Otazocka na Kingston microSD 2GB kartu
Otazocka na Kingston microSD 2GB kartu
takze som si kupil kartu do telefonu a hned ako som si tam nahadzal veci co som mal na starej 128-cke. A zrazu sa v telefone ukazovali vzdy zaokruhlene velkosti suborou napr. 5kb zvonenie malo 32kb.
Ked som mal telefon pripojeni na PC dal som si vlastnosti a tam mi to ukazalo normalnu velkost suboru a velkost suboru na karte a rozdiely tam teda boly, na starej 128-cke nie. Nie ze by mi to vadilo, ale je to normalne ze ze na karte je to vecsie nez normalne?
Dakujem za odpoved
Ked som mal telefon pripojeni na PC dal som si vlastnosti a tam mi to ukazalo normalnu velkost suboru a velkost suboru na karte a rozdiely tam teda boly, na starej 128-cke nie. Nie ze by mi to vadilo, ale je to normalne ze ze na karte je to vecsie nez normalne?
Dakujem za odpoved
ked sme uz pri tych kartach...mal som MicroSD 1Gb apacer...daval som si tam nejake hry cez citacku kariet...zatial som ju mal zapojenu a cakal som kym sa mi dotahaju dalsie gamesy...ked sa mi stiahni tak som ich tam isiel ties supnut...no vtedy mi to vypisalo vec ktoru som este nikdy nevidel (nieco v zmysle ze sa to tam nepodarilo dat a bla bla uz si moc nepamatam) a dole mi ties vyskocila bublina so zltym vykricnikom ze sa nepodarilo presunut nejake subory a mozu byt stratene...tak som si povedal ze ked tam skusim dat nieco ine moze to ist...no neslo tam nic...(skusal som restart vytahovanie citacky kary z adapteru atd no nepomohlo)...tak som sa ponahlal a chcel som naformatovat kartu...ked som pozeral properties tej karty tak som si vsimol ze tam je file system: RAW ...isiel som to naformatovat...dal som FAT32 ...ked som sa tam kukol tak tam uz nebolo RAW ale FAT32 (moc sa v tom nevyznam a nevim moc co je to RAW ci sposob ako sa to da naformatovat no googlil som a nic som nenasiel zeby sa to dalo) ...tak som tam isiel supnut hry...islo to v pohode no karta je v porovnani aspon 20x pomalsia...co sa tyka davania veci do nej tak aj v mobile sa otvara asi 10 minut ked je tam 200MB...neviete co s tym ?
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
ta prva vec sa ti vypisala preto, lebo ked si odpajal citacku tak si nedal bezpecne odstranenie hardwaru.. RAW filesystem vznikne vtedy, ked napr. sa z particie zmazu vsetky data vratane informacii o particii a fs atd, zvycajne ked je particia poskodena.. a moze byt, ze ta karta je pomala, aspon ja mam taku skusenost, ked som kedysi mal v nudzi vo fotaku MicroSD kartu s redukciou, tak to bolo ovela pomalsie ako moja SD karta (stara, ktora nebola este ziadna HIspeed, alebo tak) alebo druha moznost, nekopirujes to nahodou cez citacku ktora nepodporuje USB 2.0..?TomAss napísal:no vtedy mi to vypisalo vec ktoru som este nikdy nevidel (nieco v zmysle ze sa to tam nepodarilo dat a bla bla uz si moc nepamatam) a dole mi ties vyskocila bublina so zltym vykricnikom ze sa nepodarilo presunut nejake subory a mozu byt stratene. ... ked som pozeral properties tej karty tak som si vsimol ze tam je file system: RAW ...isiel som to naformatovat...dal som FAT32 ...ked som sa tam kukol tak tam uz nebolo RAW ale FAT32 (moc sa v tom nevyznam a nevim moc co je to RAW ci sposob ako sa to da naformatovat ...tak som tam isiel supnut hry...islo to v pohode no karta je v porovnani aspon 20x pomalsia...co sa tyka davania veci do nej tak aj v mobile sa otvara asi 10 minut ked je tam 200MB...neviete co s tym ?
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa: