No ja by som mal predstavu o vymene dosky a grafickej karty, no ale neviem ci sa to oplati alebo skor zmesti do takych cca. 5000sk. A mozno by trebalo vymenit aj ten zdroj, ale mam v zalohe 650W takze zatial netreba.
Upgrade
Upgrade
PLS poradte ci sa mi oplati do mojej zostavy investovat. Je to: AMD Athlon 64 3200+, ASUS A8V Deluxe 939, 2x512MB DDR Dual channel,ATI Saphire Radeon X1600Pro AGP,Zdroj 400W zvukovku a mechaniky asi netreba pisat
No ja by som mal predstavu o vymene dosky a grafickej karty, no ale neviem ci sa to oplati alebo skor zmesti do takych cca. 5000sk. A mozno by trebalo vymenit aj ten zdroj, ale mam v zalohe 650W takze zatial netreba.
Dosku asi tažko už vymeniš lebo maš socket 939. kt. sa už nepredava , možno v bazare ale to sa ti asi už neoplatí. Taktiež graf. do AGP. Ak chceš meniť MB tak už nejakú so soc. AM2, ale k tomu by si potreboval aj nowy procák aj RAM aj Grafu. Tak kupovať niečo do taho tvojho pc by nemalo zmysel skôr ešte našetri a potom kup čisto nowe pc. 
hmmm...ThroniX napísal:Dosku asi tažko už vymeniš lebo maš socket 939. kt. sa už nepredava , možno v bazare ale to sa ti asi už neoplatí. Taktiež graf. do AGP. Ak chceš meniť MB tak už nejakú so soc. AM2, ale k tomu by si potreboval aj nowy procák aj RAM aj Grafu. Tak kupovať niečo do taho tvojho pc by nemalo zmysel skôr ešte našetri a potom kup čisto nowe pc.
http://www.alza.sk/18843572/socket-939.htm
no tak ja sa divam, a zohnat sa daju dosky na 939
Ale ved ja mam 2x 512MB DDR Dual chanel nie len 512MBerik_tt napísal:Hosi netrepte sprostosti kup si tam bud dva krat 512 este alebo by malo stacit aj 512mega v pohode novu grafu neaku 1950doporucujem a procak troska potoc vysie a mas pokoj na dva roky
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kua to ta doska ma len AGP?aha tak prepac a myslel som ze si dokup este 512mb ram nie ze mas 512ramPeters1 napísal:Ale ved ja mam 2x 512MB DDR Dual chanel nie len 512MBNo a ako myslis s tym procakom ??? Len ho taktnut ? Podla mna teraz stiha dost, az na tu grafiku
Ale keby som mal kupit X1950 tak radsej aj dosku na PCI-E nie ??? Lebo takto AGP by ma vysla cez 5000sk