na titanicKibo napísal:a ten blesk namalovany hovnom (alebo cim to bolo)
edit:/ este som si spomenul ked som sa teraz o tom rozpraval s kamaratom, na zaciatku bol este jeden odkaz na starsi film (zas nie pre pamatnikov), viete kedy a kde? sutazna otazka za K+
The Simpsons Movie
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
The Calvin
Star
-
The Calvin
Star
-
zvonenie33
Light Professional
-
The Calvin
Star
-
zvonenie33
Light Professional
-
The Calvin
Star
//OT: ak nezijes v bratislave tak sa mozes na ten pach pukancov vykaslatCalvin SFX napísal:ale vis aj tak nebude taka atmosfera jak v kine ten smiech pach pukancom atd
-
Soviet
Darca
vv BB Europe Cinemas si asi nebol..tam je pohodlie ako v bratislave..8 kinosál +pukance a kolajimino napísal://OT: ak nezijes v bratislave tak sa mozes na ten pach pukancov vykaslatkina na slovensku (aspon v KE) su na dost ubohej urovni... po polhodine sedenia ma uz boli rit... (ale na simpsons sa oplati ist, trosku prispiet tvorcom za dobre urobenu pracu
, netreba vzdy len kradnut
)
Uz som si myslel ze sa za tych 15 stran k takemuto nazoru nedostanem.hojko napísal:Ako velky fanusik Simpsov som nemohol vynechat tento film a prebieha neskutocne sklamanie. Podla mna uplne nudny film, prvy krat som sa zasmial asi v 55. minute, inak nic mic.
Absolutne suhlasim, z kina som odchadzal naozaj sklamany, a konecne viem ze nie sam. Najprv som si vravel ze som mal mozno len zlu naladu alebo co, tak som si to pustil doma znova a.... velke nic.
Homer napísal:NUUUUDAAAAAAAA
-
dexter7007
Zablokovaný
...ja v BB byvam a kino je tu super pohodlne sedadla oproti tym starsim kinam co tu su....lepsie pohodlicko.......a simpsonovci su super....keby som mal prachy kupim si celu seriu kaziet....Sovietovic napísal:vv BB Europe Cinemas si asi nebol..tam je pohodlie ako v bratislave..8 kinosál +pukance a kolaAle tam už ľudia majú simpsons zasebou
-
den333
Professional
no tie kinu tu v Kosiciach su fakt hrozne....uz nech postavia optimu alebo aupark lebo som nedavno bol v madarsku tak tam mali ine kina(15 kinosal, pohodlne kresielka, drziaky an napoje...)jimino napísal://OT: ak nezijes v bratislave tak sa mozes na ten pach pukancov vykaslatkina na slovensku (aspon v KE) su na dost ubohej urovni... po polhodine sedenia ma uz boli rit... (ale na simpsons sa oplati ist, trosku prispiet tvorcom za dobre urobenu pracu
, netreba vzdy len kradnut
)