myslim ze 100 melcov je na zivot jedneho obycajneho cloveka az primnoho. moje vysnivane veci by som mal nakupene do tych 30 melcov a 70melcov by som postupne utracal a uzival si zivot.
myslim ze so 100vkou v kapse sa clovek nemusi o nic starat....ak nieje rozmaznany excentricky rozhadzovac.
Pri takej velkej sume treba mysliet hlavne na buducnost... cize isto ulozit nieco do bánk... nieco investovat, mozno par milionov fuknut na burzu...nech sa tie peniazky tocia...to by som spravil asi zo 60mil. zvysnu sumu by som asi rozdelil medzi rodinu, a ostatne by som si nechal na bezne utraty.... a isto by som skor premyslal ako minal...ale je zase pravda ze tak milion by padol na oslavu
isto by som si casom splnil aj par snov.... pekne auto, plavba na palchetnici...a podobne drobnosti....
(achh....pekne sny...ale vyhrat 100Mega je dost velka nahoda...)
V Nedeľu sa žrebuje opäť takže mam dosť času isť si zatipovať aj ja možno uhadnem aspon 3 čísla - tušímže za to je tiež nejaký ten peniaz.
Čo by som robil zo 103 milionmi korún NO tak určite by som si nechal postaviť nejaký skromný domček a urobil by som si rýchlokurz na vodičak, petože by som si zaobstaral nejaké autičko a motoročku také skromné
NO a kedže som veľký hráč tak by som si samozrejme zaobstaral hrací automat a všetko by som prehral ale kedže by bol môj opäť by som zarobil už druhýkrát v živote
ja som vcera uhadol jedno cislo ..ale snad budem mat troska stastie, ani tych 5 ciseliek by nebolo na zahodenie..
..a co by som s nimi robil?..urcite nehnutelnosti, to je myslim najmensie riziko, super investicia a po takych 10tich rokoch cisty zisk..a zabezpecil by som tym aj moju dalsiu generaciu
po takom mesiaci prepychoveho zivota a nicnerobenia by bolo krute/tazke a neviem este ake vratit sa do starych kolaji (napriklad, ze by ste o tie peniaze prisli, alebo hocico ine, proste by ste ich uz nemali)
... na dobre sa lahko zvyka
Myslim ze clovek ktory vyhra tolko penazi, by si mal hned ako to mozne zaobstarat psychiatra. nemyslim to v zlom, ale je dokazane ze ked sa clovek tak nahle dostane k peniazom tak to s nim robi divy a clovek sa z toho moze uplne zblaznit... popravde nechcel by som tolko prachov vyhrat...
Plexxak napísal:Myslim ze clovek ktory vyhra tolko penazi, by si mal hned ako to mozne zaobstarat psychiatra. nemyslim to v zlom, ale je dokazane ze ked sa clovek tak nahle dostane k peniazom tak to s nim robi divy a clovek sa z toho moze uplne zblaznit... popravde nechcel by som tolko prachov vyhrat...
to zalezi len a len od cloveka a jeho psychiky...proste niekto na to ma a niekto nie
Plexxak napísal:Myslim ze clovek ktory vyhra tolko penazi, by si mal hned ako to mozne zaobstarat psychiatra. nemyslim to v zlom, ale je dokazane ze ked sa clovek tak nahle dostane k peniazom tak to s nim robi divy a clovek sa z toho moze uplne zblaznit... popravde nechcel by som tolko prachov vyhrat...
ja by som sa radsej hned niekam spakoval prec na floridu kupil hotel a mal by som do konca zivota pokoj
fizz napísal:ja som sppokojna s tym ako zijem a nechcela by som si nieco kupit len preto, ze som na to vyhrala peniaze-ja teda ani nic take nemam;) urobila by som OBROVSKU party pre kamaratov a zvysok dala rodicom:) aspon by som mala o problem menej:)
To sa nam bud len snazis nahovorit alebo si taka hlupucka ze tomu naozaj veris
Piti napísal:mne uz mama hovorila ze co si nejdem vsadit som zostal v soku normalne...ale asi pojdem
tak to už veľa času nemáš, pretože v nedeľu je žrebovanie.
ozaj nevie niekto či to dávajú v telke , pozeral som program a na Dvojke ide iba večer Keno 10 a neviem či to tam budú dávať, pamätám sa, že niekde to v minulosti chodilo.