sekanie PC
sekanie PC
no to sa mi stalo prvy krat
normalne nemam ani nic zapnute ziadny program narocny a zacne mi sekat komp
ked ho resetnem ide ale po par minutach zacne nehorazne sekat a CPU ussage vystupi mrte na takych 50-60 %
cim to moze byt?
virus?
normalne nemam ani nic zapnute ziadny program narocny a zacne mi sekat komp
ked ho resetnem ide ale po par minutach zacne nehorazne sekat a CPU ussage vystupi mrte na takych 50-60 %
cim to moze byt?
virus?
-
vladino001
Light Professional
Sleduj stĺpček CPU, kde sú najvyššie čísla, pretože súčet stĺpca CPU = CPU usage.. (samozrejme neber do úvahy system idle process)
Inak ja niekedy mával podobné problémy s KPF4.. hlavne keď niekto ťahal z môjho FTP. Po výmene firewallu sa rýchlosť uploadu strojnásobila a vyťaženie CPU kleslo..
To len tak jeden tip.. z možných príčin. 
Inak ja niekedy mával podobné problémy s KPF4.. hlavne keď niekto ťahal z môjho FTP. Po výmene firewallu sa rýchlosť uploadu strojnásobila a vyťaženie CPU kleslo..
Odpál ten FF a daj si Operu. Vždy som hovoril, že FF je pomalý, či už prezeranie stránok, alebo vyťaženie cpu. A to sekenie môže byť príčina aj vírusu. Ja som mal teraz nejaký spyware a zamŕzal mi pc pri štarte a šiel strašne pomaly. Prebehni to nejakým anti spyware softom.. Poprípade skontroluj bežiace procesy programom Hijack This.
-
vladino001
Light Professional
ja neviem
nikdy som nemal pobodny problem
myslim ze firefox nebude navine,pouzivam ho uz cez dva roky a to som mal volakedy Ram256 a slapalo to v pohode
skor sa obavam nakeho virusa alebo co,
takto to bolo
zapol som komp,normalne som surfoval,isel som na torrentspy (pohladat naky film) tam mi to nako neslo tak som vypal firewall,zacal som hrat hru (PES6) a po hodine mi zacal strasne sekat komp,tak ze dam reset, zapnem znovu a po 5 minutach sekanie, a zase dokola to iste sekanie,,,,,,,,,,,
inac teraz mi kamarat poradil dat pri zapnuti F8 a last know used settings
a zatial to neseka
uvidim co rano
lalala
nikdy som nemal pobodny problem
myslim ze firefox nebude navine,pouzivam ho uz cez dva roky a to som mal volakedy Ram256 a slapalo to v pohode
skor sa obavam nakeho virusa alebo co,
takto to bolo
zapol som komp,normalne som surfoval,isel som na torrentspy (pohladat naky film) tam mi to nako neslo tak som vypal firewall,zacal som hrat hru (PES6) a po hodine mi zacal strasne sekat komp,tak ze dam reset, zapnem znovu a po 5 minutach sekanie, a zase dokola to iste sekanie,,,,,,,,,,,
inac teraz mi kamarat poradil dat pri zapnuti F8 a last know used settings
a zatial to neseka
uvidim co rano
lalala
Môže byť aj Firefoxom, keď má zároveň spustený Firefox s nejakou extra stránkou. Mne napr. v práci mrzne komp, keď mám dlhšiu dobu vo Firefoxe spustený gmail. Firefox má menšie problémy s JavaScript, ktorý napr. na gmail.com neustále kontroluje novú poštu. Ale napr. doma mi to ide v pohode. 
Ak však Firefox vypne a seká mu to aj tak, tak Firefoxom to nebude..
Ak však Firefox vypne a seká mu to aj tak, tak Firefoxom to nebude..