Instalacia windows
-
bigdick123
Novice
Instalacia windows
Pri instalacii windowsu sa zobrazila chyba so suborom tff sport.sys
-
cislo5
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
2 smejo mal som verziu XP Eng bez SP1 a SP2 tie som musel doinstalovat dodatocne problem bol v tom ze novsie maticne 64 bitove + SATA disk (takze som musel najprv vysvetlit tej doske ze disk tam je) No ale k veci proste vyskocil Error ze nie vsetko je good a jak som sa docital na HOJKU problem bola starsia instalacia tak som zhanal Win XP ENG SP2 
Rada pri instalacii
Mam taký problém a potreboval by som poradiť. Mam 2 disky jeden 80 a druhy 120. ta 120 je rozdelená na 2 disky a to 20 a 100 cca. pred časom sa mi zrútila ta 120 a úplne sa vymazala a tak som si dal windows na 80. Ale ta je pomalšia tak som si chcel dať windows naspäť na 120 ale keď som si ho tam dal ako master tak to nešlo písalo že chce vytvoriť novu particiu ale nešlo to tak som si tam dal znovu tu 80 a nainstaloval som na 120 windows ako na slave ale ked som ho dal potom ako master tak ho nešlo ani spustiť ako mam pokračovať? Keď chcem windows na tu 120?
-
cislo5
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
to voloda
je to dost zlozite ako to vysvetlujes ale odporucam najprv skontrolovat disky ci su v poriadku disk sa sam od seba nezruti ked ces system na 120 ktoru mas rozdelu najjednoduchsia moznost je ( Predpokladam mas system na 80G a 120 zatial pouzivas ako Slave tak sformatni particiu s 20 G vyber disk 80G a nechaj tam len 120 po nainstalovani a fungovani skus zapojit 80 ako slave a mozes zformatnut a riesit dalej co chces) ale tych moznosti je neurekom mne tato stale funguje lebo sa tam nema co dobabrat
je to dost zlozite ako to vysvetlujes ale odporucam najprv skontrolovat disky ci su v poriadku disk sa sam od seba nezruti ked ces system na 120 ktoru mas rozdelu najjednoduchsia moznost je ( Predpokladam mas system na 80G a 120 zatial pouzivas ako Slave tak sformatni particiu s 20 G vyber disk 80G a nechaj tam len 120 po nainstalovani a fungovani skus zapojit 80 ako slave a mozes zformatnut a riesit dalej co chces) ale tych moznosti je neurekom mne tato stale funguje lebo sa tam nema co dobabrat