GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jee.. to je tvoja stranka ?? nice..
mno trailer vyzera COOL... sakra moc sa tesim na GTA 4.. ani jedno jedine GTAcko ma nikdy nesklamalo... dufam ze toto bude lepsie ako GTA SA... to by bola uz poriadna supa... AJAJAJAj :smt009

//JOOOJ.. ono to nebude na PC ?? :(
GRAND THEFT AUTO IV (X360/PS3)
http://games.tiscali.cz/search/index.as ... ft+auto+iv
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Šu-Do napísal: //JOOOJ.. ono to nebude na PC ?? :(
kua ak to nebude na pc dalsi dovod vymenit moju staru ps2 co mi elzi v krabici pod postelou za PS3 ...nuz ked som kupoval ps2 kvoli SA ze tam bude skor tak mozno sa ustasti a bude aj kvoli tomu ps3 :-)
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Ak to bude iba na PS3/Xbox nemam dovod dalej doma drzat desktop a kupujem notebook..
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Hra je zatial oficialne planovana len pre XBOX360 a PS3, avsak je tu stale moznost, ze bude potvrdena aj na PC. Podla mna sa to na PC dostane urcite, po tych vsetkych uspechoch a zbytocneho BANU Manhuntu 2 od Rockstar by sa hodilo trosku "doplnit" :wink:
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kalmi »

Šu-Do napísal:jee.. to je tvoja stranka ?? nice..
mno trailer vyzera COOL... sakra moc sa tesim na GTA 4.. ani jedno jedine GTAcko ma nikdy nesklamalo... dufam ze toto bude lepsie ako GTA SA... to by bola uz poriadna supa... AJAJAJAj :smt009

//JOOOJ.. ono to nebude na PC ?? :(
ja si myslim ze ked to vyde na ps3 tak to po case vyde aj na PC, zatial to bolo z kazdym GTA-ckom, presne ani mna zatial nesklamalo ziadne GTA a podla traileru GTA 4 si myslim ze ma nesklame ani to to ;)))
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

povedzte mi jeden dovod, preco by to nebolo aj pre PC. aj vista nemala mat ziaden SP a predsa bude. rockstart games nerobia hry pre radost :) musia z niecoho zit a urcite to bude aj pre PC. maju z toho pekne financie. a aj keby to uz neboo pre PC, tak nejako by sa to zvladlo aj s emulatorom. skoda len ze mi to nepojde ani na 640*480 s najnizsimi detailami. velmi rad by som si to zahral...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

turtlak69: Pol roka alebo o rok neskor ako konzolove riesenie, pretoze tam sa dokazu nabalit viacej ako na PC.
Dem0n
Professional
Professional

Vyvojari maju proste v pripade XBOXU360 a PS3 vacsiu istotu z vacsieho profitu. Konzolove piratstvo nie je az take rozsirene ako PC a nemusia sa bat o vykon a kompatibilitu.
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

S emulatorom by to asi neslo, to uz by msme davno vsetci maniacili Gran Turismo :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Josifek napísal:S emulatorom by to asi neslo, to uz by msme davno vsetci maniacili Gran Turismo :?
tomu ver ze neslo.. to by si musel mat BRUTALNE vykonne PC aby emulovalo PS3 alebo Xbox360.. alebo dokonca aj PS2
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

hezo napísal:Ale to nie je in-game video... je to render video a to ma dost daleko od realnej hry si mysliim :)
pravda ved ake bolo halo okolo san andreas a teraz proste vsade je rozdiel
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

kuknite si video beta san andreas..
niektore veci by boli lepsie z bety si myslim...
viac na gtasa.cz
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Lol jak kukam tak vlastne San Andreas je dost osekane oproti bete.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

nErD. ' z napísal:
kuknite si video beta san andreas..
niektore veci by boli lepsie z bety si myslim...
viac na gtasa.cz
hej na na kk to video
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Josifek napísal:Lol jak kukam tak vlastne San Andreas je dost osekane oproti bete.
asi tak
by majso
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa by majso »

Tak graficky je na tom GTA IV urcite lepsie oproti SA.. Screenshoty su zjavne dost upravene ..hlavne ten umelo pridavany efekt hdr.. jednoducho textury v takej hre nemozu byt uplne detailne a v vysokom rozliseni to by ziaden pc pri takych rozlohach nezvladal, takze neocakavajte ziadne ultra detailne textury budov a vedlajsich postav. Dufajme ze tato hra bude dobre optimalizovana (vyvoj od 2004) a grafika nam bude stacit s HW podporou DX7 ako to bolo doteraz. Verim ze tato hra aj s grafickym hendikepom zaostavajucim za dnesnymi highend projektmi nas ocari svojou hratelnostou a hlavne konektivitou s prostredim. Ja osobne sa na tuto hru tesim (nie fanaticky :D ), a som zvedavy na vysledok :idea:
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

by majso napísal:Tak graficky je na tom GTA IV urcite lepsie oproti SA.. Screenshoty su zjavne dost upravene ..hlavne ten umelo pridavany efekt hdr.. jednoducho textury v takej hre nemozu byt uplne detailne a v vysokom rozliseni to by ziaden pc pri takych rozlohach nezvladal, takze neocakavajte ziadne ultra detailne textury budov a vedlajsich postav. Dufajme ze tato hra bude dobre optimalizovana (vyvoj od 2004) a grafika nam bude stacit s HW podporou DX7 ako to bolo doteraz. Verim ze tato hra aj s grafickym hendikepom zaostavajucim za dnesnymi highend projektmi nas ocari svojou hratelnostou a hlavne konektivitou s prostredim. Ja osobne sa na tuto hru tesim (nie fanaticky :D ), a som zvedavi na vysledok :idea:
ja sa prave fanaticky tesim a planujem novy pocitac ale nielen kvoli novemu GTA...
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

by majso napísal:Tak graficky je na tom GTA IV urcite lepsie oproti SA.. Screenshoty su zjavne dost upravene ..hlavne ten umelo pridavany efekt hdr.. jednoducho textury v takej hre nemozu byt uplne detailne a v vysokom rozliseni to by ziaden pc pri takych rozlohach nezvladal, takze neocakavajte ziadne ultra detailne textury budov a vedlajsich postav. Dufajme ze tato hra bude dobre optimalizovana (vyvoj od 2004) a grafika nam bude stacit s HW podporou DX7 ako to bolo doteraz. Verim ze tato hra aj s grafickym hendikepom zaostavajucim za dnesnymi highend projektmi nas ocari svojou hratelnostou a hlavne konektivitou s prostredim. Ja osobne sa na tuto hru tesim (nie fanaticky :D ), a som zvedavy na vysledok :idea:
No neviem ci hendikep kedze clovek co to hral pise "Uroveň detailů ve hře je prý úžasná. Jak textury, odrazy vozidel a vůbec grafika obecně, tak chodci a jejich chování, interakce apod. Kikizo tvrdí, že ještě neviděli žádnou next-gen hru, která by vypadala tak dobře jako GTA IV." zdroj:www . gta4 . cz a preco by nemohli byt textury HQ ved ono je to spravene tak ze co je dalej o postavy mas nizsiu kvalitu a ked sa priblizis kvalita sa zvysi
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Nechcem vám kaziť radosť, ale... http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23421&r=top
Dem0n
Professional
Professional

Ako bolo ocakavane oktober tohto roka sa stal pre tvorcov nedostihnutelny termin... Vcera oznamili ako vidite presun na Q2 roku 2008. Majitelia konzol si teda hru mozu zahrat najskor v priebehu Februara. I napriek nedavnym predvadzackam kde GTAIV vyzerala celkovo "hotova" a mala len nedostatocnu v optimalizacii nastal problem vo vyvoji na PS3. Vyzera to tak, ze Dev Kity pre PS3 su pre panov z Rockstaru nad ich sily a tak si budeme musiet pockat pokial vyjdu obe verzie (XBOX360/PS3) v ten isty cas kedze biznis je biznis... Najvacsia sranda je v tom, ze tu moze byt ista "nadej" ze presun na rok 2008 sposobil pociatok vyvoja na PC a tak to Developerom da poriadne zabrat... avsak vyzera to tak, ze dovod je naozaj len v problematike vyvoja na PS3. Obavam sa tak, ze na PC, ak teda nieco take bude v plane co asi ano (vid uspech GTA SA na PC) si GTAIV zahrame az na vianoce 2008 alebo v roku 2009... ufff
Napísať odpoveď