Kupa mobilu
Kupa mobilu
Hojte
Chcel by som kupit telefon za 4000 - 5000 Sk. Nemusi byt novy, moze byt pouzivany, najlepsie Sony Ericsson alebo Nokia. Nemam ovsem ziadnu predstavu, snad aby prehraval mp3 a aby mal moznost pridania pamat. karty a Bluetooth
Chcel by som kupit telefon za 4000 - 5000 Sk. Nemusi byt novy, moze byt pouzivany, najlepsie Sony Ericsson alebo Nokia. Nemam ovsem ziadnu predstavu, snad aby prehraval mp3 a aby mal moznost pridania pamat. karty a Bluetooth
jj rozmyslal som nad nou, no nedalo by sa do tej ceny zohnat aj neico take ako K800i ci W810i ? ak nie, tak s najvacsou pravdepodobnostou kupim 610i a este mam dost kesov aj na pamatovu kartuReli.C napísal:keď chceš napr. niečo nenáročné, tak v pohode aj K610i. tuším ani nie je drahá. do 3 000 Sk by si sa už mal aj zmestiť
.
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ehm no zohnať by si zohnal
. viď napr. http://mobil.bazos.sk/ericsson/?hlokali ... =&kitx=ano . ale vieš že to môže byť aj podvod a pod. skús kontaktovať niekoho a seriózne sa s ním o tom pozhovárať
. držím prsty
(ten mobil vyzerá byť dosť dobrý
)
No tak som sa rozhodol asi pre tu K800i, dokonca na mobil.sk v bazare som videl chlapika ktory ju ponukal za 4700 Sk a nastastie neblokovanu. No peniaze budem mat asi az v auguste, tak dovtedy este uvidim. k+ Reli.CReli.C napísal:ehm no zohnať by si zohnal. viď napr. http://mobil.bazos.sk/ericsson/?hlokali ... =&kitx=ano . ale vieš že to môže byť aj podvod a pod. skús kontaktovať niekoho a seriózne sa s ním o tom pozhovárať
. držím prsty
(ten mobil vyzerá byť dosť dobrý
)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
jj W710i som pozeral, setky funkcie mi vyhovovali len ma odradila jedna vec, ako vyklapacka ma telefon velmi maly displej. Skoda toho, inac je to celkom slusny ''mainstreamovy'' telefonice7 napísal:Drago,
w710i - mp3, 2mpx fotacik, navyse skela na sport..
Mne osobne sa paci, pokukaj mozno sa ti zapaci