ovladanie 2pocitača cez internet
-
dp2dp2
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ovladanie 2pocitača cez internet
poprosim o radu.chcel by som cez internet ovladat sestrin počítač.čize odomna z bytu cez internet sa pripojit na jej komputer a u nej stahovat z internetu..Da sa to???,ďakujem
-
p4ra
Redeemer
Ano, da sa to. Skus sa registrovat na http://www.logmein.com napr.. S tymto mozes pristupit odvsadial. Je to zadarmo a prejde to aj za NAT.
-
igynko
Medium Expert
Alebo aj toto je moznost..... Rovnako zadarmo.....
Kód: Vybrať všetko
http://www.tightvnc.com/-
igynko
Medium Expert
Ano ide to cez Windows (pouziva sa na to aplikacia Remote Desktop). Na strane na ktoru sa pripajas musi byt povolene akceptovanie poziadaviek (Tento pocitac -> Vlastnosti -> Vzdialena sprava -> Vzdialena sprava -> povolit uzivatelom sa vzdialene pripojit.)dp2dp2 napísal:dakujem ale neviem anglicky..ze vraj sa to da cez windows xp profesional...mne ulne staci sa z domu napojit cez internet na sestrin komp..potrebujem navod
Uzivatel ku ktoremu sa pripajas musi mat verejnu IP adresu (cize NEmat IP zo segmentov 192.168.x.x, 172.16.x.x, 10.x.x.x). Ak je za NATom (cize ma IP z nejakeho spominaneho segmentu), da sa to riesit forwardovanim portov. RDP komunikuje cez port TCP 3389.
a ako sa pripojim na comp v škole?p4ra napísal:Ano, da sa to. Skus sa registrovat na http://www.logmein.com napr.. S tymto mozes pristupit odvsadial. Je to zadarmo a prejde to aj za NAT.
mohol by si dať navod ..... PLSp4ra napísal:Ano, da sa to. Skus sa registrovat na http://www.logmein.com napr.. S tymto mozes pristupit odvsadial. Je to zadarmo a prejde to aj za NAT.
-
danpark
Light Star
už som to skúšal , celkom pohoda službička , netreba ti žiadny návod , vytvoríš si účet , necháš bežať logmein program na PC-čku ,ktoré chceš ovládať , z domu alebo od inakadiaľ sa prihlásiš cez stránku (aspoň ak si pamätám , že to bola stránka) a tam už vidíš plochu ovládaného , môžeš hýbať kurzorom a tak 
nevedel by si nejaky tutorial spravit ako presne na to ?danpark napísal:už som to skúšal , celkom pohoda službička , netreba ti žiadny návod , vytvoríš si účet , necháš bežať logmein program na PC-čku ,ktoré chceš ovládať , z domu alebo od inakadiaľ sa prihlásiš cez stránku (aspoň ak si pamätám , že to bola stránka) a tam už vidíš plochu ovládaného , môžeš hýbať kurzorom a tak
-
danpark
Light Star
však stiahni , nainštaluj , veď to je len ako keby si si nainštaloval nejaký cocec ... vytvor účet na tej spomínanej stránke , to je ľahšie ako registrácia a toto fórum a prihlás sa , na to netreba návod ani nič
---------------------------------------------------
nie , PC nemám , ale ide to , skúšal som to z Londýna na moje home PC , aj z home PC na home PC
nie , PC nemám , ale ide to , skúšal som to z Londýna na moje home PC , aj z home PC na home PC
už som to skúšal ale na druhom pc to robilo zlobu ako to že pc zamrzal, reagoval priliš pomaly atd. potebujem nejaky SW o tenna druhom pc ani nebude vedieť že niečo robím. Je ieco take ?danpark napísal:však stiahni , nainštaluj , veď to je len ako keby si si nainštaloval nejaký cocec ... vytvor účet na tej spomínanej stránke , to je ľahšie ako registrácia a toto fórum a prihlás sa , na to netreba návod ani nič