gr karta
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Hej, bud kodeky alebo nizka kvalita filmu pri vysokom rozlisená monitoru. K lite mega codec pack ti odporuci 9 doktorov z 10. http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm
-
fikus-kukis
Guru wannabe
najpr mi po spusteni windows vypisovalo: Vykresľovanie pomocou viacerých jednotiek GPU s technológiou SLI bolo zmenené na vykresľovanie pomocou jednej jednotky GPU, pretože niektorá z kariet SLI bola odobratá. Vykresľovanie pomocou viacerých jednotiek GPU s technológiou SLI vyžaduje aspoň 2 gr a potom som naistaloval najnovsi ovladače na to a zmizlo to ale stvorceky itak ukazuje..takze ja nevim..co moze byt v chybe:?
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
problem je pravdepodobne v tom, ze obrazok je v rozliseni 800*600. rozlisenie tvojho monitora je ale 1280*1024. preto su tam viditelne tie "stvorceky". a podobne to bude aj s tymi filmami. urcite ich mas v mensom rozliseni ako rozlisenie monitora. tvoj prehravac, ale ani windows s grafickou kartou nedokazu dokreslit (doplnit) take vyrazne skoky v rozliseni.
pozn.
na pozadie stiahni z webu wallpapery v rozliseni 1280*1024 a filmy s malym rozlisenim nepozeraj vo fullscreen mode
.
pozn.
na pozadie stiahni z webu wallpapery v rozliseni 1280*1024 a filmy s malym rozlisenim nepozeraj vo fullscreen mode
-
Šu-Do
Redeemer
Re: jupiii
nie.. ked mas filmy v malej kvalite a chces ich pozerat na velkom rozliseni tak je jasne ze tam budes mat kocky.. zniz rozlisenie alebo si zhanaj filmy v lepsej kvalite.. napr. DVDjupiiii napísal:a ak chcem pozerat mormalne filmi tak si musim kupit novu graficku?
Skús originálne DVD alebo veľmi kvalitný XviD. Keď je to DVD, môže to mať obrovské kocky, keď to malo 8 GB a zmenšil to niekto na 4 a nechal tam napr. 4 zvukové stopy+bonusy+menu. Sú takí expreti, DVDShrink 1-pass a je obraz ako na VideoCD.
Tie codec-pack-y nie sú veľmi dobré neviem načo to niekto inštaluje, stačí XviD+QuickTimeAlternative (MediaPlayerClassic sa nainštaluje s QT) a na všeliaké iné formáty VLC.
Tie codec-pack-y nie sú veľmi dobré neviem načo to niekto inštaluje, stačí XviD+QuickTimeAlternative (MediaPlayerClassic sa nainštaluje s QT) a na všeliaké iné formáty VLC.
-
krija
VIP
rozlisenie dvd filmov je 720*576 a uz som ti raz pisal, ze ake mas ty. potom zalezi aj na programe, v ktorom ten film pozeras. ale takmer kazdy ma v ponuke nastavenia toto: keep aspect ratio, tak to pouzivaj. pri tvojom vacsom rozlisení sa ti, ale zda, ze obraz viditelneho filmu je v takomto rezime priliz maly, a mozno prave toto ta serie
. na rozne hratky s velkostou a rozlisenim je dobry powerdvd, alebo windvd. v inom programe nema cenu pozerat film na PC a k tomu v nestandardnom rozlisení.
samozrejme, ze zalezi aj na grafickej karte. uvediem priklad: ati mobility radeon x1900 na 17" WUXGA s rozlisením 1920x1200. toto dovoluje pozriet si film v plnom HD rozliseni 1080p.
pouzivaj uz konecne tlacidlo uprav. to je jedno z tych vpravo, v kazdom tvojom prispevku
samozrejme, ze zalezi aj na grafickej karte. uvediem priklad: ati mobility radeon x1900 na 17" WUXGA s rozlisením 1920x1200. toto dovoluje pozriet si film v plnom HD rozliseni 1080p.
pouzivaj uz konecne tlacidlo uprav. to je jedno z tych vpravo, v kazdom tvojom prispevku