Mám sa vôbec o niečo snažiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sagittarius napísal:Mna jej ego nemusi zaujimat...hehe...ale mne sa za to nazor/mienka na nu v niecom zhorsil...ze miluje slobodu, ved s nou chcel ist len von, a nie ju sputat alebo co :lol:
aaaale kašli na to ved.. nemá zmysel tým strácať čas.. ktorý by si mohol využiť na inú holku llll :cry:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

triple napísal:aaaale kašli na to ved.. nemá zmysel tým strácať čas.. ktorý by si mohol využiť na inú holku llll :cry:
Ja iba odpovedam. Ja som len napisal ako som to skoncil. A to je vsetko. Teraz som len pisal svoje nazory na nazory ostatnych, resp. svoje vysvetlenia...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Zboznujem take kaleraby ze milujem slobodu a podobne alebo chcem byt sam .. z 95% su to iba jednoduche kaleraby na odpalkovanie .....
Sagittarius
Guru
Guru

Enduro3333 napísal:Zboznujem take kaleraby ze milujem slobodu a podobne alebo chcem byt sam .. z 95% su to iba jednoduche kaleraby na odpalkovanie .....
Aj ja si myslim a hodilo by sa to aj do mojej dalsej temy :lol: http://www.hojko.com/par-sposobov-ako-d ... 74582.html
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nesnaz sa. ak sa nieco ma stat, stane sa aj bez toho aby si sa snazil. a ked sa nestane, tak mas aspon super kamaratku :) normalne chodievajte obcas von, na kofcu s ostatnymi a tak
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

zaujmalo by ma kolko ma ta holka rokov a kolko mas ty?

musi byt pekne povrchnta ta holka podla mna....
...osobne...moj tip je 15-17r.... ak ma viac...tak asi ked bola mala padla na hlavu...alebo je nezavislacka :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

turtlak69 napísal:nesnaz sa. ak sa nieco ma stat, stane sa aj bez toho aby si sa snazil. a ked sa nestane, tak mas aspon super kamaratku :) normalne chodievajte obcas von, na kofcu s ostatnymi a tak
v tom by bol problem lebo nepatri do nasej partie, ale nevadi, lebo ja sa uz nechystam snazit, ako som uz napisal: skoncil som...
Piti napísal:zaujmalo by ma kolko ma ta holka rokov a kolko mas ty?
Uz to tu pisal ja 19 a ona 17
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:Zboznujem take kaleraby ze milujem slobodu a podobne alebo chcem byt sam .. z 95% su to iba jednoduche kaleraby na odpalkovanie .....
alebo taká hlúposť.. ja ťa mám rada ako kamaráta...
alebo.. ja by som strašne chcela byť s tebou ale nemôžem somozrejme zo záhadných dôvodov lebo ti nič nevysvetlí a tvári sa pri tom smutne
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

triple napísal:alebo taká hlúposť.. ja ťa mám rada ako kamaráta...
alebo.. ja by som strašne chcela byť s tebou ale nemôžem somozrejme zo záhadných dôvodov lebo ti nič nevysvetlí a tvári sa pri tom smutne
tak tak chlapci, ale uz sa to tu zvrhava k inej teme :)... ale pretoto radsej riesim len take baby kt. viem ze maju o mna zaujem :) xiix
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal:tak tak chlapci, ale uz sa to tu zvrhava k inej teme :)... ale pretoto radsej riesim len take baby kt. viem ze maju o mna zaujem :) xiix
jo len oni so tak prešpekulované alebo hlúpe že ono to aj zo začiatku vyzerá tak že majú záujem.. kým ich bavíme ale pak zo dna na den sa to zmení:smt115 a potom nám ostáva len toto :aasmile10:
:smt059 no samozrejme česť výnimkám
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Baby su domyslave treba sa s tym zmierit aj ked je to blbe. Tiez som mal podobny problem v prvy prazdninovy den ze som bol von s jednou baboubolo to fajn mal som dobry pocit a bol som s nou tiez akoze zatial len tak kamaratsky aj ona vyzerala ze sa jej to paci a potom ked som ju inokedy volal tak uz prislo take ze nemam cas a podobne... Pochopit zeny je dost problem a ked si clovek mysli ze uz to je tak sa zase sklame :?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Vesper napísal:Baby su domyslave treba sa s tym zmierit aj ked je to blbe. Tiez som mal podobny problem v prvy prazdninovy den ze som bol von s jednou baboubolo to fajn mal som dobry pocit a bol som s nou tiez akoze zatial len tak kamaratsky aj ona vyzerala ze sa jej to paci a potom ked som ju inokedy volal tak uz prislo take ze nemam cas a podobne... Pochopit zeny je dost problem a ked si clovek mysli ze uz to je tak sa zase sklame :?
heh ja som mal podobny problem, s jednou babou sme si boli blizsi, len potom ked uz to vsetci videli ze mame k sebe blizko tak sa sa jej kamaratky (aj moje) spytali ze co nic neriesime.. a ona ze som na nu "moc cukrikovsky" dost ma to pobavilo.. ale aspon sme kamarati:) a ted mam o dost lepsiu babiku ;)
Sagittarius
Guru
Guru

Myslim, ze by som tuto temu ukoncil...lebo ja ju u seba ukoncil...tak navrhujem :lock: Vdaka. A vdaka vsetkym,co mi poradili :).
Zamknuté