aaaale kašli na to ved.. nemá zmysel tým strácať čas.. ktorý by si mohol využiť na inú holku llllSagittarius napísal:Mna jej ego nemusi zaujimat...hehe...ale mne sa za to nazor/mienka na nu v niecom zhorsil...ze miluje slobodu, ved s nou chcel ist len von, a nie ju sputat alebo co
Mám sa vôbec o niečo snažiť?
-
Sagittarius
Guru
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
Aj ja si myslim a hodilo by sa to aj do mojej dalsej temyEnduro3333 napísal:Zboznujem take kaleraby ze milujem slobodu a podobne alebo chcem byt sam .. z 95% su to iba jednoduche kaleraby na odpalkovanie .....
-
Sagittarius
Guru
v tom by bol problem lebo nepatri do nasej partie, ale nevadi, lebo ja sa uz nechystam snazit, ako som uz napisal: skoncil som...turtlak69 napísal:nesnaz sa. ak sa nieco ma stat, stane sa aj bez toho aby si sa snazil. a ked sa nestane, tak mas aspon super kamaratkunormalne chodievajte obcas von, na kofcu s ostatnymi a tak
Uz to tu pisal ja 19 a ona 17Piti napísal:zaujmalo by ma kolko ma ta holka rokov a kolko mas ty?
-
triple
Guru wannabe
alebo taká hlúposť.. ja ťa mám rada ako kamaráta...Enduro3333 napísal:Zboznujem take kaleraby ze milujem slobodu a podobne alebo chcem byt sam .. z 95% su to iba jednoduche kaleraby na odpalkovanie .....
alebo.. ja by som strašne chcela byť s tebou ale nemôžem somozrejme zo záhadných dôvodov lebo ti nič nevysvetlí a tvári sa pri tom smutne
-
braino.swk
Light Professional
tak tak chlapci, ale uz sa to tu zvrhava k inej temetriple napísal:alebo taká hlúposť.. ja ťa mám rada ako kamaráta...
alebo.. ja by som strašne chcela byť s tebou ale nemôžem somozrejme zo záhadných dôvodov lebo ti nič nevysvetlí a tvári sa pri tom smutne
-
triple
Guru wannabe
jo len oni so tak prešpekulované alebo hlúpe že ono to aj zo začiatku vyzerá tak že majú záujem.. kým ich bavíme ale pak zo dna na den sa to zmení:smt115 a potom nám ostáva len totobraino.swk napísal:tak tak chlapci, ale uz sa to tu zvrhava k inej teme... ale pretoto radsej riesim len take baby kt. viem ze maju o mna zaujem
xiix
-
Vesper
Professional
Baby su domyslave treba sa s tym zmierit aj ked je to blbe. Tiez som mal podobny problem v prvy prazdninovy den ze som bol von s jednou baboubolo to fajn mal som dobry pocit a bol som s nou tiez akoze zatial len tak kamaratsky aj ona vyzerala ze sa jej to paci a potom ked som ju inokedy volal tak uz prislo take ze nemam cas a podobne... Pochopit zeny je dost problem a ked si clovek mysli ze uz to je tak sa zase sklame 
-
braino.swk
Light Professional
heh ja som mal podobny problem, s jednou babou sme si boli blizsi, len potom ked uz to vsetci videli ze mame k sebe blizko tak sa sa jej kamaratky (aj moje) spytali ze co nic neriesime.. a ona ze som na nu "moc cukrikovsky" dost ma to pobavilo.. ale aspon sme kamarati:) a ted mam o dost lepsiu babikuVesper napísal:Baby su domyslave treba sa s tym zmierit aj ked je to blbe. Tiez som mal podobny problem v prvy prazdninovy den ze som bol von s jednou baboubolo to fajn mal som dobry pocit a bol som s nou tiez akoze zatial len tak kamaratsky aj ona vyzerala ze sa jej to paci a potom ked som ju inokedy volal tak uz prislo take ze nemam cas a podobne... Pochopit zeny je dost problem a ked si clovek mysli ze uz to je tak sa zase sklame
-
Sagittarius
Guru