uz tu bolo pisane ze kazdy podla chuti ...ale myslim si ze ked je jedna a je dobraa tak ti to musiii stacit !!...cim viac zien tym menej casu mas na kazdu z nich a teda ich zanedbaavas...a mozno aj zneuziivas
jajaj chlape chlape.. čo za hlúposti máš zase v hlave...vieš čo ti poradím.. zájdi niekam do podniku kde chodievajú mladšie dievčatá.. tam sa opi torcha a nájdi tam nejakú najivnú nánu .. tú potom dobre pretiahni a bude ti lepšie.. alebo si zožen dobro "P" a sprav sa sám..
lebo ten testosterón ti už úplne lezie na mozog.
Ty chceš babu? no bože vieš čo všetko chcem ja? však už prestan z tým hladaním a lovením.. ono to príde samo.. si zober ja mám teraz kočku . vieš ako som sa snou spoznal? chodím do jedného podniku každý den na kávu no a ona tam začala birgádovať teraz cez leto.. no bolo.. nikdy nevieš kde a koho stretneš ved..
kokos mayday doteraz som sa na tebe len smial, no toto je uz drobaaaatko chore... ako reci ze v dnesnej dobe neexistuje nieco ako vernost a ked si rad ze si aspon JEDEN Z JEJ partnerov, no, chlape, poviem ti, je to na tebe
MayDaySKJa si zijem takymto zivotom ze pomaly v každom meste mam inu zenu nenamotavam ich len proste vieme všetci o čo ide a ze je to len sex a nič viac a uprimne ti poviem:
1.Lezie mi to strasne do penazi(cestovat)
2.Už ma takyto životny štýl prestava bavit ....
Sice si uživam ale ver mi časom ta to začne duševne ubijat i ked to zo začiatku je nadherne tolko rozkoše a vašne ...ale proste časom to bude slabšie a slabšie ....Ale asi aj ty si tym musis prejst...
no neviem či by sa mi páčilo, ak by moje dievča chodilo do iných miest za ďalšími chalanmi...ak by som ju mal rád tak by som si to vedel len ťažko predstaviť asi... ale zasa ak toto praktikuješ a tým babám to nevadí že to tak funguje, tvoja vec...