no a kdyz kliknu na servers objevi se mi tam spusty serveru a kdyz si nejakej vyberu a dam connect napise mi to "Server is not responding." a Single Player tam neni coz sem teda nevedel pls poradte mi nekdo???rad bych si to zahral po netu
STEAM-pls pomocte
STEAM-pls pomocte
Dneska sem si koupil hru Half-Life 2 - Edice hra roku obsahuje Half-Lie 2 , Counter-Strike: Source - Half-Life 2:Deathmach a Half-Life: Source nainstaloval jsem to vytvoril acc na STEAMU a kdyz STEAM spustim objevi se mi tabulka jaky mam hry a kdyz kliknu pravym na Half-Life 2 a dam lunch game chvilku se to nacita a pak mi to hodi EROR - SteamStartup() failed:SteamStartup(0xf,012e0ac) failed with error 108: The Local Steam Service is not running.
no a kdyz kliknu na servers objevi se mi tam spusty serveru a kdyz si nejakej vyberu a dam connect napise mi to "Server is not responding." a Single Player tam neni coz sem teda nevedel pls poradte mi nekdo???rad bych si to zahral po netu