ach jaj svet tocia peniaze
Korupcia v dalsom sporte? [tenise]
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Takym sposobom, ze zrusi zapas aj pre tych, ktori uz stavili to robi asi vacsina, lebo zisk je zisk. Avsak niekedy to moze byt aj vyhoda pre stavkujuceho (ale nie je v takychto pripadoch).hojko napísal:Zaujimave, mna skor zaujal sposob stavkovej kancelarie. Predsa ak si raz vsadim a oni stopnu zapas z ponuky, tak to plati len pre dalsich tipujucich. Pokial mam ja ten zapas na tikete, tak by mi mali predsa tiket uznat, pretoze som zapas podal este pred stopnutim zapasu.
-
Sagittarius
Guru
Tak mozno som zle nechopil ten system alebo sme sa zle pochopili alebo neviem. Ja som skor myslel tie,ktore zrusia pre nezrovnalosti pocas zapasu. S tymi, ktore boli zrusene este pred zapasom, ale predtym boli na ne vypisane kurzy nemam vela skusenosti.hojko napísal:Sagittarius: Tak s takymto pripadom som sa ja aspon v kamennych stavkovych kancelariach nestretol.
hojko, sagittarius
V týchto pripadoch sa každa internetová stavková chová inak.. Niektoré hned po ukonceni ti prevedú vyhraté peniaze na účet, niektoré nie.
V Tenise už podobné veci so stavkovanim tenistov boli, ale teraz ked sa rozsiruje konkurencia stavkových na nete, tak sa rozsiruje aj ponuka na zapasov a sportových ponuk.. a castejsie to robia hraci na rozne live stavky, napr. kto vyhrá ktorý gem..
je skoda že na dalsie sport spadol mrak podozrenia z korupcie a dohadovania vysledkov..
V týchto pripadoch sa každa internetová stavková chová inak.. Niektoré hned po ukonceni ti prevedú vyhraté peniaze na účet, niektoré nie.
V Tenise už podobné veci so stavkovanim tenistov boli, ale teraz ked sa rozsiruje konkurencia stavkových na nete, tak sa rozsiruje aj ponuka na zapasov a sportových ponuk.. a castejsie to robia hraci na rozne live stavky, napr. kto vyhrá ktorý gem..
je skoda že na dalsie sport spadol mrak podozrenia z korupcie a dohadovania vysledkov..
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: