URBAN EXPLORATION
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
http://digital.rajce.idnes.cz/Vodaren,Nitra/
Mission Complete
Konecne sme sa tam dostali , ak ste si vsimli vystup bol najtazsí ... schodov menej nez by malo byt
, a prekvapili nás zazvárané ocelové dvere ... museli sme liest tym oknom nad schodami ..nic príjemné ... Fotky vam uz povedia viac 
So mnou tam bol El Bastardo, ktorý taktiež upadol to tejto mánie
Ja som fotograf, on je ten v maskáčových gatách (Odvážny to chlapec)
Mission Complete
Konecne sme sa tam dostali , ak ste si vsimli vystup bol najtazsí ... schodov menej nez by malo byt
So mnou tam bol El Bastardo, ktorý taktiež upadol to tejto mánie
Ja som fotograf, on je ten v maskáčových gatách (Odvážny to chlapec)
-
Digital
Guru
http://digital.rajce.idnes.cz/Masokombinat,Nitra/
Další trip do odstaveného masokombinátu..Objekt bol strážený SBS službou , ale úspešne sme sa dostali do vnútra.. Vsetky dvere pozvárané , spodné okná zabetonovane alebo zaplechované.. ale nastastie vyssie okná sa dali otvorit aj zvonka.. Ocitli sme sa vo velkej hale .. skoda ze vsetko vyrabované.. na poschodí bola monitorovna , taktiez vyrabovaná ...ale nasili sme este rozne dokumenty o chode masokombinátu...
Skoda ze nemozem poskytnúť viac foto ale vyčíhla nás SBS-ka a museli sme prášit preč.. nastastie uspesne
Další trip do odstaveného masokombinátu..Objekt bol strážený SBS službou , ale úspešne sme sa dostali do vnútra.. Vsetky dvere pozvárané , spodné okná zabetonovane alebo zaplechované.. ale nastastie vyssie okná sa dali otvorit aj zvonka.. Ocitli sme sa vo velkej hale .. skoda ze vsetko vyrabované.. na poschodí bola monitorovna , taktiez vyrabovaná ...ale nasili sme este rozne dokumenty o chode masokombinátu...
Skoda ze nemozem poskytnúť viac foto ale vyčíhla nás SBS-ka a museli sme prášit preč.. nastastie uspesne
-
jin
VIP
Ľudia trúfol by si niekto na starú nemocnicu na bratislavských palisádach? Minule osm šiel okolo a zdala sa mi ako ideálna na tkaúto akciu. Alebo ešte hlinikáreň pri ceste do serede. Ako odbočíte za Zelenčom na Nitru. Pri tých kopách bauxitového odpadu. Tá vyzerá dooosť dobre
Teraz som predal foťák, ale koncom prádznin kupujem DSLR, takže zháňam niekoho, kto by sa pridal
Teraz som predal foťák, ale koncom prádznin kupujem DSLR, takže zháňam niekoho, kto by sa pridal
-
Digital
Guru
No problem , ked budes sa chystat za ten zelenč tak sa ozvijin napísal:Ľudia trúfol by si niekto na starú nemocnicu na bratislavských palisádach? Minule osm šiel okolo a zdala sa mi ako ideálna na tkaúto akciu. Alebo ešte hlinikáreň pri ceste do serede. Ako odbočíte za Zelenčom na Nitru. Pri tých kopách bauxitového odpadu. Tá vyzerá dooosť dobre![]()
-
Designer
Light Professional
Keby sa tato tema zalozila este pred mesiacom tak mali sme tu v meste Kežmarok jednu "krasnu" budovu Stavbar.sro krasnu myslim tym na URBAN EXPLORATION aj som tam bol : boli tam vsade porozhadozvane farby , spreje , laky , nabytky , papiere , slepe naboje , skla , helmy , kopu skladov aj sme ich otvarali boli tam vseliake stavbarske pomocky . Ale chodilo to vela deti a niekto to podpalil a majitel to po 10 rokoch dal zburat taze tam uz nic nie je !!!
-
Mek
Addict
no, u nas v TN este pred rokmi bola jedna stara budova, pri Ceresnovom sade, dost odlahla od mesta, asi pred 4-5 rokmi (nepamatam presne) ju zburali a postavili tam luxusne domy... bolo ju vidiet z lesnej cesty ked sa ide z Breziny k farskemu kostolu... jaj, ale uz som tadial dlho nesiel.
Linkman mozno vie, o com pisem
Linkman mozno vie, o com pisem
-
bocian
Light Professional
No k starsim objektom ktore som presiel patria hlavne bunkre z vojny,rozne zabudnute muzea,tovarne (u nas v ke -magnezitka
) a podobne... K interierom novych objektov som sa este nedostal no pred dvoma tyzdnami sa vyskitla prilezitost ktoru som vyuzil a tak som si pozrel ako to vyzera v hlbinach hradze Domasa... Sama splet tunelov a chodieb,motory,turbiny,pristroje... Bolo to zaujimave... Zevraj sa tam od 60tych rokov nedostalo ani sto ludi 
-
Mek
Addict
jo jasne Tisova vila, Linkman, to je ono... to som nevedel ze ona este stoji, lebo ked som naposledy isiel okolo (dost davno), videl som, ze daco tam buraju...
ale raz som v Tisovej vile bol, to ked sme sli s celou tiredou este zo zakladky okolo (mohli sme byt tak siedmaci), ani neviem koho to bol napad, ale aj ucitelky isli dovnutra
ale raz som v Tisovej vile bol, to ked sme sli s celou tiredou este zo zakladky okolo (mohli sme byt tak siedmaci), ani neviem koho to bol napad, ale aj ucitelky isli dovnutra
-
Digital
Guru
http://digital.rajce.idnes.cz/Tovaren_na_Ozon_,_Nitra/
Aha kde bol ujo digital
Dalsia podarená akcia.. je to vraj továren na ozon..budovu vlastnil Prezident Gustáv Husák... objekt bol dostatocne chraneny nato aby sa nikto nedostal dnu .. o kazdé dvere boli prizvárané ocelové kvádre velkej hmotnosti..okná taktiež zazvárané... ale nastastie v podzemí viedla cesta .. na foto viac..
Aha kde bol ujo digital
Dalsia podarená akcia.. je to vraj továren na ozon..budovu vlastnil Prezident Gustáv Husák... objekt bol dostatocne chraneny nato aby sa nikto nedostal dnu .. o kazdé dvere boli prizvárané ocelové kvádre velkej hmotnosti..okná taktiež zazvárané... ale nastastie v podzemí viedla cesta .. na foto viac..
-
Začiatok Konca
Professional