J.O.S.E napísal:Ja by som nechcel stroskotať na ostrove s nikim , iba by mi stačilo keby som stroskotal na ostrove kde su domorodci a pekné domorodkyne
Flexo napísal:Jasné... stroskotať na nejakom opustenom ostrove by mohlo byť fajn, ale žiadne Grónsko, ale nejaký tropický ostrov a nič nerobiť...
ono by ta to velmi rychlo prestalo bavit a ja? asi s dakou peknou babenkou aj keby bolo ako chcelo....aj tak by to skoncilo pri jedno m (cize ked budete cestovat lietadlom..alebo inym dopravnym priňostriedkom pri ktrom hrozi stroskotanie na dakom ostrove zoberte si zosebou aspon do igelitky kondomov)
konkrétne mená. chcel by som stroskotať s Isaacom Asimovom a Jurajom Červenákom, pretože obidvaja by síce asi nemohli písať, ale prvý by mi rozprával svoje super sci fi príbehy, a druhý by mi rozprával svoje super slovanské fantasy príbehy - > to aby som sa nenudil keď budem oddychovať po na striedačku s Vanessou Lengies, Chacey Labert, Mandy Moore, Estellou Waren a samozrejme Natalie Portman a Daniela Hantuchová
S mojim game boyom a psp-ckom a s satelitnim internetom a k tomu aši dajaka baba od nas z vychodu sak tu najkrajše babenky to šicke hovoria i v bráátislave
puccik napísal:S mojim game boyom a psp-ckom a s satelitnim internetom a k tomu aši dajaka baba od nas z vychodu sak tu najkrajše babenky to šicke hovoria i v bráátislave