Ako sa zbavit zavislotsti na hrach?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste zavilsi na hrach?

Ano.
8
12%
Nie.
34
52%
Bol som.
24
36%

Celkom hlasov: 66

LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako sa zbavit zavislotsti na hrach?

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

Zavislost na hrach..moje utrpenie aj radost..uz chcem prestat po tolkych rokoch ale je to tazke..:cry: poradte
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ako prestať? Ja som prestal tak že som sa začal venovať tvorbe videíí..Rob niečo čo ťa baví okrem hier.. ...Skús začať robiť weby a podobné..ak sa to naučíš máš zároveň postarané aj o prácu v budúcnosti :P
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Najlepsi spôsob ako sa zbavit zavislosti na comkolvek, je zacat sa na plno venovat niecomu inemu. Jednoducho niecomu co ti vyzenie myslienky na hry z hlavy. Viem co hovorim , uz som sa zbavoval jednej zavislosti(aj ked to je na inu temu). Treba na to silnu vôlu a prisnu kontrolu myslenia. Inak drzim palce. 8)
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Zmizne to samo. Minule leto som cele presedel za kompom, teraz uz ani nepouzivam komp na nic ine okrem netu a "prace" Treba si najst daco co ta bavi okrem hier.
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

A kolko mas rokov?lebo ked som mal tak 14-15 tak som ledva stal od pc ale teraz ma hry uplne prestali bavit a myslim ze to prejde casom aj teba ked ked zistis ze sa cas da travit aj inak ako sedenim pri pc.
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mam 20 rokov..noo a web stranky robim..aj sa venujem c, c++, php, sem tam sportujem aa snazim sa venovat aj priatelke..ale aj tak nemozem prestat hravat..je som proste zavislak..

prave som videl jedno video..A Gamer's Day..hruza.. :) aspon ze niesom takyto extrem.. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dlhodobe (niekolkomesacne) "odlucenie" od pocitaca. Alebo hrat dovtedy kym ta to bude bavit, co moze byt dost dlha doba :-)
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hh..haluz..t0m4s3 mas moje myslienky..prave som skusal to odlucenie od kompu na par mesiacov(na 2)..je to posledna moznost lebo v septembri zacina skola aa kompy a skola je u mna to iste :)..ale nevyslo to..tak som si vybral inu moznost(hrat kym ma to neprestane bavit).. drzte palce nech to raz skoncim.. :wink:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

zacni sa intenzivnejsie hrat s priatelkou... lepsiu hru nepoznam ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vieš čo? Sprav to že oddinštaluj všetky hry z pc :) To by tiež mohlo pomôcť..
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

uz viem ako na to.. kupim novy komp a dam si zavazok ze nan nic z herneho priemyslu nenainstalujem :) :) :) heh..snad to vyjde
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podla mna si na spravnej ceste, ze chces prestat ty sam, to je velmi dolezite. Skusila by som najprv hravat, pokial vladzes, kym ta nebude boliet chrbat, hlava, stipat a slzaviet oci. Mozno by ti to pomohlo uvedomit si, ze ti to velmi neprospieva (velmi som tejto metode neverila, az kym som nezaila podobny pripad. Kamarat fajcila jeho rodicia, ked na to prisli, sa rozhodli, ze ho odnaucia. Tak mu kupili karton cigariet a musel pred nimi fajcit jenu za druhou, kym vladal. Potom sa naho pozerali, ako vracia ako mu je strasne zle a odvtedy uz cigarety nemoze ani vidiet).
Druha moznost - pevna vola a odhodlanie nehrat, vyhybat sa hram, odstanit ich vsetky.
Tretia - odborna.

Kolko hodin denne hravas?
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

ked si zavisly tak sa ti to nepodari(s tym zavazkom), ale radsej by som bol keby som nemal pravdu. Ja som bol zavisly na CS asi 3 roky, tazke peniaze som nosil debilom do roznych herni... potom som dostal PC a net a to uz bolo nenormalne, asi 2 roky vkuse som prisiel zo skoly a zacal hrat cs asi do rana 1-2... z casu na cas mi PC zobrali, niekde skryli, ale bol som tak zavisly, ze som ho siel hladat (raz bol dokonca v pivnici medzi zemiakmi :lol: ) ... ale potom som prisiel na strednu a uplne sa to zmenilo, hned som vymazal cs a naplno som sa zacal venovat niecomu, ako ti uz predomnou radili... a este ked mas priatelku tak lahsiu cestu nevidim :) bud s nou castejsie, vzdy si najdi nejaku zabavku (nie na pc, a ked na pc, tak nie nejaku dalsiu hru), s kamosmi vonku, abo filmy pozeraj, vzdy lepsie ako hrat hry... drzim palec

// bolekje ine ked po sebe vyfajcis par desiatok cigariet a presedis za pc 10 hodin, z tolkeho fajcenia sa tazsie dycha a je ti zle jak si pisala, ale ked sedi za pc a je zavisly na hre tak ho maximalne boli oci a ked ho bolia oci, tak si pojde lahnut, vyspi sa z toho a rano zapina pc znovu a robi "karieru", zazil som to
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no dik dik dik..ste ma nazhavili nehrat tak to skusim odteraz :)
a p.s. to bolek: od teraz uz ani hodinu
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

skus pouzivat cheaty ;-) normalneho cloveka to prestane s nimi bavit, ale ak si zakomplexovany analfabet ako ti cheateri v CSku, tak ani to nepomoze :D
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

neznasam cheaterov v csku..ani take typy co sa pysia ze presli tolko a tolko hier na hard obtiaznosti a pritom vkuse siahali do cheatrov :(
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

skus anti-zavislacke tabletky... je to na baze kyanidu ... hehe :P

podla mna je idealne riesenie najst si iny konicek alebo pockat kym ta to prestane bavit :)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

fruxo napísal:skus anti-zavislacke tabletky... je to na baze kyanidu ... hehe :P

podla mna je idealne riesenie najst si iny konicek alebo pockat kym ta to prestane bavit :)
niekoho to neprejde cely zivot, poznam 50 rocnych co zavislacia kazdy den :)
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

pozrite sa ako kazdy rije do hier ake suu zlee ake su zleeeeeee...ide len o to ako si to clovek pusti pod kozu ci sa do hry ponory abo ne...i ked minule som bol u kamosa a chcel my nieco ukazat na nete no bohuzial za jeho PC sedel jeho 8 rocny brat hrajuci GTA. kamarat sa ho snazil z PC dostat no ten jeho brat kričal, kopal nohamy,slintal a este vselico mozne :) pekna skusenost ze takym detom treba radsej davat hrat karty :)
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ZmrD napísal:niekoho to neprejde cely zivot, poznam 50 rocnych co zavislacia kazdy den :)
aa co ti 50 rocni hravali tak pred tridsiatimi rokmi,hm? :D :D
Napísať odpoveď