Sovietovic napísal:možno ti blokli port nejaký na icq alebo máš nejaký spyware..
spyware nemam ale mam NOD32 dpc ja teraz ficim na WiFi a vcera rano mi este islo icq - dnes zapnem a nejde ani www.icq.com aaaa ak dam pripojit [pouzivam qip] tak mi napise nieco ako ked sa pripajam a v priebehu pripajania sa odpojim...haluz no
Icq casto blbne uz z principu. Aj mne sa hocikedy stava ze sa mi neda aj cely den pripojit na moje konto. Niekedy sa samo vypina. Preto postupne prechadzam na ine massangery.
vojtk napísal:Icq casto blbne uz z principu. Aj mne sa hocikedy stava ze sa mi neda aj cely den pripojit na moje konto. Niekedy sa samo vypina. Preto postupne prechadzam na ine massangery.
njn ja mam qip teda alternativu k icq ale o to nejde , este nikdy sa to nestalo a momentalne som stratil komunikaciu s niekolkymi desiatkami ludi ale tu ide aj o to ze mi nejde ani www.icq.com
mailer napísal:njn ja mam qip teda alternativu k icq ale o to nejde , este nikdy sa to nestalo a momentalne som stratil komunikaciu s niekolkymi desiatkami ludi ale tu ide aj o to ze mi nejde ani www.icq.com
Mi tak napadlo, ze ci vam niekto nehackol proxy
Ale skus si stiahnut ineho klienta, niekedy to pomaha.
GothaR napísal:Mi tak napadlo, ze ci vam niekto nehackol proxy
Ale skus si stiahnut ineho klienta, niekedy to pomaha.
toto je verejne WiFi a pripaja sa sem velmi vela ludi ... no skusal som mirandu ale ani tam nic , nemohol by mi niekto uploadnut icq5 alebo icq6 kedze ho nemam odkial downloadnut?
mailer napísal:toto je verejne WiFi a pripaja sa sem velmi vela ludi ... no skusal som mirandu ale ani tam nic , nemohol by mi niekto uploadnut icq5 alebo icq6 kedze ho nemam odkial downloadnut?