cena reklamy na stranku
cena reklamy na stranku
Kolko asi tak stoji reklama, podla navstevnosti. napiste pris aj zoznam ze 100
500
1000
2000
4000 a tak, ja viem ze tam niesu presne ceny ale tak priemer
500
1000
2000
4000 a tak, ja viem ze tam niesu presne ceny ale tak priemer
kolko-to je jedno, napis mesiac , tyzdenhojko napísal:Reklama na kolko a za co? Mas na mysli napriklad stranku s 1000 unikatnimi IP adresami denne? Bude to velky ci maly banner, text..., bude to od poctu klikov, bude tam reklama stale alebo sa bude menit, je to na viditelnom mieste...???
IP- hej
a asi text na blogu na kraji, ale mozes napisat aj na banner a to len priblizne.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Lucas nauc sa vyjadrovat ako clovek a hlavne tak aby ti ostatni rozumeli, coze to vlastne chces. Do hlavy ti nikto nevidi. Cestina ti snad problem robit nebude http://tomase.org/otazky
ok precitam si ten links s tvojej stranky, a comu si konkrétne nepochopil?t0m4s3 napísal:Lucas nauc sa vyjadrovat ako clovek a hlavne tak aby ti ostatni rozumeli, coze to vlastne chces. Do hlavy ti nikto nevidi. Cestina ti snad problem robit nebude http://tomase.org/otazky
kolko-to je jedno, napis mesiac , tyzden
IP- hej
a asi text na blogu na kraji, ale mozes napisat aj na banner a to len priblizne.
tak toto boli odpovede na tvoje otazky, ze ako dlho to chcem tam tu reklamu, ja nemam jasnu predstavu len tak chcem vediet keby nahodou tak som napisal ze nepic cenu ci uz na mesiac alebo na tyzden, tak potom ak napises na mesiac a niekto bude chciet na tyzden tak to vydelim 4.
IP- hej
tak toto boli odpovede na tvoje otazky, ze ako dlho to chcem tam tu reklamu, ja nemam jasnu predstavu len tak chcem vediet keby nahodou tak som napisal ze nepic cenu ci uz na mesiac alebo na tyzden, tak potom ak napises na mesiac a niekto bude chciet na tyzden tak to vydelim 4.
znamená ANO, 1000 unikatnich IP za den.IP-hej
a asi text na blogu na kraji, ale mozes napisat aj na banner a to len priblizne.Kedze to chcem len informacne, dal by som reklamu aku budu chciet, ale tak mozes (to znamena co som napisal) ze mozes mi napisat cenu aj textu, aj banneru aj ikony aj hocicoho, ale tak napiste aspon text.