Problém s WoW

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
21tomy21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Problém s WoW

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Takže mám problém s tým,že hrám na jednom servery už dlho a chcem si zahrať aj na inom servery a tak som sa zaregistroval na inom servery vymenil reamlist patche mám v poriadku a stále ked sa chcem prihlásiť mi vypíše ,ťe zadávam zle heslo alebo nick ale to je na 100% v poriadku a to mi robí pri všetkých serveroch na,ktorých si chcem zahrať okrem toho uplne prveho ten vždy ide tak poradte .....dik
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

skusil si ci nepotrebujes aktivovat account cez e-mail?to niekedy tak ide.alebo vzdy aspon na antrixe musis pockat 5-10 minut kym si ta zaeviduju do databazy.ak to trvalo vyse 15 minut tak uz fakt neviem :? ale mozno aj po tych 15 minutach tak aktivuju ale vacsinou tych 5 minut
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Pustaj hru cez WoW.exe ked pustits cez launcher.exe realm ti zmeni automaticky na ofik ;)
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

ja pustam hru stale cez launcher staci mat rychle prsty :mafia: :smt025 on sa ti zmeni len vtedy ked sa zacun tahat patche nie?
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OphusS »

myslim ze to bude tym ze sa ces priipojit na antrix a ten si accounty refreshne az po nieakom case... alebo je este moznostz zeee si neprepisal oba realmy ... mas v priecinku 2x realmlist pozri sa nato lepsie :)
aku mas verziu??? a na aky server sa chces pripojit?
Napísať odpoveď