odblok k750i
-
dp2dp2
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
odblok k750i
nejde mi orange,,kto mi poradi nejaky program na odblok?dakujem
-
dp2dp2
Medium Expert
nechapete?
pisem sem preto ze si to chcem urobit sam,,,,,to ze to robia za peniaze vie kazdy lol...........
k750-u odblokukes v pohode myslim cez k750 flasher alebo tak nejak sa to vola neviem presne a potom cez Far nahras finalizacne subory....
Skus pohladat na SE-mania ale myslim ze momentalne stranka nefunguje. Myslim ze iba tento tyzden....
A o zaruku pirdes ako pisal user nadomnou ale aj toto sa da obist prepalenim mobilu povodnym softom
dodo
Skus pohladat na SE-mania ale myslim ze momentalne stranka nefunguje. Myslim ze iba tento tyzden....
A o zaruku pirdes ako pisal user nadomnou ale aj toto sa da obist prepalenim mobilu povodnym softom
dodo
S tym odblokovaniem to nieje nic tazke ... ja som kedysi doma odbokovaval telefony od siemens, vsetko som sa naucil na siemensmania.cz. A myslsim ze aj pre SE bude nieco podobne, len treba hladat. A zaruka pada 100%. Jedine ze by si si po poskodeny alebo zasahu vratil povodny FullFlash (pozor s FullFlashom sa neradno zahravat).
-
Mek
Addict
www.se-tuning.cz tu najdes vsetko
ja som si s pomocou toho webu a navodov z neho prerobil k750 na w800 a poupravoval plno veci... have fun