potreboval som pomoct.objednal som si vcera wow(zakladny) a ma byt k nemu 30 dni zdarma ale na jednej fan stranke som cital ze ked si vytvaram ucet musim mat aj game time kupon alebo platobnu kartu.pls povedzte ako to je
no este kreditku nemam som len student tak preto som nevedel a na akom servery by ste poradili hrat? zajtra mi konecne dojde....omg to budem tahat patche cely den z brlohu mi pride GB verzia ze?
Diablo napísal:no este kreditku nemam som len student tak preto som nevedel a na akom servery by ste poradili hrat? zajtra mi konecne dojde....omg to budem tahat patche cely den z brlohu mi pride GB verzia ze?
ano pride ti GB verzia no s tou kreditkou bude problem ak nemas tak si nezhras lebo ti nepojde vytvorit acc...ale su aj niake generatory tych kreditnych kariet kde ju potom vymazes z platobneho planu
Mato70 napísal:nepotrebuje staci ked bude mat ten kupon....
hmm no niesom si isty...i ked to sa to odvtedy co som si robil ja acc zmenilo..a mozno ta tam ta moznost aj bola...ak to je mozne tak sa ospravedlnujem za sirenie nepravdivych informacii
Diablo napísal:no este kreditku nemam som len student tak preto som nevedel a na akom servery by ste poradili hrat? zajtra mi konecne dojde....omg to budem tahat patche cely den z brlohu mi pride GB verzia ze?
odporucam DRAK THUL .. vacsie percentualne zastupenie Cechov a Slovakov na meter stvorcovy - na inom realme nenajdes
NuSuey napísal:odporucam DRAK THUL .. vacsie percentualne zastupenie Cechov a Slovakov na meter stvorcovy - na inom realme nenajdes
tipujem ze je tam minimalne tak 85% cz/sk ludi..
preplneny neradim...high lvly davaju reskilly aj cely den...uz to tam neni ako kedysi odvtedy co tam prisli male deti a ked dosiahli lvl 70 tak uz hned vsetko zabijaju a ked ty si mal lvl tak pride k tebe a je*e do teba cely den....