NIKDY neskusaj nic na localhoste. s tym som ja mal vecne problemy. nikdy to nebolo totozne. vzdy bol daky zadrhel. a ked uz nebol a dal som to aj na server, tak potom mi zahadne neslo uploadovanie suborov. a nakoniec to bolo kvoli pravam. je ovela lepsie skusat na masine kde to bud uz naostro GL
u mňa je to zase tak, že si najprv pozriem phpinfo na webe kde chcem svoje stránky dať, a podľa toho si nastavím aj php.ini na localhoste,
potom na 95% to bude fungovat
Ešte by som potreboval nejaký php skript na štatistiku návštevnosti. Viete mi niekto pomoct?
Mal by obsahovat:
- kolko ludi je prave online
- kolko navstev bolo dnes na webe
- kolko navstev bolo vcera na webe
- kolko navstev bolo na webe tento mesiac
- a kolko navstev bolo na webe celkovo
turtlak69 napísal:NIKDY neskusaj nic na localhoste. s tym som ja mal vecne problemy. nikdy to nebolo totozne. vzdy bol daky zadrhel. a ked uz nebol a dal som to aj na server, tak potom mi zahadne neslo uploadovanie suborov. a nakoniec to bolo kvoli pravam. je ovela lepsie skusat na masine kde to bud uz naostro GL
ano a budem sa babrat stale s uploadovanim atd...vsetko zalezi od nastaveni...ked ti napr nesiel upload .... tak si staci kuknut co ti pise error
no neviem ci je to babranie ja stlacim ctrl+s a ulozi sa mi to rovno na server. subory maju tak okolo 10kB, takze kym otvorim prehliadac aby som si kukol vysledok, tak to tam davno je jj tie chyby sa daju kukat vselijako, ale mne je ovela pohodlnejsie robit to takto priamo na masine kde to bude trvalo
warezman napísal:ano a budem sa babrat stale s uploadovanim atd...vsetko zalezi od nastaveni...ked ti napr nesiel upload .... tak si staci kuknut co ti pise error
pouzi PSPad. ten ma aj ftp funkciu a editujes rovno to, co je na webe. a robi aj zalohy suborov u teba na PC
btw tiez mam radsej pracu na locale a potom to len dam na web. staci mat dobre nakonfigurovaneho apacha a mysql