no tak z toho som sa dost dlho uj*baval....proste vtip nenormalny....bocian napísal:No spider vepř to zachranil
![]()
The Simpsons Movie
Tak toto som nepochopil...ved ta scena je v ceskej verzii, co si tym chcel povedat?Hossa1881 napísal:co som pozeral klipy alebo trailery sa mi zda ze v tej ceskej verzii nektore sceny chybaju napr. ked si ide ten dav po homera tak oni stoja pod oknom homer sa pyta koho chcu a oni ze iba simpsona nie March a homer tym svojim humorom ze dedo ma vyjst von...
ta cast tam bola ked som bol na to v kine...bolo to nieco ako...ACH NE, ONI CHCOU ZABIT DEDECKA. .... JA JSEM MEDZI NIMA
ale bol to paradny film....na zacitaku bolo dobre ako homer ukazuje do kina a hovori: VSICHNI V TEMHLE KINE JSOU JENOM BANDA DEBILU ci take nieco
a proste ako hlasky: SpiderVepr, Harry Poser, Odted se mi libi chlapci
taktiez si spominam na tento dialog:
Moe: Jsem tu novej cisar
Niekto v dialke: Nejsi (a hodi po nom molotov kokteil)
Moe: Ale jsem (a hodi ho naspet).....BOOOOM
Niekto: No jo....Ave Cesar
davam tomu filmu 99%...to 1% som vynechal pretoze to bolo kratke a ani som sa nespametal a uz som odchadzal z kina
ale bol to paradny film....na zacitaku bolo dobre ako homer ukazuje do kina a hovori: VSICHNI V TEMHLE KINE JSOU JENOM BANDA DEBILU ci take nieco
taktiez si spominam na tento dialog:
Moe: Jsem tu novej cisar
Niekto v dialke: Nejsi (a hodi po nom molotov kokteil)
Moe: Ale jsem (a hodi ho naspet).....BOOOOM
Niekto: No jo....Ave Cesar
davam tomu filmu 99%...to 1% som vynechal pretoze to bolo kratke a ani som sa nespametal a uz som odchadzal z kina
nebolo to "Nedelej z toho drama?"
aspon tak sa mi mari
---
Mne sa najviac lubilo jak homer dal hlasku roku pre mna - ked hodil tie prasacie vykali do vody...a potom marge s homerom pozerali telku a tam boli tie vyklai - marge nieco v zmysle ze poslal do zahuby cele mesto a homer "Ja vim je to k nevire "
v tedy som skapal 
---
Mne sa najviac lubilo jak homer dal hlasku roku pre mna - ked hodil tie prasacie vykali do vody...a potom marge s homerom pozerali telku a tam boli tie vyklai - marge nieco v zmysle ze poslal do zahuby cele mesto a homer "Ja vim je to k nevire "
dobre tiez bolo ako dal este ten riaditel EPA prezidentovi na vyber z tych 5 moznosti....predtym povedal 3 a zabednili mesto..ale co dalej zo sprigfieldom?GothaR napísal:No mne sa strasne pacila hlaska ako ten riaditel EPA hovoril, ze Springfiel je najznecistenejsie mesto. A z davu sa ozvalo: Nedelej z toho vedu!
alebo nieco v tom zmysle
Riaditel EPA(R) , Prezident USA Schwarzeneger
S: Nummer 3
R: Nieco vyssie
S: 5
R: Nieco nizsie
S: 1
R: Trosku viac
S: 6
R: Sestka neni na vyber
S: 3
R: To ste uz povedali
S: 2
R: Krat 2
S: 4
R: Dobre...tak 4
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kolko tam vlastne bolo odkazov na filmy, kludne by sa to dalo nazvat parodie? ja som nasiel asi 6, mozno nebudu poporadi, napisem ich ako ma momentalne napadaju
1, green day - titanic
2, matrix - ked bart ide nahy na skateboarde, ked mu ustrelia koliesko, ale to si len myslim
3, spiderman - spidervepr
4, harry poter - harry poser
5, prison break - utek cez kukuricu
6, hory maju oci - ked naspat prisli do mesta
ked ma napadne este nieco, napisem, napada vas este nieco?
1, green day - titanic
2, matrix - ked bart ide nahy na skateboarde, ked mu ustrelia koliesko, ale to si len myslim
3, spiderman - spidervepr
4, harry poter - harry poser
5, prison break - utek cez kukuricu
6, hory maju oci - ked naspat prisli do mesta
ked ma napadne este nieco, napisem, napada vas este nieco?
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jj ten film nema este ani 2 tyzdne a uz zarobil 100mil $...a v TOP 250 sa splha stale na hor...bolo tam vsetko super kto to chapal vsetko a stihal vnimat tie drby tak sa smial kazdych 30 sekund...skor by som hlasoval za najnudnejsiu pasaz a to bola scena s tou babkou ci co to bolo
podla mna ak Futurama dobre odpovie tiez skvelim filmom do roka mame Simsonovcov Film 2
P.S.: co sa tyka sceny nemalo chybu Spidervepr,a to ako Homer bol tie hovna odniest a sa zlakol nastupil do auta "dozadu" a prasatu vravil JEet jet jet

Kibo-pokial viem aj na jednu znamu hru tam bola parodia
podla mna ak Futurama dobre odpovie tiez skvelim filmom do roka mame Simsonovcov Film 2
P.S.: co sa tyka sceny nemalo chybu Spidervepr,a to ako Homer bol tie hovna odniest a sa zlakol nastupil do auta "dozadu" a prasatu vravil JEet jet jet
Kibo-pokial viem aj na jednu znamu hru tam bola parodia