rubikovu kockuLakSa.H-H.sk napísal:aa co ti 50 rocni hravali tak pred tridsiatimi rokmi,hm?![]()
Ako sa zbavit zavislotsti na hrach?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
moj nazor:
gamesky uzivat ako zabavu .. raz za cas
najlepsie je ked si najdes robotu .. to vtedy si cely den v robote tak nemas moznost 'hrat sa' ..cize venuj sa skole, priatelke a ak nie tak si skus povedat .. dneska budem za pc (resp. za hrou) len taku hodinku.. das si budicek .. pipne .. a vypnes to
hodinka nejakej gamesky nikoho nezabila a mozno casom si povies ze dnes iba polhodku
respektive .. si povies ze ides sa radsej prejst na bajku 
gamesky uzivat ako zabavu .. raz za cas
najlepsie je ked si najdes robotu .. to vtedy si cely den v robote tak nemas moznost 'hrat sa' ..cize venuj sa skole, priatelke a ak nie tak si skus povedat .. dneska budem za pc (resp. za hrou) len taku hodinku.. das si budicek .. pipne .. a vypnes to
hodinka nejakej gamesky nikoho nezabila a mozno casom si povies ze dnes iba polhodku
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, comu hovoris zavislost. Ja osobne, ked pridem z prace, zahram si Americas Army, popripade ROSE Online na 2-3 hodky aj to nie vkuse a je to. Cez vikend niekedy aj viac. Su dni, ked preparim aj 8 hodin. Som zavisly? Osobne si myslim, ze nie.
Ked ta kamarati volaju von na party, chlastacky, ked ta volaju baby von, ides? Ak ano a vies sa odlucit od PC, tak by som nehovoril o nejakej zavislosti, skor o zabijani casu pri PC, namiesto inych aktivit.
Ked ta kamarati volaju von na party, chlastacky, ked ta volaju baby von, ides? Ak ano a vies sa odlucit od PC, tak by som nehovoril o nejakej zavislosti, skor o zabijani casu pri PC, namiesto inych aktivit.