Ludia stala sa mi taka vec,mam icq a mam to nastavene tak ze pri prihlasovani nemusim zadavat heslo je tam ulozene atomaticky a uz cca mesiac sa snazim na nho prist ja som ho tam zadaval skoro pred dvoma rokmi a teraz sa chystam formatovat disk takze pochopitelne icq budem musiet instalovat znova ale cchem na nom mat stary ucet,necchem novy nick ziaden tak je aj nejaka ina moznost ako to obist??
V ICQ máš takú možnosť, že si zabudol svoje heslo. Tam klikni a to ťa presmeruje kdesi na icq.com, kde ti vygeneruje nové heslo a zašle na mail.
-Ak už nemáš platnú schránku, čo si použil pri registrácii, hold smolu máš.
no ak mas este stale mail ktory si zadaval pri registracii tak si heslo mozes zmenit...staci zadat e/mail a zmenis heslo, niesom si isty...
//frikso ma predbehol
zkus program Revelation 2
S tímto programem se už nikdy nebudete trápit s tím, co se skrývá pod "tajemnýma hvězdičkama", které se zobrazují místo toho, co "autor" napíše do políčka kam se zadává heslo...
Tato utilitka to pro vás "levou-zadní" zjistí )
zkus program Revelation 2
S tímto programem se už nikdy nebudete trápit s tím, co se skrývá pod "tajemnýma hvězdičkama", které se zobrazují místo toho, co "autor" napíše do políčka kam se zadává heslo...
Tato utilitka to pro vás "levou-zadní" zjistí )
Mne sa vidí, že ten program na ICQčko nefunguje.. Matne si niečo spomínam, že som ho skúšal v škole, niekto si tam nechal uložené heslo, ale nespravil som to s ním.
`peace` napísal:Mne sa vidí, že ten program na ICQčko nefunguje.. Matne si niečo spomínam, že som ho skúšal v škole, niekto si tam nechal uložené heslo, ale nespravil som to s ním.
ten program funguje aj na ájsíkjú.. mam to odskusane...len treba byt rychly ked ta to prihlasuje
Mne sa to stalo tiez a isla som cez "zabudli ste svoje heslo" a skoncilo to tak, ze som mala odpovedat na otazku, ktoru som si na zaciatku vybrala, lenze odpovedat som na nu vedela asi tak ako na to svoje zabudnute heslo , takze toto neskusaj.
bolek napísal:Mne sa to stalo tiez a isla som cez "zabudli ste svoje heslo" a skoncilo to tak, ze som mala odpovedat na otazku, ktoru som si na zaciatku vybrala, lenze odpovedat som na nu vedela asi tak ako na to svoje zabudnute heslo , takze toto neskusaj.
preco by to nemal skusat? ked vie odpoved na tu otazku (mozno) ? ja napriklad si dam taku jednoznacnu.
bolek napísal:Mne sa to stalo tiez a isla som cez "zabudli ste svoje heslo" a skoncilo to tak, ze som mala odpovedat na otazku, ktoru som si na zaciatku vybrala, lenze odpovedat som na nu vedela asi tak ako na to svoje zabudnute heslo , takze toto neskusaj.
Najistejsie je davat tuto otazku v zneni: "Priezvisko mamy za slobodna bez dlznov a makcenov" To sa nemoze nikdy zmenit a kazdy by to mal vediet
GothaR napísal:Najistejsie je davat tuto otazku v zneni: "Priezvisko mamy za slobodna bez dlznov a makcenov" To sa nemoze nikdy zmenit a kazdy by to mal vediet