1. dokoncit skolu tuto aj nasledujucu (pri troche stastia splnitelne)
2. hrat 1. kosicku hokejbalovu ligu najneskor do 2 rokov (to iste ako bod jedna)
3. hrat za Kosice hokejbalovu extraligu (o 10 rokov teoreticky a mozno)
1.dostudovat a najst lasku
2..ist na novy zeland a robit tam dobrovolnika pre greenpeace
3..vratit sa do cias indianov a prehanat sa po prerii na neskrotenom mustangovi
4..aby sa v najstastnejsej chvili mojho zivota zastavil cas
Precestovat cely svet... najmä navstivit cinsky mur- Činu .. ovladat neobmedzene najmenej 5 jazykov:) a mat niekolko domcekov roztrusenych v roznych krajinach mat aspon 1 vysku za sebou... robit velke MEGA- koncerty s kapelou po svete.. a najvacsim snom je zrusit vsetky neliecitelne choroby..
najst lasku svojho zivota a v zdravi s ňou zostarnut, mat dake deti a velikansky dom kde budeme vsetci stastne nazivat
ak by sa mi toto nahodou nesplnilo tak by som chcel zacit nejaky koncert na ktory by som nikdy nezabudol... napr. Godsmack
Dostudovat strednu, dostat sa na vysku do Brna alebo do Prahy, ozenit sa, mat 3 deti, robit pracu, ktora ma bude naplnat a usadit sa niekde v Taliansku, kde si budem popoludni uzivat siestu, lezat na lehatku, divat sa na more, pobafkavat cigaru a pit pivko. Byt stastny a neruseny okolitym svetom. To je moj zivotny sen
Rammer napísal:Dostudovat strednu, dostat sa na vysku do Brna alebo do Prahy, ozenit sa, mat 3 deti, robit pracu, ktora ma bude naplnat a usadit sa niekde v Taliansku, kde si budem popoludni uzivat siestu, lezat na lehatku, divat sa na more, pobafkavat cigaru a pit pivko. Byt stastny a neruseny okolitym svetom. To je moj zivotny sen
ja som na tom s mojim snom rovnako, ta praca by u mna bola,ze hrat za AC, deti mi stacia 2, a na tom lehatku by som lezal so svojou milovanou zenou.beez cigary a piva
Vlastniť Mitsubishi Lancer EVO IX,a vidieť naživo zápas Arsenal - Manchester United....a také veci,že láska,rodina,deti,práca atď... také škoda písať,to je asi u každého.
//ešte som zabudol,že chcel by som žiť v Nórsku
wrtulka33 napísal:jeden velky sa mi uz splnil.. vsak mark0? =luubim velmi! dalej je to: precestovat cely svet... najmä navstivit cinsky mur- Činu .. ovladat neobmedzene najmenej 5 jazykov:) a mat niekolko domcekov roztrusenych v roznych krajinach mat aspon 1 vysku za sebou... robit velke MEGAkoncerty s kapelou po svete.. a najvacsim snom je zrusit vsetky neliecitelne choroby..
Aj liecitelna choroba ta moze zabit
A moj zivotny sen je prejst strednu skolu a nechat cely zivot plynut spontanne.Ano som skromny