Ftp zoznam
Ftp zoznam
Potreboval by som take nieco, aj som take mal len nevem kde to uz mam, ze to dam na root ftp, a to je taky index.php a ked tam vlozim na root napr. niake pesnicky, programi a pod tak to mam v takom zozname!viete napr. dam ftp://nieco.sk a tam budem mat zoznam veci co mam na ftp a budem to moct stiahnut. nemate take nieco?!
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, či som dobre pochopil, ale asi zle, lebo veď keď si dáš nejaké pesničky na ftp a pôjdeš na adresu ftp://tvojeftp.nieco a udáš užívateľské meno a heslo tak potom budeš mať tam tie pesničky pekne podľa abecedy, čiže môžme povedať, že v zozname. Ale asi som ťa nepochopil.
-
Mek
Addict
musis na tom ftpcku v korenovom adresari vytvorit subor .htaccess s obsahom takymto: to povoli directory listing, takze uz nebudes mat error 403.
snad to pomoze.
Kód: Vybrať všetko
Options +Indexessnad to pomoze.
-
reno23
Guru wannabe
Aj ja by som s tim potreboval pomoc. Mam doma asi 300-400 fotiek ktore by som chcel umiestnit na web. Mal som take predstavi ze by som to dal do nejakeho online foto albumu ale po nahrati na server sa mi tie fotky automaticky skonvertuju na mensiu velkost. Preto by som si chcel vytvorit nieco take ako hovorite: priecinok s fotkami umiestnit na web cez ftp aby to bolo nejak takto (foto dole)
Problem ale je ze neviem ani na jakej stranke by som sa mal zaregistrovat (potreboval by som okolo 1GB miesta) a ani neviem ako by som si tam mal vytvorit v roote ten .htaccess
Bol by som velmi rad keby ste mi stim pomohli co najskor. Lebo do tohto sa vobec nerozumiem.. K+ vas neminie .. Dakujem
Bol by som velmi rad keby ste mi stim pomohli co najskor. Lebo do tohto sa vobec nerozumiem.. K+ vas neminie .. Dakujem
Skús pozrieť http://picasaweb.google.com/ (alebo nejakú podobnú službu)
-
reno23
Guru wannabe
ja by som to chcel cez to ftpchrono napísal:Skús pozrieť http://picasaweb.google.com/ (alebo nejakú podobnú službu)
reno23, skús hostingy Neviem, či ešte fungujú, ale mali miesto, ten prvý 3GB a druhý 10GB.
Kód: Vybrať všetko
http://www.3000mb.com/Kód: Vybrať všetko
http://www.9999mb.com/niak to nepomahaMek napísal:musis na tom ftpcku v korenovom adresari vytvorit subor .htaccess s obsahom takymto:to povoli directory listing, takze uz nebudes mat error 403.Kód: Vybrať všetko
Options +Indexes
snad to pomoze.
to reno23:
mno zalezi ci chces free hosting alebo plateny....alebo kde to chces mat
free hosting je nestabilny,ale ak ano tak napr hostuju.cz
ak nechces free hosting tak napr smarthosting.sk (za 1000sk na rok aj s domenou tusim)
a jednoducho to tam pohadz a do .htaccess vloz Options +Indexes (ak by to neslo tak napis na podporu hostingu oni ti urcite poradia)
btw nejaka opensource image galeria by bola podla mna lepsia...(je to galeria ktoru niekto robil napr v jazyku php a nechal ju pre volne vyuzitie)
ak nechces free hosting tak napr smarthosting.sk (za 1000sk na rok aj s domenou tusim)
a jednoducho to tam pohadz a do .htaccess vloz Options +Indexes (ak by to neslo tak napis na podporu hostingu oni ti urcite poradia)
btw nejaka opensource image galeria by bola podla mna lepsia...(je to galeria ktoru niekto robil napr v jazyku php a nechal ju pre volne vyuzitie)
-
reno23
Guru wannabe
dikes, uz som regnuty na hostuju.cz. Uz som spravil aj to stim htacces a funguje to. Moj problem je uz vyrieseny. A neviem ake ma to hostuju.cz pripojenie z ruska? Lebo brat chce poslat ten link s fotkami svojim spoluziakom do ruskawarezman napísal:to reno23: