Co by ste privitali nove na fore???
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
ako mozno je to streleny napad ale bolo by dobre urobit ejaku mega reklamu na hojko........spravil by som nejaku historiu kde by bolo napisane ako vzniklo hojko.com......nejake tie grafy a urobil by som daco novehi co ma napdlo pred nedavnom...keby sa davali 2 ranky jeden bude taky aky je teraz a druhy bude podla navstevnosti cize cim viac niekto navstevuje toto forum tym lepsy rank sa mu da alebo nieco take.....to len ako navrh davam.....a toto moze byt akoze dost strelene....ale total strelene......napadlo ma to teraz....keby sa robil na hojku daco take ako suuud.....dajme tomu ze by sa dohodol cas kedy by sa robil ten sud a islo by oto ze ked sa niekdo citi byt ukrivdeni tak moze toho druheho zazalovat take blbosti nejdem sa teraz moc ropzisovat.....ako to ma len napadlo.......ale hojko je aj tak naj forum do ktoreho som pisal

-
dexter7007
Zablokovaný
pekne.....a to druhe co som pisal???hojko napísal:Dexter: http://www.hojko.com/odstavka-fora-zmen ... 38478.html
-
mastermind
VIP
-
Soviet
Darca
Tak teraz som na jednom zahraničnom fóre nahlásil jeden topic a dosť ma prevapilo že mi prišla nasledovná správa:
Hello Sovietovic,
On Mon Aug 06, 2007 10:29 am, you submitted a report about a post in topic ...link.........., made by Sovietovic.
We would like to inform you that the following actions were taken:
Actions: Other
Comments: Post locked
Nedalo by sa niečo také aj tu zbúchať? Prišlo mi to ako normal do pošty..
Hello Sovietovic,
On Mon Aug 06, 2007 10:29 am, you submitted a report about a post in topic ...link.........., made by Sovietovic.
We would like to inform you that the following actions were taken:
Actions: Other
Comments: Post locked
Nedalo by sa niečo také aj tu zbúchať? Prišlo mi to ako normal do pošty..
Sovietovic.. človeka aj poteší, keď neskôr listuje fórom a uvedenú vec vidí poriešenú..
(tj. zamknutú, presunutú, pocenzúrovanú.. atď.) Ďalšie emailové alebo SS správy by naozaj robili iba chaos. Som proti!
(ak vôbec mám nejakú hlasovaciu možnosť)
btw.. neviem, či sa to už tu riešilo, ale ja by som skôr uvítal, keby v upozorneniach na nový príspevok v téme, kde som diskutoval, by už bola aj odpoveď. Na phpBB som také ešte nevidel, na vBulletin to však funguje v pohode.
Ak toto už tu bolo a neuspelo to, tak považujte tento odsek za bezpredmetný. 
btw.. neviem, či sa to už tu riešilo, ale ja by som skôr uvítal, keby v upozorneniach na nový príspevok v téme, kde som diskutoval, by už bola aj odpoveď. Na phpBB som také ešte nevidel, na vBulletin to však funguje v pohode.
-
mastermind
VIP
I. Privital by som na hornej liste nejaky odkaz na vysvetlenie jednotlivych hodnosti (Expert) resp. kolko treba prispevkov na ziskanie tejto hodnosti.
II. Dalej by som si rad pri info o karme pozrel, kolko bodov treba na tolko a tolko stvorcekov
III. V Hladani by som privital moznot Hladat len v nazve temy
II. Dalej by som si rad pri info o karme pozrel, kolko bodov treba na tolko a tolko stvorcekov
III. V Hladani by som privital moznot Hladat len v nazve temy
-
P3Bo
Guru wannabe
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=601592#601592mirak2 napísal:karma stvorceky su utajene, viem akurat ze treti zacina pri 95
P3Bo is back