UEFA
-
Sagittarius
Guru
Re: UEFA
3. predkolo v Pohari UEFA nie je... ---> 1. predkolo, 2. predkolo, hlavna sutaz: 1. kolo, 2. kolo = skupinova faza, 3. kolo, osemfinale, stvrtfinale, semifinale a finaleIZZi-BA napísal:Tak podla mna Zlate Moravce sa dostanu az do zakladnej skupiny a Artmedia do 3.predkola inac teraz mala artmedia stastie
Co myslite kto vyhra pohar UEFA??? Podla mna Bayern Munchen
to som nevedel ale nedostane sa artmedia do skupinySagittarius napísal:3. predkolo v Pohari UEFA nie je... ---> 1. predkolo, 2. predkolo, hlavna sutaz: 1. kolo, 2. kolo = skupinova faza, 3. kolo, osemfinale, stvrtfinale, semifinale a finale
No som presvedčený, že Zlaté Moravce ak budú strieľať na brankára Zenitu PetrohradIZZi-BA napísal:Tak podla mna Zlate Moravce sa dostanu az do zakladnej skupiny a Artmedia do 3.predkola inac teraz mala artmedia stastie
Co myslite kto vyhra pohar UEFA??? Podla mna Bayern Munchen
No si myslím, že Artmedia sa poučíla už konečne a budú hrať plných 90 minút a nie iba furt doťahovať.
Musím súhlasiť s tým, že Artmedia mala obrovské šťastie, ale si myslím že kapitán Kozak perfektne podržal loptu a pekne nacentroval.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Re: správa
Keby robil az tolko kiksov, tak by nechytal, lebo v Petrohrade maju aj druheho reprezentacneho brankara Malafejeva.J.O.S.E napísal:A ta motyka je kiksar Čontofalský
to som písal len čisto z recesie na základe výkonov v niektorých zápasoch v reprezentácii. Je predsa samozrejme, že kto je favoritom tohto dvojzápasuSagittarius napísal:Keby robil az tolko kiksov, tak by nechytal, lebo v Petrohrade maju aj druheho reprezentacneho brankara Malafejeva.
-
Sagittarius
Guru
A maju pravdu pravdu. :lol:Podobne ako neprehrali z Chelsea, Manchestrom, Liverpoolom, Arsenalom, Realom, Barcelonou, AC Milanom, Interom, Juventusom, Bayern, Celticom, Rangers, PSV, Lyonom a AjaxomJ.O.S.E napísal:to som písal len čisto z recesie na základe výkonov v niektorých zápasoch v reprezentácii. Je predsa samozrejme, že kto je favoritom tohto dvojzápasuiba sa mi páči optimizmus predstaviteľov Zlatých Moraviec, ktorí hovoria, že s nimi nikdy neprehrali
Budú to mať ťažké a neviem či postúpia ja len dúfam, že Artmedia Petržalka bude hrať aj skupinovú fázu UEFA, pretože by sem dotiahli nejedného atraktívneho súpera.Sagittarius napísal:A maju pravdu pravdu. :lol:Podobne ako neprehrali z Chelsea, Manchestrom, Liverpoolom, Arsenalom, Realom, Barcelonou, AC Milanom, Interom, Juventusom, Bayern, Celticom, Rangers, PSV, Lyonom a Ajaxom
btw. Artmedia bola pri žrebovani medzi nasadenými týmami
-
Sagittarius
Guru
Ale mozno by bolo lepsie keby dostala niekeho ineho ako FC Mika.J.O.S.E napísal: btw. Artmedia bola pri žrebovani medzi nasadenými týmami
V tom s tebou súhlasim, pretože pre nich je to slabý súper a navyše si na nich každý verí. Dôvodom je spanila jazda v LM v roku 2005. Ale zase by teoretický cez nich mali prejsť a približia sa opäť viac k skupinovej fáze UEFA.Sagittarius napísal:Ale mozno by bolo lepsie keby dostala niekeho ineho ako FC Mika.
Artmedia opat haluz, vyrovnat v piatej minute nastavenia, no tak sa zacala aj ich cesta v LM v sezone 05/06. ViON podla mna moze prekvapit, co by bolo skvele, opat by sa posunul dalej sl. futbal.
O celkovom vitazovi tazko vraviet, kazdy vravi Bayern, no ja si myslim, ze mozu zabrat aj spanielske kluby ako Zaragoza, anglicke ako Tottenham, alebo talianske ako Fiorentina ci Palermo
O celkovom vitazovi tazko vraviet, kazdy vravi Bayern, no ja si myslim, ze mozu zabrat aj spanielske kluby ako Zaragoza, anglicke ako Tottenham, alebo talianske ako Fiorentina ci Palermo
Ano ale velakrat z LM vypadne pomerne silne muzstvo a v UEFA vypadnu v nejakom semifinale. No proste naposledy co sa pamatam tak z tych gigantov UEFA vyhral Liverpool nad Alavesom 5:4 (mimochodm jeden z naj zapasov, take sa malo vidia a hlavne vo finale). Ale nespomeniem si na rok, tusim 2001IZZi-BA napísal:lebo vsetky hraju ligu majstrov