UEFA

O športe...
IZZi-BA
Star
Star

UEFA

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Tak podla mna Zlate Moravce sa dostanu az do zakladnej skupiny a Artmedia do 3.predkola inac teraz mala artmedia stastie
Co myslite kto vyhra pohar UEFA??? Podla mna Bayern Munchen
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: UEFA

Príspevok od používateľa Sagittarius »

IZZi-BA napísal:Tak podla mna Zlate Moravce sa dostanu az do zakladnej skupiny a Artmedia do 3.predkola inac teraz mala artmedia stastie
3. predkolo v Pohari UEFA nie je... ---> 1. predkolo, 2. predkolo, hlavna sutaz: 1. kolo, 2. kolo = skupinova faza, 3. kolo, osemfinale, stvrtfinale, semifinale a finale
IZZi-BA
Star
Star

Sagittarius napísal:3. predkolo v Pohari UEFA nie je... ---> 1. predkolo, 2. predkolo, hlavna sutaz: 1. kolo, 2. kolo = skupinova faza, 3. kolo, osemfinale, stvrtfinale, semifinale a finale
to som nevedel ale nedostane sa artmedia do skupiny
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

IZZi-BA napísal:Tak podla mna Zlate Moravce sa dostanu az do zakladnej skupiny a Artmedia do 3.predkola inac teraz mala artmedia stastie
No som presvedčený, že Zlaté Moravce ak budú strieľať na brankára Zenitu Petrohrad :) , ktorým je Kamil Čontofalský tak určite brankár zakiksuje /neraz :wink: / a Zlate Moravce dajú jeden alebo dva goly, stačí sa iba pozrieť ako Čontofalský kiksuje pri reprezentačných zápasoch.

No si myslím, že Artmedia sa poučíla už konečne a budú hrať plných 90 minút a nie iba furt doťahovať. :) / stačí sa pozrieť ako sa začala jej spanila jazda v LM - tiež dali gol v posledných sekundach zápasu a potom to išlo ako na bežiacom páse - dúfam, že sa historia zopakuje, rad by som aby na Slovensko zavítal opať nejaký atraktívny súper. :) :wink: /

Musím súhlasiť s tým, že Artmedia mala obrovské šťastie, ale si myslím že kapitán Kozak perfektne podržal loptu a pekne nacentroval. :wink: / to je hráč najvypetejších okamihov dneška by som povedal :) /
Sagittarius
Guru
Guru

Ja si myslim, ze skor Artmedia by mohla postupit do skupinovej fazy Pohara UEFA a ViOnu velke sance nedavam proti Zenitu, ale ked motyka vystreli...
J.O.S.E
King
King

správa

Sagittarius napísal:Ja si myslim, ze skor Artmedia by mohla postupit do skupinovej fazy Pohara UEFA a ViOnu velke sance nedavam proti Zenitu, ale ked motyka vystreli...
A ta motyka je kiksar Čontofalský :)
Sagittarius
Guru
Guru

Re: správa

J.O.S.E napísal:A ta motyka je kiksar Čontofalský :)
Keby robil az tolko kiksov, tak by nechytal, lebo v Petrohrade maju aj druheho reprezentacneho brankara Malafejeva.
J.O.S.E
King
King

Sagittarius napísal:Keby robil az tolko kiksov, tak by nechytal, lebo v Petrohrade maju aj druheho reprezentacneho brankara Malafejeva.
to som písal len čisto z recesie na základe výkonov v niektorých zápasoch v reprezentácii. Je predsa samozrejme, že kto je favoritom tohto dvojzápasu :) iba sa mi páči optimizmus predstaviteľov Zlatých Moraviec, ktorí hovoria, že s nimi nikdy neprehrali :)
Sagittarius
Guru
Guru

J.O.S.E napísal:to som písal len čisto z recesie na základe výkonov v niektorých zápasoch v reprezentácii. Je predsa samozrejme, že kto je favoritom tohto dvojzápasu :) iba sa mi páči optimizmus predstaviteľov Zlatých Moraviec, ktorí hovoria, že s nimi nikdy neprehrali :)
A maju pravdu pravdu. :lol:Podobne ako neprehrali z Chelsea, Manchestrom, Liverpoolom, Arsenalom, Realom, Barcelonou, AC Milanom, Interom, Juventusom, Bayern, Celticom, Rangers, PSV, Lyonom a Ajaxom :lol:
J.O.S.E
King
King

Sagittarius napísal:A maju pravdu pravdu. :lol:Podobne ako neprehrali z Chelsea, Manchestrom, Liverpoolom, Arsenalom, Realom, Barcelonou, AC Milanom, Interom, Juventusom, Bayern, Celticom, Rangers, PSV, Lyonom a Ajaxom :lol:
Budú to mať ťažké a neviem či postúpia ja len dúfam, že Artmedia Petržalka bude hrať aj skupinovú fázu UEFA, pretože by sem dotiahli nejedného atraktívneho súpera.

btw. Artmedia bola pri žrebovani medzi nasadenými týmami
Sagittarius
Guru
Guru

J.O.S.E napísal: btw. Artmedia bola pri žrebovani medzi nasadenými týmami
Ale mozno by bolo lepsie keby dostala niekeho ineho ako FC Mika.
J.O.S.E
King
King

Sagittarius napísal:Ale mozno by bolo lepsie keby dostala niekeho ineho ako FC Mika.
V tom s tebou súhlasim, pretože pre nich je to slabý súper a navyše si na nich každý verí. Dôvodom je spanila jazda v LM v roku 2005. Ale zase by teoretický cez nich mali prejsť a približia sa opäť viac k skupinovej fáze UEFA. :) :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

eraz este tazko povedat kro vyhra UEFA lebo mozu sa tam dostat este muzstva z LM. A co sa tyka Vionu a Artmedii tak podla mna obaja vypadnu este v tychto predkolach, zial taka je realita.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Artmedia opat haluz, vyrovnat v piatej minute nastavenia, no tak sa zacala aj ich cesta v LM v sezone 05/06. ViON podla mna moze prekvapit, co by bolo skvele, opat by sa posunul dalej sl. futbal.

O celkovom vitazovi tazko vraviet, kazdy vravi Bayern, no ja si myslim, ze mozu zabrat aj spanielske kluby ako Zaragoza, anglicke ako Tottenham, alebo talianske ako Fiorentina ci Palermo
IZZi-BA
Star
Star

Drago napísal:O celkovom vitazovi tazko vraviet, kazdy vravi Bayern, no ja si myslim, ze mozu zabrat aj spanielske kluby ako Zaragoza, anglicke ako Tottenham, alebo talianske ako Fiorentina ci Palermo
mozno mas pravdu ale bayern cez leto vyrazne posilnil a ma na to vyhrat
kali520
Darca
Darca

Este stale z LM mozu vypadnut Man utd Chelsea alebo Barcelona (aj ked je to malo pravdepodobne), takze hovorit o vytazovi je este unahlene.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Este stale z LM mozu vypadnut Man utd Chelsea alebo Barcelona (aj ked je to malo pravdepodobne), takze hovorit o vytazovi je este unahlene.
pochybujem ze vypadnu taky giganti a ty co vypadnu sa Bayernu nebudu rovnat Bayern sa este teraz cez leto dost posilnil
kali520
Darca
Darca

Posilnit sa mohli, ale lopta je gulata a stat sa moze vselico, a UEFA vacsinou nevyhravaju taketo velike muzstva.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Posilnit sa mohli, ale lopta je gulata a stat sa moze vselico, a UEFA vacsinou nevyhravaju taketo velike muzstva.
lebo vsetky hraju ligu majstrov
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:lebo vsetky hraju ligu majstrov
Ano ale velakrat z LM vypadne pomerne silne muzstvo a v UEFA vypadnu v nejakom semifinale. No proste naposledy co sa pamatam tak z tych gigantov UEFA vyhral Liverpool nad Alavesom 5:4 (mimochodm jeden z naj zapasov, take sa malo vidia a hlavne vo finale). Ale nespomeniem si na rok, tusim 2001
Napísať odpoveď