V com spociva vasa motivacia pisat do for?
-
Sagittarius
Guru
spoznas nazory ludi, zabavis sa (na hojku 100%tne, lebo su tu taki intelektuali, ze az
, taktiez erotika a vztahy a povestna tema masturbacia - nachytali vas niekedy rodicia bola dost narocna na branicu
), poradis niekomu/ pomozes, vyplnis dlhe noci, najdes svoje utocisko pred sklamanim apod.
butlava vrba, ktora ti garatnuje anonymitu
//netahajte ma za slovicka 
butlava vrba, ktora ti garatnuje anonymitu
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vsetci tu pisete, ze vam vadia blbe temy. Ked idete s kamosmi von co rozoberate? Problemy deti v malajzii, vyrub dazdovych pralesov, kvantovu mechaniku, politicke zriadenie v Somalsku (btw. paradne
) a tak? Ja osobne si s kamosmi rad zavtipkujem a niekedy vedieme siahodlhe debaty aj o totalnych kravinach. Mne osobne poriadny flame vobec nevadi, aspon potom forum nechcipa.
(ano, ano som majster spamu, tak ma zabite
)
Ad erotika: super, ze ju zrusili, bolo mi z toho cudne. Toxikoman a Dexter paradne potiahli
(ano, ano som majster spamu, tak ma zabite
Ad erotika: super, ze ju zrusili, bolo mi z toho cudne. Toxikoman a Dexter paradne potiahli
Diskutovat, chodim sem diskutovat ako vyplyva z nazvu. Rad si precitam nazory inych a sem tam potrebujem pomoc aj ja. Zacal som sem chodit koli E&V a teraz koli tomu zvysku ale je to podstatne menej casu ako na zaciatku. Je to pravda, so vsetkym to ide dole vodou... este aj s Hojkom (aspon z mojho pohladu).
//mimochodom vsetci pisete ze sa zabavate na infantilitach maloletych ale mne do smiechu velmi nie je ked to najdem, skor mi to lezie na nervy a keby bol autor temy vedla mna, dostal by zaucho.
//mimochodom vsetci pisete ze sa zabavate na infantilitach maloletych ale mne do smiechu velmi nie je ked to najdem, skor mi to lezie na nervy a keby bol autor temy vedla mna, dostal by zaucho.
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
v skole v piatok 18.2.2005 mi spoluziak povedal o nejakom fore co sa vola hojko."sk", tak som po skole prisiel domov natukal to tam a odvtedy som ho neprestal mat rad...
skoda ze tie warez sekcie sa zrusili ale da sa to prezit...
motivuje ma to ze sa tu sanzim presadit svoje a kedco sa tu dozviem skratka je to dobra vec...
motivuje ma to ze sa tu sanzim presadit svoje a kedco sa tu dozviem skratka je to dobra vec...
v súčasnej dobe a kvalite je to len o sile zvyku
// a keďže sa tu všetci vyjadrujú prečo chodia sem , aj takéto niečo sa tu nachádza http://www.hojko.com/preco-chodite-na-h ... 67897.html
// a keďže sa tu všetci vyjadrujú prečo chodia sem , aj takéto niečo sa tu nachádza http://www.hojko.com/preco-chodite-na-h ... 67897.html
Tak chodim tu zväcsa zabit nuda , precitat co je nove poradit no a nie raz dostat i radu
... v poslednom case akosi nestiham a chodim tu pomenej ... no a zacal som tu chodit hlavne kvoli Erotike a Vztahy
teraz uz len Vztahy ale i tak to niejak prezijem .... a obcas sa tu da dobre i zasmiat i ked ako pisete malo by mi byt skor do placu ako tu klesa uroven ale myslim ze to tu este neni take hrozne nie