V com spociva vasa motivacia pisat do for?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Rad vyjadrim svoj nazor, ked potrebujem poradit, aby som poradit a z nudy, lebo je to naozaj ovela lepsie ako pokec, na ktorom sa mozem iba ak zasmiat, resp. popisat s niektorymi ludmi, ktori nepouzivaju ziadny messenger (nechapem preco).
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

je top podla mna velmi prijemne vyplnenie volneo casu(nie vsetkeho!) a chodim tu rad lebo sa tu dozviem vela zaujimavych veci...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

spoznas nazory ludi, zabavis sa (na hojku 100%tne, lebo su tu taki intelektuali, ze az :D, taktiez erotika a vztahy a povestna tema masturbacia - nachytali vas niekedy rodicia bola dost narocna na branicu :P), poradis niekomu/ pomozes, vyplnis dlhe noci, najdes svoje utocisko pred sklamanim apod. :)

butlava vrba, ktora ti garatnuje anonymitu :) //netahajte ma za slovicka :P
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Vsetci tu pisete, ze vam vadia blbe temy. Ked idete s kamosmi von co rozoberate? Problemy deti v malajzii, vyrub dazdovych pralesov, kvantovu mechaniku, politicke zriadenie v Somalsku (btw. paradne :D ) a tak? Ja osobne si s kamosmi rad zavtipkujem a niekedy vedieme siahodlhe debaty aj o totalnych kravinach. Mne osobne poriadny flame vobec nevadi, aspon potom forum nechcipa.
(ano, ano som majster spamu, tak ma zabite :D )
Ad erotika: super, ze ju zrusili, bolo mi z toho cudne. Toxikoman a Dexter paradne potiahli
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Diskutovat, chodim sem diskutovat ako vyplyva z nazvu. Rad si precitam nazory inych a sem tam potrebujem pomoc aj ja. Zacal som sem chodit koli E&V a teraz koli tomu zvysku ale je to podstatne menej casu ako na zaciatku. Je to pravda, so vsetkym to ide dole vodou... este aj s Hojkom (aspon z mojho pohladu).
//mimochodom vsetci pisete ze sa zabavate na infantilitach maloletych ale mne do smiechu velmi nie je ked to najdem, skor mi to lezie na nervy a keby bol autor temy vedla mna, dostal by zaucho.
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ked sa nudim alebo stahujem tak prispejem alebo len tak citam aby som sa necomu novemu priucil :D
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

mi-chau napísal: a keby bol autor temy vedla mna, dostal by zaucho.
tu som :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

v skole v piatok 18.2.2005 mi spoluziak povedal o nejakom fore co sa vola hojko."sk", tak som po skole prisiel domov natukal to tam a odvtedy som ho neprestal mat rad... :) skoda ze tie warez sekcie sa zrusili ale da sa to prezit...

motivuje ma to ze sa tu sanzim presadit svoje a kedco sa tu dozviem skratka je to dobra vec...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hojko bolo niekedy na sk domene?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bol, presne pred dvomi rokmi a a tyzdnom skoncila platnost tej domeny.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

V com je ta motivacia? Ehm... ja neviem. Fakt neviem nac sem chodim. :) Jaj aha, uz viem - umravnovat detiska plesnive. :D

K foru treba len tolko, uz to nie je to, co byvalo. Dufam, ze zrusenie "Erotiky" pomoze o5 o cosi zdvihnut uroven fore a vekovu hranicu prispievajucich.
gemini
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gemini »

prečo sem chodím??.. no sčasti z nudy.... ale je zaujímavé čítať kopu rôznych názorov na weci.... a keď mám nejakú otázku môžem na ňu dostať mnoho odpovedíí,, kt. sa mi aj zíídu,, hh .... =DDD
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

killing time activity. rad sa tu hadam s niekym rozumnym, kto ma len opacny nazor a mozme to vydiskutovat. ale zvacsa to je len o utoceni na oponenta. coz je skoda. ale raz za rok sa podari.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

v súčasnej dobe a kvalite je to len o sile zvyku

// a keďže sa tu všetci vyjadrujú prečo chodia sem , aj takéto niečo sa tu nachádza http://www.hojko.com/preco-chodite-na-h ... 67897.html
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Momentálne nudááá! :) Ale keď si chcem niečo kúpiť/niečo zložitejšie urobiť, tak názory iných ľudí prezentovaných na takýchto fórach sú niekedy na nezaplatenie. ;) A tiež dobrá inšpirácia.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

citam rozne nazory ludi na rozne temy a sem-tam aj prispejem, ked citim, ze mam k danej teme co dodat.
a ked vidim, ze niekto potrebuje pomoc a vedel by som mu pomoct, tak tiez prispejem, ved nabuduce zase pomoze niekto mne 8)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

strasne som si oblubila vsetkych hojkacov, viem, ze ked niec potrebujem, tak poradia alebo sa aspon snazia a ked mozem, tak poradim zase ja, podiskutujem, pohadam sa a tak, je to ista forma relaxu :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak chodim tu zväcsa zabit nuda , precitat co je nove poradit no a nie raz dostat i radu :) ... v poslednom case akosi nestiham a chodim tu pomenej ... no a zacal som tu chodit hlavne kvoli Erotike a Vztahy :D teraz uz len Vztahy ale i tak to niejak prezijem .... a obcas sa tu da dobre i zasmiat i ked ako pisete malo by mi byt skor do placu ako tu klesa uroven ale myslim ze to tu este neni take hrozne nie :wink:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Priateľská diskusia o hocičom, keď niečo viem, tak poradím.. A tak ďalej. Väčšinou si z diskusie aj zoberiem nejaké informácie, niekedy absolútne nepotrebné a niekedy fajn, ktoré sú cenné. :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kinjeril napísal:Dufam, ze zrusenie "Erotiky" pomoze o5 o cosi zdvihnut uroven fore a vekovu hranicu prispievajucich.
to zrusenie je podla mna klinec do rakvy. erotika a vztahy bola asi najlepsia cast fora :(
Napísať odpoveď