Transformers: The Game

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Transformers: The Game

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak, mame tu dalsi blockbuster leta - Transformers. Urcite si vsetci pamatate, ako deti na tu rozpravku, kde sa roboti menili na auta a pod. srandicky. Teraz k nam pride film, no s takym velkym filmom obycajne prichadzaju aj hry. A tak sa chcem spytat, ci uz niekto hral? Ake mate dojmy? Pre mna osobne to bol super zazitok si vyskusat hrat to, co som po dlhe roky obdivoval. Grafika nie je nic moc, hratelnost a zabava by povedzme aj bola, lenze tym, ze hra vysla na snad vsetky existujuce platformy trpi ovladanie. Ci na gamepade alebo na klavesnici, akonahle zmorfujete do auta, stane sa to takmer neovladatelne a to je potom problem, ked mate misie, kde musite ist, ako o zivot zmorfovany, ako auto. Ake su vase dojmy?

O filme:
IMDB - Transformers - User Rating: 8.4/10

Oficialna stranka filmu:
http://www.transformersmovie.com/

Oficialna stranka hry:
http://www.transformersgame.com/
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Hral som to par hodiniek a dojmy su zmiesane. Je tam stale citit ten titul, ktory je spraveny komercne kvoli filmu. Este k tomu je to konverzia z konzolovej verzie takze to tak aj docela vyzera. Grafika normalka (aj pre slabe PC), hratelnost v pohode (hlavne nicitelne prostredie), fyzika vsetkeho je hrozna, ale asi to chceli spravit trocha akcnejsie :)
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

Ja som to po hodine hrania musel odinstalovat (priserne - subjektivny pocit), Grafika = OMG proste sa nato nedalo pozerat aj ked som tomu vital co to da (rozumej na MAX Detaily) , je sice pravda ze herne adaptacie filmov boli vzdy SKAREDE :P

Ovladanie = ako bolo spomynane tak sa to ovlada fakt na pííííííp, robot sa este ako tak da klavesnici, ale ako nahle sa pretransformujete na auto tak je to ako lod na vode, kolise to zo strany na stranu (nehorazne to plava) a ked zapnem nitro, boh ma ochranuj :lol:

Znicitelne prostredie = toto je samo o sebe kategoria a da sa nad tym len pousmiat

Dej resp. gameplay = vsetko na jedno kopyto, chod tam ochran tych znic hento zabran tomuto, mohli sa stym trocha viac pohrat, aby tu hru aspon nieco zachranilo, ale nestalo sa :?

... Ale aby som nebol taky negativista, tak uvodne video na zaciatku hry sa mi fakt pacilo, keby tak vyzerala aj hra tak by mi asi padla sanka, ale ...

Skoda ze vsetky taketo tituly su robene strasne narychlo a chcu vytazit co najviac z mena filmu, co uz zisk je prednejsi :roll:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

cavte Mam problem nevidim v menu text iba enter a backspace

POradte cim to moze byt ? PC mam Good aj Grafiku 7300gT 256mb
a 1Gb ramka . nechapem preco nevidim texty poradte . diki
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

chybne, resp. chybajuce textury, hmm, mozno pomoze zmena ovladaca, ak mas najnovsi, tak skus nahodit nejaky starsy, ak mas stari skus novsi, neviem ako inak by sa dalo pomoct, nepoznam tvoj PC, neviem ak o sa sprava, ci to robi iba v tejto hre ci aj pri inych, mne to robilo ked som mal 6600GT, taky isty problem, ale iba v menu .... skus tie ovladace :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

S.p.i.r.i.T ® napísal:chybne, resp. chybajuce textury, hmm, mozno pomoze zmena ovladaca, ak mas najnovsi, tak skus nahodit nejaky starsy, ak mas stari skus novsi, neviem ako inak by sa dalo pomoct, nepoznam tvoj PC, neviem ak o sa sprava, ci to robi iba v tejto hre ci aj pri inych, mne to robilo ked som mal 6600GT, taky isty problem, ale iba v menu .... skus tie ovladace :wink:
toto nezobrazovaine mam len u tejto hry, , dal som teraz najnovsi driver z nvide .a stale tam nic nevidiet.
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

A kto ti povedal,že máš good grafiku :lol: :lol: kľudne to môže byť aj tou grafou..... :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

21tomy21 napísal:A kto ti povedal,že máš good grafiku :lol: :lol: kľudne to môže byť aj tou grafou..... :wink:
ako neviem ci si tu pre srandu ale moja 7300GT je urcite dobra grafika a som snou uplne spokojny vela hier mi ide na max detajli a vobec sa zanu nemusim hanbit prave naopak . nieje najlesia to nehovorim ale je urcite jedna z tych vykonovo lepsich . ako hra ide dobre ale tie texty nevidim stale . :?
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

toto nezobrazovaine mam len u tejto hry, , dal som teraz najnovsi driver z nvide .a stale tam nic nevidiet.
Tak skus hodit nejaky starsi, ale aj tak je to divne, lebo to je nova hra, AJ KED TAK NEVIZERA :lol: , tak by som povedal ze treba novsi driver, ale ked vravis ze si hodil najnovsi 162.18 je najnovsi pre tvoju VGA pod XP-ckom, tak veru neviem kde moze byt problem, a robi to iba v menu ? ci aj ked zapnes hru ?
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4rTh »

Prešiel niekto túto hru do konca?Alebo aspoň trošku ďalej za autobotov? Potrebovla by som pomôcť s jedným lvlom :?
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

D4rTh napísal:Prešiel niekto túto hru do konca?Alebo aspoň trošku ďalej za autobotov? Potrebovla by som pomôcť s jedným lvlom :?
ja som to presiel len vrav skusim ak si na to budem pametat!! :wink:
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

evee napísal:ja som to presiel len vrav skusim ak si na to budem pametat!! :wink:
Ty si môj človek :) K+
No tak, zatial mi stčí u Autobotov, Vtedy ako Jazz,odpútaval polišov od tých teenegerov,to som prečiel, no , potom Jazz dostaval na frak, a Ironhide mu pomáhal, a pomohol som mu asi 2-3 ,no ale potom prišiel taky "boss" (proste silnejši decepticon) ktoremu nemôžem nijak ubrať život, hadžem do neho,strieľam... nič, je to pri takých rozostavaných domoch, vedel by si pomôcť?
evee
Medium Star
Medium Star

D4rTh napísal:Ty si môj človek :) K+
No tak, zatial mi stčí u Autobotov, Vtedy ako Jazz,odpútaval polišov od tých teenegerov,to som prečiel, no , potom Jazz dostaval na frak, a Ironhide mu pomáhal, a pomohol som mu asi 2-3 ,no ale potom prišiel taky "boss" (proste silnejši decepticon) ktoremu nemôžem nijak ubrať život, hadžem do neho,strieľam... nič, je to pri takých rozostavaných domoch, vedel by si pomôcť?
myslim ze viem ale tykychto tu je vela..skus hodit screen jak s nim bojujes a jako vypada a hned ti poviem!! :wink:
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dobre, dam tu screen,len musim ešte prejsť tu misiu až tam, lebo neukladá,
//Ok, mas to tu
Prílohy
scrn.png
evee
Medium Star
Medium Star

D4rTh napísal:Dobre, dam tu screen,len musim ešte prejsť tu misiu až tam, lebo neukladá,
//Ok, mas to tu
nieviem neni som si isty ale skus to ze po nom nieco hodis potom sa po nom rozbehnes BUDES HO BIT nie strielat ale bit a ked padne na zem chod k nemu a maly by si ho tusim E-ckom zvihnut a potom odkohit a tym by si mu mal zobrat zivot a tak to opakovat..SKUS A NAPIS POTOM :wink:
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

evee napísal:nieviem neni som si isty ale skus to ze po nom nieco hodis potom sa po nom rozbehnes BUDES HO BIT nie strielat ale bit a ked padne na zem chod k nemu a maly by si ho tusim E-ckom zvihnut a potom odkohit a tym by si mu mal zobrat zivot a tak to opakovat..SKUS A NAPIS POTOM :wink:
No ved, preto pisem , lebo tak bijem ostatnych :( a tento nic, hadzem po nom, spadne, rychlo ho chcemm udriet , ale je tam to silove pole, inak Optimu Prime hovori ,ze je tu nieco cim sa da porazit, ale neviem co... nepametas si?:(
evee
Medium Star
Medium Star

D4rTh napísal:No ved, preto pisem , lebo tak bijem ostatnych :( a tento nic, hadzem po nom, spadne, rychlo ho chcemm udriet , ale je tam to silove pole, inak Optimu Prime hovori ,ze je tu nieco cim sa da porazit, ale neviem co... nepametas si?:(
ked spadne po tom co si do nho nieco hodil tak chod za nim ale ho nebi ale ho hned zdvihnu ale teraz neviem s ktorim tlacitkomasi E a potom ho odhod!!na 100%
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

evee napísal:ked spadne po tom co si do nho nieco hodil tak chod za nim ale ho nebi ale ho hned zdvihnu ale teraz neviem s ktorim tlacitkomasi E a potom ho odhod!!na 100%
Dobre, diky, teraz nieco robim , ale tak za hodinku :)
K+, a prosím, navštevuj fórum, lebo , ai ešte budem potrebovať pomôcť :D
evee
Medium Star
Medium Star

D4rTh napísal:Dobre, diky, teraz nieco robim , ale tak za hodinku :)
K+, a prosím, navštevuj fórum, lebo , ai ešte budem potrebovať pomôcť :D
ok len ja tu nemozem byt stale! :wink:
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

evee napísal:ok len ja tu nemozem byt stale! :wink:
Jasne jasne, len obcas zazri sem :)
Napísať odpoveď