Nokia 6300

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Nokia 6300

Príspevok od používateľa Retne »

Kupil som tento telefon, len som ho chcel dat sestre do zahranicia a bol som nemilo prekvapeny z ceny ktoru odomna za odblokovanie pytali, islo o 2000 sk. Ak by niekto vedel o niekom v Kosiciach, alebo nejaky navod ako na to. Tak by som bol velmi vdacny :wink:
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

a skade si kupoval?bo odblokovanie pre vsetky siete stoji v t-mobile okolo 200 sk.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

drdi21 napísal:a skade si kupoval?bo odblokovanie pre vsetky siete stoji v t-mobile okolo 200 sk.
SAk neni mobil ako mobil tento mobil je z novej rady BB5 cize sa zacali iba nedavno odblokovavat vies treba na to novy box a ten nestoji 500 sk ale trochu viac
Retne
Darca
Darca

Ano je to nieco nove pretoze sestra bola vo viacerych mobil sesrvisocha ze nikde to nevedia, az na jedneho typka co za to chce 2000 sk...

Btw, nie som isty ze ci ide o BB5 pretoze ta podporuje len
Nokia: 6125, 6131, 6133, 6280, 6288, 6630, 6680, E60, N70, N71, N91, N95
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Tento mobil si kupila aj frajerka a chcela ho odblokovat, zatial som vsetky mobily odblokoval pomocou www stranok, resp. stiahnutim programov...ale tento este nikto "nepozna". Treba pockat a potom len trochu googlit ;). A tych 2000 sk co pytali je nehorazne vysoka cena ked sa to da vacsinou spravit za 5 minut.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

No ja bi som radsej pockal a nestahoval niake flashki ani kody lebo je to internet a na nete je vsetko ja som tak zlozil svoju terajsiu k700 preto lebo sa mi nechcelo platit za podporu normalnu tak som hladal a som nasiel flash a dal som ju tam a bol mrtvi ale potom mi ho kamos opravil
Retne
Darca
Darca

Ja by som aj pockal , ale som limitovany pretoze ona je uz na swk, telefon som jej dal, lenze do francuzska sa vracia uz dvaciateho a myslim ze dovtedy nic nove na nete nebude...
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

puccik napísal:No ja bi som radsej pockal a nestahoval niake flashki ani kody lebo je to internet a na nete je vsetko ja som tak zlozil svoju terajsiu k700 preto lebo sa mi nechcelo platit za podporu normalnu tak som hladal a som nasiel flash a dal som ju tam a bol mrtvi ale potom mi ho kamos opravil
Ja som nikdy nestahoval flashe ani nic take ;). Na stranke som navolil typ telefonu, operatora, krajinu, atd. a on mi vyplul kod na odblokovanie...vacsinou nejake "+pw..........." . To som natukal do mobilu a odblokoval som tym SIMku. It`s easy.
Napísať odpoveď