no mi nepovedz ze ked si to prechadzal prvy krat ze vsetko si hned presiel. Ja som mafiu hral tak isto a take lahke to nebolo. Hlavne tie zavody (samozrejme ze som nesiel tou skratkou) a potom ta misia na konci v tej galerii
reno23 napísal:no mi nepovedz ze ked si to prechadzal prvy krat ze vsetko si hned presiel. Ja som mafiu hral tak isto a take lahke to nebolo. Hlavne tie zavody (samozrejme ze som nesiel tou skratkou) a potom ta misia na konci v tej galerii
te zavody boli sakra tazke, to mas pravdu, keby som nesiel tou skratkou tak tu hru ani nedohram lebo by ma prestala byvit. Ale galeria nebola az taka tazka. Ale inak MAFIA je asi najlepsia hra co som kedy hral. Mne sa zdala velmi narocna extremna jazda. To som presiel asi iba 7-8 misii bez traineru a ostatne s trainerom. Napr tie bmby co mas zneskodnovat to by som nespravil ani za rok...
vsetko kde je obtiaznost very low, po smrti nie je game over ale respawn, a este k tomu Quickload. Primitivne ovladanie, este primitivnejsie interakcie a casova nezavislost Dalej od inteligencie/citu/skusenosti hraca. Cize zalezi od kriterii, konkretny sa snad ani neda byt.
Hannibal napísal:Podla mna aj Return to castle wolfenstein nebola tazka ....
to som hral asi pred 2 rokmy a som mal problemy v jednej misii, uz ku koncu, co som bol v tom lese ci co to bolo a s tymi robotmy ci co to je bojoval ale hra tu je uzasna podla mna. a mafia? no na prvy krat sa to da prejst celkom hravo, ale neni to zas nieco extra lahke... je to aj tak paradna hra.
Hra TAXI. Podľa 3-tiehi dielu. Pamätám si keď si to kamarát kúpil. Bol som siedmak a predčasne som vstal do školy. Vstal som okolo 5:30. Najedol som sa, umyl a bolo 6:00 o 7:00 mi šiel autobus. Tak som sadol za PC a vyskúšal som. O 6:50 som pozeral záverečné video. Proste nuda, múka, trápnosť, škaredosť, nulová hrateľnosť.
Nenormálna ľahkosť.