Sionizmus

Diskusie na politické témy...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Wikipedia.org o Watergate napísal:Watergate is a general term for a series of political scandals, which began with the arrest of five men who broke into the Democratic National Committee headquarters at the Washington D.C. office/apartment complex and hotel called the Watergate on June 17, 1972. The attempted cover-up of the break-in ultimately led to the resignation of President Richard Nixon. Investigations conducted by the FBI, Senate Watergate Committee, House Judiciary Committee and the Press revealed that this burglary was just one of many illegal activities authorized and carried out by Nixon's staff.
No, pustil si hubu na spacir, ze by dosledok? :)

More on Wikipedia.org
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Komunistická tajná polícia, ktorej názov sa viackrát menil vrátane, Čeka, OGPU, GPU, NKVD, NKGB, MGB, a KGB, bola najobávanejším policajným aparátom vo svetovej histórii. Uväznila, umučila alebo zavraždila viac ako 30 miliónom Rusov a Východoeurópanov. Rovnako konzervatívnejší sovietski historici 60- tých rokov uvádzali počet zavraždených medzi 20 až 40 miliónmi. Tieto údaje neobsahovali milióny, ktorí boli vyhnaní, uväznení, v exile, umučení a vysídlení. Držiteľ Nobelovej ceny Alexander Solženicin vo svojom diele "Súostrovie Gulag" vychádzal z údajov sovietskych štatistikov, ktorí mali prístup k tajným štátnym archívom, I. A. Kurganov uviedol, že v období rokov 1918 až 1959, najmenej 66 miliónom ľudí zomrelo rukami komunistických vládcov Ruska. Hoci počty môžu byť oveľa vyššie. V Súostroví Gulag II. Solženicin potvrdil, že Židia zriaďovali a organizovali správu systému sovietskych koncentračných táborov, v ktorých umierali milióny kresťanov. Na obrázku zo strany 79 Súostrovia Gulag II. sú vedúci velitelia najväčšej vraždiacej mašinérie na svete. Sú to Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda, and Naftaly Frenkel. Všetci šiesti boli Židia.
o tychto panoch sa preco nehovori?
Prílohy
foto.jpg
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vies sem hodit link na zdroj?
Thx
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Na margo toho co tu zelovoc posielal tak:
V Rusku bolo len od roku 1923 násilne zavraždených:

28 biskupov

1219 kňazov

6000 profesorov a učiteľov

70 000 policajtov

12 590 veľkostatkárov

535 250 duševných pracovníkov

193 290 robotníkov

618 000 sedliakov

Ako sa môže tvrdiť, že pomery vynútili toto hromadné vraždenie?

Jedna odpoveď na toto je:>>Strach pred kontrarevolúciou<<.

V protokole č.5 odst.11 Židia hovoria:

>>Niet väčšieho nebezpečia nad osobnú iniciatívu. Keď je táto geniálna môže vykonať viacej, ako milióny ľudí, medzi ktorých sme zasiali rozpor... <<

Preto usmrcovali najviacej tých, ktorí mohli túto iniciatívu mať, alebo u ktorých dala sa predpokladať.

Kto pozná diabolské učenie Talmudu a pozná židovskú históriu, vie si to ešte aj inak vysvetliť.

Talmud učí židov takto: >>Najpoctivejšieho z neveriacich priprav o život. Ten dobre robí, kto Gója vlastnoručne zmárni. Kto prelieva krv bezbožných (tj. kresťanov), Bohu obeť prináša.<<

Na základe toho Židia všade, kde prídu k moci, alebo sú vo väčšine, bezcitne vraždia nežidov. Toto neurobili prvý raz v Rusku, ale celá ich história je vyplnená takými strašnými zverstvami.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Vies sem hodit link na zdroj?
Thx
uz ani sam neviem, ale ked das do googla genrikh yagoda tak vzdy nieco najdes. skusim ete pohladat.

edit: uz som to nasiel http://www.szcpv.szm.sk/gfp.html
btw, uz som to tu daval ale dobry clanok je aj tu o tom jahodovom: http://vox.dharma.sk/content/view/102/75/ a ked neverite zdroju tak tu je original v anglictine a celkom zaujimave su aj reakcie kedze su to izraelske noviny: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 99,00.html
kali520
Darca
Darca

Ako nazerali na židov historicky významné osobnosti?
Par zaujimavich citacii (komu sa nechce citat)
Marcus Aurelius
(121 - 180) Rímsky cisár a filozof

„Keď Marcus Aurelius na výprave do Egypta prechádzal cez Palestínu, podchvíľou vraj býval vyvedený z miery a zhnusený smradľavými a hašterivými Židmi, takže raz s bolesťou zvolal: ‚Ó, Markomani, Kvádi, Sarmati! Konečne som našiel iných ľudí priečnejších od vás!‘“ (Ammianus Marcellinus: Rímske dejiny XXII, 5, 5)

Karol Marx
(1818 – 1883) Sociálny filozof (židovského pôvodu)

„Čo je základom judaizmu?
Praktická potreba, sebazáujem.“
„Čo je svetským kultom Žida?
Obchodníčenie.“
„Čo je jeho svetským bohom?
Peniaze...“
„Čo bolo samo o sebe, základom židovského náboženstva?
Praktická potreba, egoizmus. ...Peniaze sú horlivým bohom Izraela. ...Židovského boha sekularizovali a stal sa z neho boh tohto sveta. ...Sociálna emancipácia Židov, to je emancipácia spoločnosti od judaizmu.“

Henry Adams
(1838 – 1918) Americký historik a románopisec

„Sme v rukách Židov; robia si s našimi hodnotami, čo chcú.“

Svetozár Hurban Vajanský
(1849 – 1916) Slovenský prozaik, básnik a publicista, ideológ SNS

„Niet väčšieho aristokrata ako je žid, bárs má v ústach demokratické frázy, niet neliberálnejšieho človeka ako je žid, trebárs majú dnešnú slobodomyseľnosť v árende. Len zaslepený hlupec nevidí, že pod liberálnosťou rozumie žid slobodu pre seba, dovolenie, aby mohol nadávať na kresťanské náboženstvo, posmechy robiť z cirkvi, z pápeža, z dogmy tých alebo oných! Netolerantnosť židovská nemá medzí, tak ako vypínavosť a bezohľadná drzosť, ktorá rastie pomerne k sile a vážnosti, aké nadobúda si semitské plemeno.“

„Negatívne hospodárenie židov javí sa u nás najciteľnejšie v národno-hospodárskom a spoločenskom ohľade; len na tieto dve veci vzťahuje sa u nás židovská otázka, ktorá z roka na rok stáva sa aktuálnejšou.“

Henry Ford
(1863 – 1947) Otec výrobnej linky v automobilovom priemysle a modelu T

„Židia vždy kontrolovali obchod... Filmársky priemysel v Spojených štátoch a v Kanade... je tiež pod absolútnou kontrolou – morálne i finančne – židovských manipulátorov verejnej mienky“

Na dvoch tabuliach na bráne zamestnaneckého parkoviska výrobného závodu Ford Motor Company bolo možno v roku 1939 čítať tento text:

„Židia, to sú zradcovia Ameriky a nedá sa im veriť. Kupuj od Nežida!
Židia vyučujú komunizmus
Židia vyučujú ateizmus
Židia ničia kresťanstvo
Židia kontrolujú tlač
Židia vyrábajú amorálne filmy
Židia majú kontrolu nad peniazmi“

H. G. Wells
(1866 – 1946) Britský spisovateľ, historik a sociálny kritik

„Židia boli presvedčení, že Boh, boh celého sveta, je spravodlivý, lenže oni ho tiež chápali ako boha, s ktorým sa dá jednať a ktorý s otcom Abrahámom urobil obchodnú zmluvu o nich – a veruže výhodnú zmluvu pre nich, aby ovládli zem. Preto s veľkým zdesením a hnevom počúvali Ježiša, keď ich oberal o všetko to, čo do nich vnášalo istotu. Ježiš učil, že Boh nie je žiadny obchodník, že Židia nie sú vyvolení a že nemajú prednosť pred druhými, pokiaľ ide o Kráľovstvo Božie. Boh je milujúcim Otcom všetkého tvorstva, On nikoho neuprednostňuje – tak, ako to nerobí ani univerzálne slnko. ...A Ježiš v mene Božej otcovskej a bratskej lásky pre celé ľudstvo nielenže zaútočil na patriotizmus a rodinné putá, ale jeho učenie tvrdo odsudzovalo i to kastovníctvo ekonomického systému, všetko to súkromné bohatstvo a osobné výhody.“

Josif Visiaronovič Stalin (Džugašvili)
(1879 – 1953)

R. Payne: „Stalinov vzostup a pád"
:

„V Stalinových očiach Židia predstavovali smrteľné nebezpečenstvo pre jeho režim – veď či si Vorošilov nevzal za manželku ženu židovského pôvodu? A nielen ten; boli tu aj iní v jeho bezprostrednej blízkosti, čo boli poznačení semitskou krvou. Kaganovič bol Žid, Molotov si vzal za manželku Židovku, matka Beriju bola položidovka a Chruščov dovolil dcére vydať sa za mladého novinára židovského pôvodu.“

„...Zvolal schôdzu do Kremľa a predložil svoje plány. Keď Mikojan a Vorošilov živo protestovali, argumentujúc tým, že predsa bojujú vo vojne proti Hitlerovi a že sa z toho nič nezíska, keď ho budeme napodobňovať, Stalin dostal záchvat zúrivosti. Kaganovič plakal a prosil, ale zbytočne. Dokonca navrhol, že odovzdá svoju stranícku legitimáciu. Komunistickí lídri odchádzali z tej schôdze s vedomím, že Stalin je zrejme mentálne pomätený, ale pritom do poslednej bodky schopný splniť svoje hrozby.“

„...Stalinova vyhrážka poslať všetkých ruských Židov a každého, kto by mal s nimi niečo spoločné, na studený Sever, sa týkala polovice prezídia.“

George Orwell
(1903 - 1950) Britský spisovateľ a novinár

„Títo ľudia obyčajne píšu veľmi rozumné, vyrovnané listy, popierajúc, že by boli rasisti, a dokazujú, čo vravia, množstvom výstižných príkladov. Pripúšťajú, že sú tu aj ‚dobrí‘ Židia a obyčajne vyhlasujú (napokon Hitler hovorí v Mein Kampf to isté), že spočiatku tu vôbec nebolo antisemitské presvedčenie; že ich k tomu dohnalo číre pozorovanie, ako sa Židia správajú.“
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tomasito napísal:
By ma zaujimalo v com konkretne spociva ta ich perzekucia..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

AA, clanok som sem uviedol ako dalsi priklad kontry "toristov" a sionistov, bez potreby sa o tento protest dalej zaujimat. Pokial by sa ti o tom liste- adresovanom generalnemu tajomnikovi OSN- podarilo nieco najst, urcite by som si precital, v com konkretne spociva spominana brutalita, odopieranie nabozenskych prav a ich prenasledovanie... Od zvedavosti vsak zatial nekrvacam ; )
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

zidi, okrem inych veci, vedia sa neuveritelnym sposobom stazovat a sebalutovat. takze asi preto.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

No prave, ze sa mi to nezda celkom 'kosher'.. hh

Aby to nebol nejaky dalsi trik na goyimov:), o dobrych, tiez utlacanych zidoch. :D

A aj som rozmyslal v com moze spocivat nabozensky utlak zidov v Izraely, malo shekelov od vlady? :)

Ale kedze ide o tych "anti-sionistickych ortodoxnych zidov" ........ nevylucujem :P
kali520
Darca
Darca

Aryan Angel napísal:A aj som rozmyslal v com moze spocivat nabozensky utlak zidov v Izraely, malo shekelov od vlady?
Aj podla mna sa jedna o tu chudobnejsiu vrstvu ktora je asi nespokojna zo svojov situaciou. Predpkladam ze su to sefardsky zidia co sa stazuju.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Alebo povodni semitski...

V tom pripade by mohlo ist dokonca o (skutocny) antisemitizmus zo strany vladnucich Chazarov : )
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

video.google.com - occupation101, ak tu este niekto obhajuje izrael, tak po tomto precitne. a ked nie, tak je to obycajne rasisticke hovado.

bola tam jedna pekna myslienka: there is no problem with jews, no problem with judaism or muslim. the problem is zionism.
kali520
Darca
Darca

Za pár rokov driny doživotný luxus a ako s jedlom rastie chuť

Predstavte si staršieho slovenského človeka, ktorý celý svoj produktívny vek ťažko drel v nejakej bani. Dovŕšil dôchodkový vek s podlomeným zdravím a štát sa mu za to odvďačuje v lepšom prípade smiešnymi desiatimi tisícmi korún mesačne. Smutné? Iste, áno.

Oproti tomu ešte v súčasnosti žije okolo 250 000 osôb v Izraeli, ktoré „zázračne“ prežili holokaust a tým v súčasnosti Tel Aviv vypláca každý mesiac sumu v hodnote 240 až 1390 dolárov (približne 6000 až 33 500 Sk). Tieto stareny a starci navyše dostávajú peniaze aj z iných zdrojov, nemeckú vládu nevynímajúc. Takže konečná suma sa šplhá k rozprávkovému dôchodku.

Aj keď to vie každý ako otčenáš, pre sprehľadnenie si uveďme, že títo Židia boli počas vojny zbavení mnohých občianskych a ľudských práv, pričom museli veľmi tvrdo pracovať v koncentračných táboroch, v ktorých, ako je známe, nemali „na ružiach ustlané“.

Avšak, oficiálne počas holokaustu zahynulo 6 miliónov Židov, ale, čo už masmédiá servírujú minimálne, aj takmer rovnaké množstvo – 5 miliónov Nežidov. Tým dáva kto takéto astronomické výhody? A čo tak ruskí a nemeckí vojaci na východnom fronte, ktorých utrpenie a komfort bol neraz aj horší ako najbrutálnejší koncentračný tábor a kde udatne bojovať znamenalo istú smrť. Aké majú zabezpečenie tí, čo toto peklo prežili?

A nakoniec komunistické uránové bane, ktoré v mierových časoch k vojnovým nacistickým koncentračným táborov mali veľmi blízko. Ako sú odškodňované tieto obete?

Aby absurdnosti, dvojitého metra a nepomeru nebolo dosť, tak 5. 8. stovky osôb demonštrovali v Jeruzaleme na protest proti ponuke vlády premiéra Ehuda Olmerta, na základe ktorej by sa mesačný príspevok pre preživších Židov z druhej svetovej vojny zvýšil o sumu v hodnote 20 amerických dolárov (približne 500 Sk).

Mnohí z týchto demonštrantov pochodovali k úradu premiéra so žltými Dávidovými hviezdami a toto zvýšenie považujú za hrubú urážku obetí rasisticky motivovaného prenasledovania. Čo by dal slovenský človek spomenutý v úvode článku za zvýšenie dôchodku o 500 korún?

VILIAM ČERNÁK
kali520
Darca
Darca

Skandál – Antisemitský ukrajinský ex-ministr vnitra obdržel izraelské občanství

Na Ukrajině a v Izraeli propukl v posledních dnech skandál. Vyšlo najevo, že bývalému ukrajinskému ministru vnitra a členu redakční rady antisemitského deníku bylo uděleno izraelské občanství podle „Zákona o návratu“.
Jurij Lucenko (Yuri Lutsenko), bývalý ministr vnitra Ukrajiny, obdržel izraelské občanství 22. července 1999 – ačkoliv není Židem podle židovského práva. Zjištění této skutečnosti vyvolalo v jeho vlasti bouři, protože Lucenko sám ostře odsuzoval politické protivníky, kteří získali občanství jiných zemí.

Lucenko, příslušník "oranžové" elity, blízký spolupracovník prezidenta Viktora Juščenka a předseda proprezidentského bloku Naše Ukrajina-Lidová sebeobrana, navíc ještě čelí obvinění z korupce. Měl loboval za přidělení ministerských kontraktů společnosti Ukrajinské nové telekomunikace, kde je jeho žena finanční ředitelkou a společnost byla založena v roce 2005 členy jeho rozvětvené rodiny.

Není tomu ani dva týdny, co nově jmenovaný ministr přistěhovalectví Jákov Edry (Yaakov Edry) z Kadimy prohlásil, že je jasné, že mnoho nových přistěhovalců do Izraele nemá žádné spojení s judaismem. Prohlásil, že plánuje připravit celkovou novelu Zákona o návratu „z mnoha důvodů a protože je jasné, že někteří přistěhovalci nejenže nejsou Židé, ale nemají absolutně žádné spojení s judaismem.“

Lerner se nedávno zeptal bývalého ministra přistěhovalectví, poslance Juli Edelsteina (Yuli Edelstein) z Likudu, proč toto ustanovení, které umožňuje tolika neŽidům přistěhovat se do Izraele, není zrušeno. Edelstein odpověděl: „Zákon o návratu je nejmírnější imigrační zákon na světě – ale ani to nevyžaduje, aby izraelští představitelé aktivně vyhledávali lidi, kteří nemají žádnou představu, že by mohli být způsobilí k přistěhování, a říkat jim, že jediné, co musejí udělat, je najít nějaký důkaz, že měli židovského prarodiče. A to je přesně to, co Židovská agentura dělala rok za rokem v bývalém SSSR, posílajíce svoje agenty do nejvzdálenějších oblastí oné obrovské země a umisťujíce inzeráty s tímto cílem do místních novin. Výsledkem byl příliv do Izraele lidí, kteří neměli nic společného s židovským lidem nebo čímkoliv židovským.“

Autor: Hillel Fendel
Zdroj : http://eretz.cz/content/view/2946/41/
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak toto je fakt dobre. sa spravaju ako zvierata.
Roberto Luccesini, pôvodom z Toskánska a teraz už niekoľko rokov obyvateľ krakovskej štrti Kazimierz, v poslednom čase veľmi zle spí. Než bude schopný hýbať riadne rukami, bude musieť absolvovať dlhú rehabilitáciu. A to všetko kvôli tomu, ako s ním za denného svetla zaobchádzala pred okoloidúcimi skupina izraelských mladistvých, hermeticky uzavretých v turistických autobusoch. Ozbrojení izraelskí strážcovia mu v putách vykrútili ruky dozadu nad hlavu. V Krakove, rovno uprostred ulice. Chvíľu predtým sa pokúšal prinútiť vodičov turistických autobusov, parkujúcich pred jeho domom, aby vypli bežiace motory. "Spútali ma, zhodili na zem, tvár sa mi ocitla rovno v psích výkaloch a potom ma kopali." A zrazu ich nebolo. Talianovi musela potom pomôcť poľská polícia.

Luccesini sa prisťahoval do Kazimierzu, bývalej židovskej štvrte, kde dnes už zostali len synagógy a spomienky, často bolestné. Našiel si tu byt s výhľadom na synagógu. "Vtedy som si myslel, že toto je najkrajšie miesto na svete", vraví "ale po čase som pochopil, že miesto je to síce prekrásne, ale nie pre dnešných obyvateľov."

Kopance namiesto odpovedí
Iná obyvateľka tejto štvrte Beata W., úradnícka, má podobný názor. Izraelská bezpečnosť jej na jednej z ulíc prehľadávala kabelku. "Keď som ich spýtala, o čo ide, povedali mi, aby som držala hubu. Počúvla som. Prestala som hovoriť. Bála som sa, že ma napokon požiadajú, aby som sa vyzliekla", hovorí nahnevaná.

Mladý poľský žid, ktorý sa pred niekoľkými mesiacmi vybral cez sabat do synagógy pomodliť, sa tiež nedočkal odpovede. Spýtal sa len, prečo nemôže vstúpiť do chrámu. Namiesto odpovede ho nakopli. "Ja som to videl na vlastné oči", hovorí Mike Urbaniak, redaktor časopisu "Forum Of Polish Jews" a korešpondent "European Jewish Press v Poľsku. "Videl som, ako môjho priateľa brutálne napadli bezpečnostní agenti z Izraela, bez akéhokoľvek dôvodu." A všetko toto vraj pre bezpečnosť izraelských detí.

"Poliaci tomu asi ťažko rozumejú, ale bezpečnostní agenti doprevádzajú Izraelčanov stále, v Izraelii v zahraničí", vysvetľuje Michal Sobelman, hovorca izraelského veľvyslanectva v Poľsku. "Rodičia to žiadajú, inak by deťom nepovolili vycestovať nikde a Poľsko nie je výnimkou." Ale bolo to práve v Poľsku, ako píše Mike Urbaniak, kde židia z Izraela brutálne kopli poľského žida pred synagógou a potom mu hrozili väzením. Rovno pre očami izraelských mladistvých.

Zlé správanie návštevníkov
Lili Haberová, prezidentka Krakovskej asociácie v Izraeli hovorí, že návštevníci sú často primladí na návštevu miesta masových vrážd. Vraj traumatické skúsenosti sú potom príčinou, že sa potom zle správajú. Sú agresívni. Namiesto aby spoznávali krajinu svojich predkov, kde židia a Poliaci žili v symbióze vyše tisíc rokov, izraelskí mladiství vyvolávajú jeden škandál za druhým.

Niekedy sa stáva, že niekde medzi Majdánkom a Treblinkou si na hotel objednávajú striptíz. Inokedy zase, že hotelová služba musí z postelí a z vaní odstraňovať ľudské výkaly. Takisto sa stáva to, že hotel musí vracať peniaze iným turistom, ktorí sa vôbec nemôžu vyspať kvôli tomu, že izraelské deti sa rozhodli zahrať si na hotelovej chodbe futbal. Uprostred noci.

...Poľsko-taliansky manželský pár Robert Luccesini a Anna a ich dvojročná dcérka nevedia pochopiť postoj poľskej vlády, keďže nie je schopná zabezpečiť ochranu svojich vlastných občanov. A takisto im ide o pokoj a ticho. Ale to každé ráno narúšajú bežiace motory poľských autobusov s izraelskými mladistvými. A poľskí vodiči stále porušujú predpisy. Majú dovolené stáť v blízkosti synagógy najviac desať minút, ale zostávajú oveľa dlhšie, často celé hodiny.. S bežiacimi motormi.
Dôvod? Bezpečnosť mladých - v prípade hrozby by mohli rýchlo uniknúť. A takisto vraj preto, lebo izraelským deťom musia servírovať kávu. Hoci Karimierz je plný kaviarní, izraelská mládež tam nejde. Vraj im hovoria: žiadny kontakt s prostredím, žiadne reči s okoloidúcimi, žiadne úsmevy alebo gestá. A toto takto ide už celé roky. Izraelské skupiny sa s Poliakmi stretávajú, len keď musia. Najprv v lietadlách.

"Keď také lietadlo pristane, vyzerá ako bojové pole", hovorí zamestnanec poľských aerolínií, ktorý nechce byť menovaný. "Najhoršie je to, aký postoj majú tieto deti k poľskej posádke. Nedávno dalistý mladistvý letuške zaucho. Zdalo sa mu, že na svoju coca colu čaká pridlho." Aj hovorca LOT Leszek Chorzewski hovorí, že izraelská mládež je veľmi nepríjemným zákazníkom. "Nielenže vyžadujú oveľa viac pozornosti, než iní cestujúci, ale aj viac bezpečnostných opatrení."

A mnohé poľské hotely teraz už odmietajú izraelskú mládež ubytovať. Agnieszka Tomczyková, zástupkyňa riaditeľa hotelovej siete "Systém" hovorí: "My už teraz neprijímame izraelskú mládež vôbec. Už sme neboli schopní vyrovnávať sa so stratami po tom, čo u nás boli ubytovaní." Išlo o zdemolované izby, rozbité stoličky, ľudské výkaly vo vaniach a v košoch na odpadky - alebo, ako v Astórii, čo je iný hotel v Krakove: spálený koberec. Aj Astória ich teraz už neubytováva. ...
:lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

zelovoc napísal:Sú agresívni. Namiesto aby spoznávali krajinu svojich predkov, kde židia a Poliaci žili v symbióze vyše tisíc rokov, izraelskí mladiství vyvolávajú jeden škandál za druhým.
No symbioza by som to zrovna nenazval :)
zelovoc napísal:A mnohé poľské hotely teraz už odmietajú izraelskú mládež ubytovať. Agnieszka Tomczyková, zástupkyňa riaditeľa hotelovej siete "Systém" hovorí: "My už teraz neprijímame izraelskú mládež vôbec. Už sme neboli schopní vyrovnávať sa so stratami po tom, čo u nás boli ubytovaní." Išlo o zdemolované izby, rozbité stoličky, ľudské výkaly vo vaniach a v košoch na odpadky - alebo, ako v Astórii, čo je iný hotel v Krakove: spálený koberec. Aj Astória ich teraz už neubytováva. ...
Este neboli obvineni z antisemitizmu? :D
kali520
Darca
Darca

Židé chtějí cenzurovat internet

Napsal: Adam Kovář

Jistě většina z vás zná stránku www.youtube.com. Pro ty, kteří ji neznají, velmi stručně představím – jde o internetovou stránku, kam může každý nahrát jakékoliv video, na které se pak všichni ostatní mohou dívat, mohou jej hodnotit, komentovat atd. Tento projekt byl založen v únoru roku 2005 a brzy se stal ve svém oboru, sdílení videa, světovou jedničkou. Dnes zaznamená zhruba 130 milionů unikátních návštěvníků měsíčně, kteří mohou shlédnout mnoho milionů klipů.

Mezi těmito klipy jsou jak osobní (domácí) videa, tak záběry z různých sportovních akcí, koncertů atd., ale také např. staré filmy, seriály či reklamy. A zde je právě ten problém, důvod, proč Ústřední rada židů v Německa ústy svého místopředsedy Salomona Korna chce vlastníka serveru, společnost Google, žalovat a přimět ho ke stáhnutí těch videoklipů, které se jim nelíbí. Jedná se o klipy nacistické a antisemitské, jak dobové, tak nynější.

Židé by možná pro jistotu chtěli, aby se Německo přidalo k tak progresivním a svobodným státům, jako je Írán, Maroko nebo Spojené arabské emiráty, kde pro jistotu www.youtube.com úplně zakázán. Žádný internet, žádné ohrožení demokracie!

Po krátkém hledání jsem na Youtube nalezl třeba tento klip , ve kterém je oslavována německá okupace českého pohraničí, a jistě by se našly i další videa, která uráží a hanobí můj národ. Protože však, na rozdíl od Židů usazených v Německu, nejsem zastáncem totality a všeobjímající cenzury, tak mi to nevadí. Rozhodně nemám v úmyslu nikam psát udavačské dopisy, nemám v úmyslu nikomu vyhrožovat, nikoho žalovat ani zakazovat. Já jsem zkrátka jenom ten nesnášenlivý pravicový extrémista, odpůrce svobody a zastánce diktatury, který nechápe potřeby doby…
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Odporucam si precitat 2 dielnu knihu od Solzenicina (zid) Rusko zidovske vztahy
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ČÁSTEČNÝ SEZNAM ŽIDŮ A ŽIDOVSKÝCH MÍŠENCŮ V POLITICE A KULTUŘE NA SLOVENSKU DO ROKU 2007

Abrahámová Petra – choreografka súťaže Super Star.

Almer – predstaviteľ syndikátu novinárov na Slovensku.

Banáš Jozef – ANO, exposlanec NR SR.

Banášová Adela – televízna moderátorka (súťaž Super Star...), dcéra Jozefa Banáša.

Bába Ivan – člen strany maďarských Židov na Slovensku.

Beňová Monika – SMER – SD, poslankyňa Európskeho parlamentu, aktivistka za nadpráva pre homosexuálov.

Blumenfeldová Henrieta – predsedníčka politickej strany Žena a rodina.

Botošová Anina – koordinátorka projektu na pomoc Rómov pri hladaní zamestnania (Krompachy – rómska osada).

Bútora Martin – bývalý veľvyslanec SR v USA; kandidát na prezidenta; IVO (Inštitút pre verejné otázky).

Bútora Daňo – syn Martina Bútoru, pracovník rozhlasovej stanice Slobodná Európa.

Bútorová – manželka Martina Bútoru – aktívna v procesoch integrácie Rómov.

Demeš Pavol – ved. Tretieho sektora, poradca exprezidenta Michala Kováča.

Duleba Alexander – SFPA.

Feldek Ľubomír – spisovateľ, básnik, druhý slovenský emigrant v Prahe.

Filan Boris – zabávač, moderátor Slovenského rozhlasu.

František Alexander – predseda židovskej náboženskej obce.

Jaroslav Franek – predseda rady televízneho vysielania STV, hovorca židovskej obce na Slovensku (2007).

Ftáčnik Milan – exminister, starosta Petržalky (2007).

Füle Ján – predseda Syndikátu novinárov na Slovensku, hovorca prezidenta Šustera.

Gál Fedor – prvý slovenský emigrant v Prahe.

Gašparovičová Silvia, Ing. – manželka prezidenta SR.

Gembický Julo
– predstaviteľ Syndikátu novinárov na Slovensku.

Goldschmidt Ivan – šéf kancelárie NBÚ – Národný bezpečnostný úrad (2007).

Havran Michal šéfredaktor JeToTak.sk

Havranová Ivana
– šéfredaktora časopisu Maxi Super.

Horáček Petr Dr. – choreograf Super Star, tanečník, učiteľ dejepisu, homosexuál.

Hric Andy – rádio TWIST, herec.

Hummel Pavol – spevák, hudobný skladateľ, poslanec miestneho zastupiteľstva, aktívny propagátor rasového miešania v textoch piesní.

Jaroš Miroslav – súťažiaci v Super Star, aktivista za homosexuálov.

Kaliňák Róbert
– minister vnútra, podpredseda SMER – SD (2007).

Kamenec Ivan – historik, aktívny v potláčaní historického významu prvého slovenského štátu

Kirschner Jana – speváčka.

Kováčová Eva – manželka exprezidenta.

Kubiš Ján – minister zahraničných vecí (2007).

Kusý Miroslav – politológ, profesor na Univerzite Komenského, bývalý ideológ KSS.

Kviečinská Jana – generálna riaditeľka sekcie Úradu vlády SR pre národnosti a ľudské práva v rómskej osade v obci Jarovnice.

Lasica Milan – herec, spevák, humorista, spisovateľ.

Lesná Ľuba – od mája do decembra 2003 šéfredaktorka týždenníka Formát, pôsobí v rôznych tlačených a elektronických médiách: Rádio Slobodná Európa, STV, Plus 7 dní, The Slovak Spectator...

Linczényiová Elena – spravodajkyne STV v Bruseli do februára 2004, od 1. 2. 2004 šéfredaktorka spravodajstva TV Markíza.

Lintner Ľubomír – podpredseda ANO, exposlanec NR SR.

Meseržnikov Grigorij – predseda IVO (Inštitút pre verejné otázky), politológ (2007).

Mrocek Tibor – týždenník Súvislosti.

Neoveský Miroslav – Rádio Slobodná Európa.

Noga Miroslav – herec, spevák, zabávač.

Ňúnéz Peter – režisér súťaže Super Star.

Orosz Ladislav – člen SDA zlúčenej so SMER – SD.

Osuský Peter – OKS.

Petrek Andrej, Ing. arch. – starosta Mestská časť Bratislava–Staré Mesto (2007).

Počiatek Ján – minister financií (2007).

Počiatek Izidor – exveľvyslancom Indonézie, otec ministra financií.

Pufflerová Šarlota – nadácia Občan a demokracia.

Raush Martin (Pyco) – televízny moderátor (súťaž Super Star).

Salner Peter
– predseda židovskej náboženskej obce.

Samson Ivo – politológ.

Satmáry Zuzana – riaditeľka Nadácie CHARTA 77.

Schmögnerová Brigita – SDĽ, exministerka financií.

Simon Zsólt – SMK, exminister.

Stern Juraj – B‘nai B‘rith, kandidát na starostu Bratislavy v 2002 za SDKÚ.

Šebej František – predseda OKS, aktivista za vstup Slovenska do NATO; redaktor magazínu týždeň.

Šimečka Martin – predstaviteľ Syndikátu novinárov na Slovensku, šéfredaktor SME (už mŕtvy).

Tatar Peter – OKS.

Traubner Pavel MuDr. – lekár, profesor, člen ŽNO.

Trubiniová Ľubica – riaditeľka Greenpeace.

Varga Marián – klavírista a humorista (ocenený členmi Akadémie populárnej hudby Cenou za celoživotné dielo).

Weiss Peter – predseda SDA (Sociálno-demokratická alternatíva) – zlúčená so SMER – SD, profesor vysokej školy, exminister, aktívny obhajca vstupu do NATO.

Woleková Helena – predstaviteľka tretieho sektoru.

Wolf Jaroslav – exposlanec NRSR.

Zajac Peter – OKS (DS), SFPA; exposlanec DS.

Zajac Rudolf – exminister zdravotníctva za ANO.

Zala Boris – SMER – SD.

Žbirka Miroslav – spevák.
Napísať odpoveď