turtlak69 napísal:to zrusenie je podla mna klinec do rakvy. erotika a vztahy bola asi najlepsia cast fora
a tiez tam bolo najviac spamu ...
... btw.: co ma motivuje ? .. neviem ... je to taky navyk .. vypestuje si ho lovek az podozrivo rychlo .. ked som sa regol .. tak cca rok lezalo pre mna toto forum ako sa vravi uhorom .. a pak som nan nahodou narazil a pozeram ze celkom sa clovek zasmeje, dozvie nieco nove, podiskuti, ostro vymeni nazor a tak ...
ked som sa sem regol..tak len tak...ze forum..ze dake linky warez a tak potom som zistil ze nic take sa tu nevedie hh..tak som tomu dal chvilku pokoj..a aktivne ma sem "dnutili" zacat pisat az zacinajuce problemi s holkou
///sakra praca to je dalsie + ktore vzislo z rozchodu s holkou nakoniec zistim ze ten rozchod mal viac + ako -
podla "statistiky" som novice a tak len chodim z temy do temy (su hrozne obsiahle(niektore)) a kde niesu vycerpane odpovede (alebo moznosti opakovania odpovedi(co som zatial videl malo kde)) prispievam...preco? asi z nudy alebo najst nejake nove info o hocicom...taka zvedavost...ale fakt je to tu dost precpane (to ale asi nemalo byt k tejto teme)(stava sa)
[quote=""J""]Nemal som rad erotiku a vztahy, lebo tam bol len samy spam a same hovadiny.[/quote]A vo volnej diskusii nie su? "Vase oblubene cokolvek". A nerozobeajte to tu lebo zas dobehne nejaky mod, povie "Este slovo o erotike a bude basa" a jediny zas dostanem basu .