a pribral ztoho?
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasim ze od 15 rokov ale to ze pustaju do posilovni od 15 tak to som este nevidel. Minule som videl v posilovni cvicit nejakeho 12 rocneho frkaca (teda aspon tak vyzeralmiso2911 napísal:ja by som povedal od 15 v tedy aj zvicajne pustaju do posilky teda az ked mas obciansky preukaz
no neviem kde to takto chodi ze ked vyzeras mlado ze musis ukazat obcianky...hehemiso2911 napísal:ja by som povedal od 15 v tedy aj zvicajne pustaju do posilky teda az ked mas obciansky preukaz
aj ja som skusil..len raz ale skoro som sa dotyckoval..fuj to je kentus...stymi vyskumami to neni celkom pravda , neni to jedno surove vajcia maju horsiu stravitelnost mozes sa lahsie nakazit ako tu bolo spominane, pri vareni vajcia nestracaju svoju hodnotu naopak su lepsie stravitelne a vyuzitelnejsie pre organizmus... 1 zltok tvori asi 5 gramov tuku a asi 60kcal , bielok nema ziaden tuk a ma okolo 10kcal...by som odporucal oddelovat zltka ...ked tak a pit to pred hajzlom ...mozno ta inspiruje film rockyvajda65 napísal:ja som skúšal ešte kedysi dávno a jediné čo som z toho mal je pokazený žalúdok.
Bolo viacero výskumov na túto tému a došlo sa v podstate iba na to, že je jedno či ich zješ surové alebo uvarené (praženica) tie surové su iba tažšie na žalúdok.
Uz som ti to pisal a nie len ja, musis prijat viac kalorii ako spalis. To znamena ze na veceru jedz nieco co ma vela kalorii ale kvoli lepsiemu spanku nech to neni tazke. odporucal by som krupicu, alebo nejake kolace atd, proste co ma sacharidiy.IZZi-BA napísal:chlapy pls poradte co mam tak jest aby som priberal lebo futbalova liga uz zacala a ja potrebujem dake kila navyse a z toho linku co ste dali som to nechapal a nemozem teraz posilovat ale trenujem a tam posilujem ale iba trochu ja vlastne chcem vediet co by som mal jedavat
-
vajda65
Medium Professional
no ved to som tam napísal čo sa týka proteinovej hodnoty sú rovnocenné ale ťažšie strávitelné sú surové, tak nejak sa asi cítia baby ked prehltajúToxikoman napísal:aj ja som skusil..len raz ale skoro som sa dotyckoval..fuj to je kentus...stymi vyskumami to neni celkom pravda , neni to jedno surove vajcia maju horsiu stravitelnost mozes sa lahsie nakazit ako tu bolo spominane, pri vareni vajcia nestracaju svoju hodnotu naopak su lepsie stravitelne a vyuzitelnejsie pre organizmus... 1 zltok tvori asi 5 gramov tuku a asi 60kcal , bielok nema ziaden tuk a ma okolo 10kcal...by som odporucal oddelovat zltka ...ked tak a pit to pred hajzlom ...mozno ta inspiruje film rockyhaha
a preco tam nema napisane ze bielok obsahuje ovela viac bielkovin ako zltok kvôli ktorym sa vlastne aj zerevajda65 napísal:má to dobre, čo sa ti na tom nezdá? Aj žltok má predsa kalorickú hodnotu, takisto má aj proteinovú hodnotu. Nejedáva sa iba preto, že obsahuje všetok cholesterol naproti bielku ktorý ho neobsahuje(resp. minimálne)
-
Robinho1290
Medium Expert
a preco sa potom piju len tie bielka ked aj tie zltka maju pomerne dost bielkovin?vajda65 napísal:ved ti tam písal, citujem: odporúčam oddelovať žltka. Tak ich oddel a zjedz bielka.
Ale aby si mal čisté svedomie tak:
bielok 5 g bielkovin
žltok 3 g bielkovin
tieto čísla sa samozrejme líšia v závislosti od literatúry.
NIe
Ja asi tažko ja nechodím posilovat.
-
Robinho1290
Medium Expert