Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

mam jednu otazku skusil uz niekto jest surove vajcia
a pribral ztoho? 8) dik
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

ja som skúšal ešte kedysi dávno a jediné čo som z toho mal je pokazený žalúdok.
Bolo viacero výskumov na túto tému a došlo sa v podstate iba na to, že je jedno či ich zješ surové alebo uvarené (praženica) tie surové su iba tažšie na žalúdok.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

A teraz v lete mas vyzsie riziko salmonelozi.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

inak v kolkych rokoch odporucate zacat posilnovat? pocul som totizto reci, ze posilnovanie spomaluje rast apod.... ale myslim, ze take 3hodinky do tyzdna nic nepokazia. co vy nato borci? :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

jimino napísal:inak v kolkych rokoch odporucate zacat posilnovat? pocul som totizto reci, ze posilnovanie spomaluje rast apod.... ale myslim, ze take 3hodinky do tyzdna nic nepokazia. co vy nato borci? :)
ja by som povedal od 15 v tedy aj zvicajne pustaju do posilky teda az ked mas obciansky preukaz
kali520
Darca
Darca

miso2911 napísal:ja by som povedal od 15 v tedy aj zvicajne pustaju do posilky teda az ked mas obciansky preukaz
Suhlasim ze od 15 rokov ale to ze pustaju do posilovni od 15 tak to som este nevidel. Minule som videl v posilovni cvicit nejakeho 12 rocneho frkaca (teda aspon tak vyzeral :D ) a na moje prekvapenie pomerne dobre cvicil.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

chlapy pls poradte co mam tak jest aby som priberal lebo futbalova liga uz zacala a ja potrebujem dake kila navyse a z toho linku co ste dali som to nechapal a nemozem teraz posilovat ale trenujem a tam posilujem ale iba trochu ja vlastne chcem vediet co by som mal jedavat
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

miso2911 napísal:ja by som povedal od 15 v tedy aj zvicajne pustaju do posilky teda az ked mas obciansky preukaz
no neviem kde to takto chodi ze ked vyzeras mlado ze musis ukazat obcianky...hehe
vajda65 napísal:ja som skúšal ešte kedysi dávno a jediné čo som z toho mal je pokazený žalúdok.
Bolo viacero výskumov na túto tému a došlo sa v podstate iba na to, že je jedno či ich zješ surové alebo uvarené (praženica) tie surové su iba tažšie na žalúdok.
aj ja som skusil..len raz ale skoro som sa dotyckoval..fuj to je kentus...stymi vyskumami to neni celkom pravda , neni to jedno surove vajcia maju horsiu stravitelnost mozes sa lahsie nakazit ako tu bolo spominane, pri vareni vajcia nestracaju svoju hodnotu naopak su lepsie stravitelne a vyuzitelnejsie pre organizmus... 1 zltok tvori asi 5 gramov tuku a asi 60kcal , bielok nema ziaden tuk a ma okolo 10kcal...by som odporucal oddelovat zltka ...ked tak a pit to pred hajzlom ...mozno ta inspiruje film rocky :) haha
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:chlapy pls poradte co mam tak jest aby som priberal lebo futbalova liga uz zacala a ja potrebujem dake kila navyse a z toho linku co ste dali som to nechapal a nemozem teraz posilovat ale trenujem a tam posilujem ale iba trochu ja vlastne chcem vediet co by som mal jedavat
Uz som ti to pisal a nie len ja, musis prijat viac kalorii ako spalis. To znamena ze na veceru jedz nieco co ma vela kalorii ale kvoli lepsiemu spanku nech to neni tazke. odporucal by som krupicu, alebo nejake kolace atd, proste co ma sacharidiy.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:aj ja som skusil..len raz ale skoro som sa dotyckoval..fuj to je kentus...stymi vyskumami to neni celkom pravda , neni to jedno surove vajcia maju horsiu stravitelnost mozes sa lahsie nakazit ako tu bolo spominane, pri vareni vajcia nestracaju svoju hodnotu naopak su lepsie stravitelne a vyuzitelnejsie pre organizmus... 1 zltok tvori asi 5 gramov tuku a asi 60kcal , bielok nema ziaden tuk a ma okolo 10kcal...by som odporucal oddelovat zltka ...ked tak a pit to pred hajzlom ...mozno ta inspiruje film rocky :) haha
no ved to som tam napísal čo sa týka proteinovej hodnoty sú rovnocenné ale ťažšie strávitelné sú surové, tak nejak sa asi cítia baby ked prehltajú :D Nechcel by som, fúúj bolo to hrozné
miso2911
Medium Star
Medium Star

ale ved jedia sa bielka nie zltka tak to mas nejak zle s tymi Kcal
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

má to dobre, čo sa ti na tom nezdá? Aj žltok má predsa kalorickú hodnotu, takisto má aj proteinovú hodnotu. Nejedáva sa iba preto, že obsahuje všetok cholesterol naproti bielku ktorý ho neobsahuje(resp. minimálne)
miso2911
Medium Star
Medium Star

vajda65 napísal:má to dobre, čo sa ti na tom nezdá? Aj žltok má predsa kalorickú hodnotu, takisto má aj proteinovú hodnotu. Nejedáva sa iba preto, že obsahuje všetok cholesterol naproti bielku ktorý ho neobsahuje(resp. minimálne)
a preco tam nema napisane ze bielok obsahuje ovela viac bielkovin ako zltok kvôli ktorym sa vlastne aj zere
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ved ti tam písal, citujem: odporúčam oddelovať žltka. Tak ich oddel a zjedz bielka.
Ale aby si mal čisté svedomie tak:
bielok 5 g bielkovin
žltok 3 g bielkovin

tieto čísla sa samozrejme líšia v závislosti od literatúry.
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:.mozno ta inspiruje film rocky :) haha
vsak ved toto som pozeral a tak ma napadlo ci sa to este pouziva pitie surovych vajec :P
miso2911
Medium Star
Medium Star

vajda65 napísal:ved ti tam písal, citujem: odporúčam oddelovať žltka. Tak ich oddel a zjedz bielka.
Ale aby si mal čisté svedomie tak:
bielok 5 g bielkovin
žltok 3 g bielkovin

tieto čísla sa samozrejme líšia v závislosti od literatúry.
a preco sa potom piju len tie bielka ked aj tie zltka maju pomerne dost bielkovin?
kali520
Darca
Darca

Uz to vajda65 pisal, preto lebo maju vela cholesterolu a prave oni su tazke, a pomali stravitelne.
rudu
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

NIe

Príspevok od používateľa rudu »

Ja asi tažko ja nechodím posilovat.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Re: NIe

Príspevok od používateľa Toxikoman »

rudu napísal:Ja asi tažko ja nechodím posilovat.
:slap: tak potom naco tu pises...aky to ma vyznam ?
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mam17 a chcel by som zacat brat take tie koktaily gainer kreatin a pod co by ste mi odporucili ....scim zacat... posilujem uz dost dlho ale nevidno to na mne tak by som to chcel zmenit 8)
Napísať odpoveď