Skolacik napísal:newete ako sa vola piesenka co v nej d spievaju nieco s freedom (podobne ako bob sinclar - sound of freedom) ale spieva to zena tezar to je dost casto pocut v radiach...PROSIM
Ahoj,
neviete ako sa vola ta pesnicka, ktora hra v NFS Carbon v hlavnom menu? Je to taka metalovejsie zalozena vec... Velmi by som to potreboval, karma+ neminie. Dik
axXis napísal:NIezeby som to poznal ale hned v druhom komente bolo ze, je to Unforgiven od Metallicy
edit: no, ale skor to bude nine inch nails-right where it belongs
To viem, to som si vsimol, ale unforgiven od metallicy to urcite nie je, to tam niekto pekne zapotil....
Je to ono - nine inch nails - right where it belongs. Dakujem, karma+
Skolacik napísal:newete ako sa vola piesenka co v nej d spievaju nieco s freedom (podobne ako bob sinclar - sound of freedom) ale spieva to zena tezar to je dost casto pocut v radiach...PROSIM
k-u-l-i napísal:neviete nazov klipu kde na zaciatku vydupkavaju do zeme melodiu take cernoske deti a potom tam rapuje cernoch ? viem ze malo indicii ale viac nemam
Neviete prosim nazov pesnicky co hraju v reklame na discovery, kde skacu z utesov do mora. A este by som mal jednu prosbu, tiez tu pesnicku hraju v reklame na discovery, kde je ten matador.
Neviem, ci sa vobec daju tie piesne nejak vypatrat....
Kazdopadne vopred dakujem a karma+ je samozrejmostou
sacek napísal:neviete nazov pesnicky v reklame kde zenskej donesu kreslo na zastavku? je tam taka pomala pesnicka zo zenskym spevom. je to reklama na always vlozky