par otazok ohladom prveho stretka
-
midnight_man
Guru
ocuj slavo ty si s toho taky prec ze ty ked ju zbadas tak tam odpadnesslavo120 napísal:bodaj by si mal pravdu..... haha som pozeral teraz Hitch (inac super film odporucam
) a tam bola jedna taka zaujimava myslienka .. "Ak si s tebou dievca vyjde tak sa nemas coho bat pretoze sa unuvala i ked nemusela a jedine co musis urobit je nepokaslat to
" alebo niejak tak to bolo ...celkom zaujimavy nazor na vec a v podstate pravdivy uz i len to ze dievca ide je dobry zaciatok a staci byt sam sebou aby sa to nepokaslalo (myslim to vseobecne ale plati to i na mna teraz ) .. normalne ma to aj povzbudilo ked sa na to pozriem z toho pohladu
no ktovie nechajme sa prekvapit ... potom napisemmidnight_man napísal:ocuj slavo ty si s toho taky prec ze ty ked ju zbadas tak tam odpadnes
-
petogeforce
Zablokovaný
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
možno mi to uniklo.... skadial ste obaja?slavo120 napísal:Ja som na tom podobne az na to ze mi sa stretneme uz coskoro .... a vcera vecer mi potom poslala SMS co vlastne reagovala na moj telefonat a napisala ze som bol celkom zlaty a ze sa to zabavne pocuvalo![]()
.........haha tak uvidime ake to bude pri stretnuti
-
midnight_man
Guru
No tak prave som prisiel domov ... moje pocity na moje pomery to vyslo myslim ze dobre
... dievca to je zlate i ked nevyzera na to ze je odomna starsia hehe ale to je jedno ... no tak myslim ze sme mali o com kecat co je fajn rozoberali sme pocasie , skolu , potom ake ma plany este na dnes potom co este planuje na august aaa potom nastalo prve ticho tak mi trochu zlepilo
tak som povedal ze tomuto som sa chcel vyhnut no tak sa zacala smiat
tak sme zas trochu pokecali potom sme i sadli do cukrarne dali sme si zmrzku a od cukrarne sme uz sli smeron na zastavku to sme uz viac menej debatili o tom ci jej nebude meskat autobus a ked sme boli na zastavke tak dajak mi zacali dochadzat slova tak som zacal zas o tom ci nebude dnes prsat
no tak sme zacali rozoberat ako sa ochladilo a ze este co bude robit vecer ... potom prisiel autobus tak sme sa rozlucili a kazdi isiel svojou cestou ...a este par krat ked sme tak kecali spomenula aky nervozny vyzeram byt
ale ze vraj je to zlate
.....no tak myslim ze na moje pomery to nedopadlo zle mali sme par hluchych miest ale potom sme sa vzdy niejak vynasli i ked sme rozoberali len take tuctove temy ako skola, pocasie , ako sa ma atd... ale tak aspon bolo o com no a neviem ci sa na prvom stretnuti da rozoberat i nieco ine heh
//edit ... len ma dost stve ze sme sa stretli takto cez den ako bolo super ale viete vecer to ma lepsiu atmosferu no ona je z dediny a autobusy nejdu i tak musela kvoli mne este v levoci prestupovat bo rovno do SNV nic nejde a vecer by sa nemala ako domou dostat ta ked sa i nabuduce stretneme tak to najskor bude zas cez den ...
//edit ... len ma dost stve ze sme sa stretli takto cez den ako bolo super ale viete vecer to ma lepsiu atmosferu no ona je z dediny a autobusy nejdu i tak musela kvoli mne este v levoci prestupovat bo rovno do SNV nic nejde a vecer by sa nemala ako domou dostat ta ked sa i nabuduce stretneme tak to najskor bude zas cez den ...
-
midnight_man
Guru
ty si proste klasaslavo120 napísal:No tak prave som prisiel domov ... moje pocity na moje pomery to vyslo myslim ze dobre... dievca to je zlate i ked nevyzera na to ze je odomna starsia hehe ale to je jedno ... no tak myslim ze sme mali o com kecat co je fajn rozoberali sme pocasie , skolu , potom ake ma plany este na dnes potom co este planuje na august aaa potom nastalo prve ticho tak mi trochu zlepilo
tak som povedal ze tomuto som sa chcel vyhnut no tak sa zacala smiat
tak sme zas trochu pokecali potom sme i sadli do cukrarne dali sme si zmrzku a od cukrarne sme uz sli smeron na zastavku to sme uz viac menej debatili o tom ci jej nebude meskat autobus a ked sme boli na zastavke tak dajak mi zacali dochadzat slova tak som zacal zas o tom ci nebude dnes prsat
no tak sme zacali rozoberat ako sa ochladilo a ze este co bude robit vecer ... potom prisiel autobus tak sme sa rozlucili a kazdi isiel svojou cestou ...a este par krat ked sme tak kecali spomenula aky nervozny vyzeram byt
ale ze vraj je to zlate
.....no tak myslim ze na moje pomery to nedopadlo zle mali sme par hluchych miest ale potom sme sa vzdy niejak vynasli i ked sme rozoberali len take tuctove temy ako skola, pocasie , ako sa ma atd... ale tak aspon bolo o com no a neviem ci sa na prvom stretnuti da rozoberat i nieco ine heh
Takze to dopadlo dobre hej ?
.. kedze ja v tom nemam moc prax a nemam to moc s cim porovnat ... no ale ak to porovnam s tym ked som ledva hapkal pred babou tak tu som normalne az rozpraval
.. ale obcas sa mi slova motali ta sa smiala
este sme aj zistili ze mame jedneho spolocneho kamarata kedze pozna jedneho mojho spoluziaka ktory je z podhradia ... len ma stve ta vzdialenost i ked v podstate to neni az tak daleko ale blbe autobusy moc nechodia
.. ale i tak som spokojny a celkom so si vydychol heh 
-
triple
Guru wannabe
no jo podla teba to bolo ok?slavo120 napísal:Takze to dopadlo dobre hej ?.. kedze ja v tom nemam moc prax a nemam to moc s cim porovnat ... no ale ak to porovnam s tym ked som ledva hapkal pred babou tak tu som normalne az rozpraval
este sme aj zistili ze mame jedneho spolocneho kamarata kedze pozna jedneho mojho spoluziaka ktory je z podhradia ... len ma stve ta vzdialenost i ked v podstate to neni az tak daleko ale blbe autobusy moc nechodia
tak potom dobre.. ale aj ona vyzerala na to že by sa s tebou bavila? neviem ja som tam nebol.. .. ale ked sa na tebe smiala a povedala že to je zlaté tak potom by to malo byť ok? ked odchádzala ako kukala z autobusu? a potom ked už bola het alebo tak písala ti smsku alebo prezvonila? ked sa holka ozve kámo po stretku prvá tak máš vyhraté hehe.. no uvidíme ako to dopadne nabudúce... teda ak dáke bude ni? ale isto hej neboj kámo
-
Sphinx
Addict
neboj bolo to urcite super a kedze sa aj usmiala tak to je len dobre.... a hluxe miesta ma snad kazda dvojica neboj poznam... ale vzdy sa nieco udeje a znovu je to okslavo120 napísal:Takze to dopadlo dobre hej ?.. kedze ja v tom nemam moc prax a nemam to moc s cim porovnat ... no ale ak to porovnam s tym ked som ledva hapkal pred babou tak tu som normalne az rozpraval
No tak pekne po poriadku ... prva sa neozvala .. hadam to neni az take zle znamenie ?...tak a pred chvilou som s nou pisal na pokeci tak sme to trochu rozobrali ako v pohode myslim ze je to fajn .. i ked potom nakoniec napisala ze sa uz nemam tolko tym zaoberat ta neviem to mi niejak cudne vyznelo .. ci len sa mi to zda ?........no a dalsie stretko tak myslim ze este bude kedze som jej i jeden film pozical co strasne chcela
, ale ci bude z toho nieco viac alebo len kamaratsvo , ktore v podstate je uz i teraz , zatial neviem heh ta ja na to niesom niejaky odbornik ta neviem no ci stoji o viac alebo nie .. asi sa uvidi az casom ...... no a minimalne som spoznal noveho cloviecika ziskal novu kamaratku a zas i nieco zazil takze sklamany niesom
.. len neviem co mam od toho ocakavat heh tak radsej nebudem prehanat a uvidi sa
......
zaujimavy napad ... a kolko ma taky skuter vyjde ?MurphY napísal:slavo : kup si skutra viem ze sa lahko rozprava.. potom budes pre nu atraktivnejsi a mozes si ju donest kedy chces
-
Te-wei
Medium Professional
No mňa dúfam takéto prvé stretko čaká a neni som zatiaľ nervozny,len je to s tým rozdielom, že neni z netu, ale z práce, no stretával som ju len skoro ráno,ked sme sa menili a ani moc času na zoznamenie sme nemali a vlastne okrem pozdravenia sme vôbec nekecali spolu. No v poslednom čase sa na mňa vždy krásne usmiala, tak som ju začal riešiť a ked somsa už chcel prihovoriť jedno skore ráno, tak íšla ešte skorej domov a to som sa nasral a pozrel si jej čislo a hned som jej napísal sms... pár sme si ich vymenili a zajtra jej budem asi volať. A už aj vie, že som sa na ňu vypytoval (mám skvelú kolegyňu, čo jej to povedala).
ale inak som sa stretol na jednej disko v piatok s babenkou čo sme si písali pár dní na nete a tiež pohodas.Dokonca mi kúpila pivo... heh... trochu ma to škrelo ale nemôžem za to, bola proste rychlejšia než ja. ale čo už... skvele sme si pokecali, trochu zatancovali a pak rozlúčili. som spokojný. jediné čo ma sralo, bolo, ženás každú chvílu niekto napitý otravoval... už som myslel,že ich začnem riešiť rad radom, hajzlov...
ale inak som sa stretol na jednej disko v piatok s babenkou čo sme si písali pár dní na nete a tiež pohodas.Dokonca mi kúpila pivo... heh... trochu ma to škrelo ale nemôžem za to, bola proste rychlejšia než ja. ale čo už... skvele sme si pokecali, trochu zatancovali a pak rozlúčili. som spokojný. jediné čo ma sralo, bolo, ženás každú chvílu niekto napitý otravoval... už som myslel,že ich začnem riešiť rad radom, hajzlov...
-
Sphinx
Addict
to ze sa neozvala neni ani zle ani dobre mno si mal pockat a ozvala by sa ....a to ze sa tym nemas zaobert hmm nefim skor mi to vyznelo ako keby na to xcela zabudnut alebo si ju ani riadne k slovu nepustil teda nemala moznost vyjadrit sa ..no nefim vestec niesomslavo120 napísal:No tak pekne po poriadku ... prva sa neozvala .. hadam to neni az take zle znamenie ?..... i ked potom nakoniec napisala ze sa uz nemam tolko tym zaoberat ......