zmena IP..??

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Iceman888
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

zmena IP..??

Príspevok od používateľa Iceman888 »

kamarat ma pripojenie na net cez wifi a potreboval by vedet ze ako si zmeni ip?? ma wifi router D-link DI 524
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

keď si zmení IP , nepôjde mu net lebo ju bude mať "obsadenú" niekto iný u toho providera alebo nepôjde aj tak .. a aj keby sa trafil do funkčnej , bude predsa len kolidovať s niekým iným v sieti alebo môže skúsiť úplne inú IP a aj tak mu net nepôjde .... aaalebo môže skúsiť nejaké softy na to , alebo nejaký proxyswitcher rovno teda
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

no a dalsi kamarat ma net tiez cez wifi a da v sietovych pripojeniach pripojit a odpojit net a uz to ide...??

//on ma dynamicku ip tak preto som chcel vedet ved keby mal staticku by som sem ani nepisal....
smejo
Addict
Addict

Re: zmena IP..??

Príspevok od používateľa smejo »

Iceman888 napísal:kamarat ma pripojenie na net cez wifi a potreboval by vedet ze ako si zmeni ip?? ma wifi router D-link DI 524
netusim co ma za providera, ale pokial mu nieco take podporuje ( :D ), tak to nastavi v admin prostredi routra
ked sa napoji cez proxy, tak si nezmeni IP...
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: zmena IP..??

Príspevok od používateľa vladino001 »

Iceman888 napísal:kamarat ma pripojenie na net cez wifi a potreboval by vedet ze ako si zmeni ip?? ma wifi router D-link DI 524
Ty si maďar? ved napišem celou vetou čo maš za problem. IP adresa čo ma pridelenu od providera alebo čo je nastavena v routri, jeho pc alebo čo chceš? ak sa jedna o ip čo ma od providera je to dynamické pridelovanie (DHCP) alebo static ip?
// smejo: neviem lebo nam dal vyčerpavajuce info
(bohužial niektory ani netušia že možnosti môže byť viac ako jedna, ale im stači že vedia o jednej)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nemysli nahodou zmenu IP v ramci LAN? :D
Napísať odpoveď