Ak je to to, co si myslim, tak si vo vlastnostiach zobrazenia zapni Aero a potom sa ti dolu na liste objavi take tlacidlo na prepinanie okien v 3D.
//hm, tak Vista ma bavila naozaj velmi kratko, ked som neprisiel ani na tu skratku s win+tab
ono sa to 3D nezobrazuje, jedine ked sa chces medzi oknami prepinat, tak je mozne simulovat take to 3D zobrazenie klavesovou skratkou WIN+TAB .. funguje rovnako ako ALT+TAB, akurat sa mi to zda viac neprehladne a neprakticke..
no ja som tam mal take ze VISTA AERO...ale ja som to dal na VISTA ZAKLADNI....a potom mi skocila taka tabulka ze farba panelu atd...a teraz ked dam vlastnosti....a dam barva a zobrazeni...tak mi tam skoci len normalna tabulka...pls neviete ako mam dat s5 AERO ???? pls...
No tam kde si ho vypol, je to niekde vo vlastnostiach zobrazenia. Mas tam windows zakladne, vista zakladne a Aero, teda tak nejak si to zhruba pamatam...
hm...to sa mi nezda, skus znova nainstalovat ovladace na graficku. Ale netusim preco ti to zmizlo. Vistu som mal iba kratko, chybaju skusenosti s jej chybami
dostaň sa tam ako máš výber "témy" pravý klik na plochu a ďalej to poznáš(to by si mal mať tam ako máš rozlíšenie a také pitchoviny) , no a tam máš Vista Basic , tam si prepni na Aero
čooo ?! toto čo má byť , neinštaluj nejaký program či o čo si sa snažil , pravý klik na plochu , nájdi si vlastnosti obrazovky , resp. môžeš ísť aj cez ovládací panel , nájdi si tam témy alebo ako to nazvať , tam budeš mať nastavené vista basic , klikni a nabrowsuj to na aero
jj je to v motive...je tam ze prochazet..a neves teraz ze ked dam prochazet...tak kde tie motivy najdeme...to aero myslim....ze kde to je nainstalovane??