cav.mam taky problem asi pred 2 dnami my zacal ist komp strasne pomaly.registre mam ciste aj cache aj vsetko mozne.mam mimimum spustenych procesov.(vid prilohu)net ide pomaly aplikacie sa spustaju pomaly.seka mi uz aj diablo 1.mam reinstall graf. driverov.taktoval som aj procak. testy ukazovali max stabilitu.cim to moze asi byt?
No ak sa ti chce, tak na http://www.file.net/process/ si mozes kontrolovat pre teba nezname procesy, ci nahodou nie su virusmi.
btw aky mas antivirus? na www.eset.sk uz je aj online skener, tak vyskusaj ten, ak nemas noda
Hm Avast...pri tom sa mi velakrat stalo, ze nenasiel nic a pritom po kontrole Nodom sa nasli nejake trojany Neviem ako ma Eset prepracovany ten skener, ale ak by nahodou nic nenasiel tak urcite skus nainstalovat Nod32.
drdi21 napísal:aj defrag uz bol.ale nist.aky postup odporucas dalej?
Úprimne? Preinštalovať Windows. A po čerstvej inštalácií sa nad sebou zamyslieť a veľmi dobre zvážiť, či je k životu PC nevyhnutne potrebné, aby mi tam to ktoré exe bolo spustené.
fikus-kukis napísal:Úprimne? Preinštalovať Windows. A po čerstvej inštalácií sa nad sebou zamyslieť a veľmi dobre zvážiť, či je k životu PC nevyhnutne potrebné, aby mi tam to ktoré exe bolo spustené.
Netreba vsetko riesit formatom. Ja mam momentalne 51 procesov a vsetko bezi ako ma Staci iba pouzivat produkty od Esetu
// taktovanim to asi nie je, ale nemam s tym skusenosti, takze to nie je iste
dal som ten online test a zatial nist.a mam otazku:nevies o dajakej verzii nodu ktora sa da stiahnut aj z funkcnim crackom alebo fixom?daj link please.
Nic take ti netreba, staci ho preinstalovat kazdych 30 dni a mas to zadarmo a legalne so vsetkymi aktualizaciami. S crackmi na neho to casto konci tak, ze sa nevie aktualizovat.
ked sme uz tu viem ze to bude OT ale zalezi na poradi diskov .ked je jeden primary master(v strede kabla) a druhy je secondary(na konci).lebo v manualy od doasky pize ze pri ma byt na konci.