Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Co sa tyka autora uvedeneho clanku si mozes pozret tu http://www.prop.sk/jalove_reci.html
Najma
Pán Krivošík je mladý, očividne inteligentný a potešiteľné je, že sa zaujíma o svet a o spoločenské pomery. Ten toho môže ešte v živote veľa dokázať - ak bude mať príležitosť. Ale ako mám ja diskutovať s niekým, kto je slepý a hluchý?! To je akoby človek hrach na stenu hádzal.

Ľudia v argumentácii vychádzajú z osobnej skúsenosti a aby svoj argument podporili, často sú nútení uviesť ako príklad osobný zážitok. A len veľmi mladému veku možno pripísať fakt, že pán Krivošík má odvahu argumentovať tým, že on "spoznal dušu ruského národa" prostredníctvom Rusky, ktorú miloval. Bez ohľadu na to, že dušu národa nemožno odhadnúť len na základe styku s jednou osobou alebo cestovaním po krajine(!) bez toho, aby sme zároveň dobre nepoznali dejiny a historické súvislosti, v tomto prípade navyše platí, že Rusky sú dnes veru všelijaké. Vo veku "blondínok" s čiernymi očami, vytrhanými bojovnými fúzikmi a počernou pleťou si nikdy nemôžete byť istý tým, s kým ste to vlastne prišli do styku! A teraz už dokonca ani farbe očí alebo krížiku na krku nemôžete veriť, pretože nosia modré kontaktné šošovky a "náboženstvom" sa prezentujú navonok len preto, aby sa príliš neodlišovali.
On cely je konspirator.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

LK, by si mal ozrejmit podstatu globalizacie. Totiz, zo samotnej podstaty pojmu "globalizacia" vyplyva, ze cim globalizovanejsi je svet okolo nas, tym jednoduhsie je riadit ho "centralnym sposobom". Ked sa uz v zakladnej myslienke svojho prispevku tento "pan" myli, na zvysok nema vyznam reagovat- tolko manipulativnej subjektivity pokope som uz dlho necital... aj ked od neho...
kali520
Darca
Darca

kali520
Darca
Darca

A este nieco k klubu Bohemian grove a ich ritualom.
kali520
Darca
Darca

Čo by sme všetci mali vedieť...

Učenec z oblasti Chicaga, 42-ročný Christopher Jon Bjerkens, sa nazdáva, že vie, čo kvári ľudstvo a je presvedčený, že toto poznanie je nutné, aby bolo možné zastaviť Harmagedon (posledná bitka medzi dobrom a zlom, spomínaná v biblii).
Bjerkens je hrdý na svoje nórsko-židovské korene (starý otec z matkinej strany, známy hudobník, bol žid). Napísal dve rozsiahle knihy - jednu o Einsteinovi ako plagiátorovi a druhú o Sabatíncoch, ktorí podnietili arménsku genocídu - kde možno nájsť stovky stránok o potláčanej židovskej histórii (na stránke http://www.thetruthseeker.co.uk/ sa nachádza PDF verzia oboch týchto kníh).

Autor hovorí, že organizované židovstvo, vrátane sionizmu a slobodomurárstva, kontroluje kacírsky kult "Sabatínski Frankisti". Títo sa dali dohromady ako stúpenci Sabataja Zviho (1626-1676) a neskôr Jacoba Franka (1726-1791). Títo veria, že Sabataj bol mesiášom (bohom) a že jeho duch sa zniesol do Rothschildovskej dynastie, ktorá teraz predstavuje "kráľa židov".

Podľa tohto ich mesiášskeho systému si vykúpenie, spása vyžaduje, aby sa Rothschild stal bohom, t.j. kráľom sveta. To sa uskutoční prostredníctvom obetovania dvoch tretín židov a prostredníctvom skazy a zotročenia ostatného ľudstva. Bjerkens je presvedčený, že práve táto pomätená viera je motivačnou silou za dejinami, vrátane všetkých vojen a svetovej vlády.
Ja osobne sa nazdávam, že autor preháňa dôležitosť židovského mesianizmu, ale možno sa mýlim. To, čo hovorí, je veľmi presvedčivé a zhoduje sa to aj s Protokolmi starejších Sionu, kde autor hovorí o svojom nadchádzajúcom "kráľovstve" (ja si myslím, žeautorom Protokolov je Lionel Rothschild).

Sabatínci veria, že povinnosťou ich kráľa je opäť vrátiť židov do Izraela a nevercov vyhladiť. Veria, že mesiáš sa neobjaví dovtedy, kým sa svet nepoddá zlu a sú odhodlaní urobiť všetko pre to, aby sa toto proroctvo splnilo. Takže zlo je dobré. Podľa Bjerkensa toto predstavuje "vojnu židovstva proti ľudstvu". Keď v knihe spomína židovské, myslím tým zväčša "sabatínske".

Sabatínci súv mnohých prípadoch sexuálni degeneráti, ktorí si navzájom vymieňajú manželky, robia orgie a dopúšťajú sa krvismilstva. Často predstierajú, že sú kresťania alebo moslimovia, aby si tak vyšliapali cestu do nevereckej spoločnosti s cieľom zničiť ju ("Židovská genocída arménskych kresťanov", str. 64-65)
Bjerkens uvádza Deuteronómiu ako príklad židovského presvedčenia o nadradenosti: "Pán, tvoj Boh, si ťa vybral ako vyvolené obyvateľstvo, nad všetkých ostatných, čo sa nachádzajú na tvári zeme" (7-16), "A všetci obyvatelia zeme uvidia, že ty nosíš meno Pána a budú sa ťa báť" (28:10).

Ďalej poukazuje na Zachariáša (13;8-9) ako na dôkaz, že budú zabité dve tretiny všetkých židov: "A stane sa, že všade na zemi, tak hovorí Boh, dve tretiny budú skosené a zomrú; ale posledná tretina bude ponechaná" (9), "A ja prevediem jednu tretinu cez oheň a zušľachtím ich, ako sa šlachtí striebro a preverím ich skúškami, ako sa skúša zlato. Poviem: toto sú moji ľudia a oni povedia: Pán je mojím Bohom". (Takisto v tejto súvislosti cituje Ezechiela 5:12-13).
Ďalej na strane 43-46 pod názvom "Židovská genocída" uvádza citáty z Talmudu a zo Starého zákona, ktoré sa týkajú exterminácie nevercov. Napríklad v Genesis 25, 23 a 27; 38-41 sa hovorí, že neverci budú otrokmi židov a otrockými vojakmi a pobáda sa tu k vyhubeniu nevercov už len z toho dôvodu, že majú odvahu brániť sa voči svojmu osudu.

Rothschildovci sa držia biblie
Rothschildovci prišli začiatkom 19. storočia s kampaňou za návrat židov do Izraela, zakúpiac tam pôdu a robiac všetko pre to, aby Otomanská ríša zanikla. Neskôr kúpili Suezský prieplav, aby mohli na Blízkom východe uplatňovať svoju moc. Bjerkens píše:
"Zruinovanie tureckého impéria a masová vražda arménskych kresťanov, to bol jeden z krokov dlhodobého a hrmotného pochodu židov smerom k usmrteniu ľudstva. Zruinovanie ruského impéria, to bol ďalší a za ním nasledovala skaza Európy, zvlášť Nemecka, v svetových vojnách, ktoré tento kult vyvolal v pokuse umelo napĺňať mesiášske proroctvá a donútiť európskych židov aj proti svojej vôli utekať do Palestíny." (str. 66)

Bjerkens sa nazdáva, že v rothschildovskom pláne ustanoviť v Jeruzaleme svetovú vládu, kde by oni boli kráľmi, chýbala jediná vec a tou bola podpora zo strany židovstva. "Mohli priviesť na mizinu Egypt a Turecko. Mohli zruinovať Rusko. Mohli si kúpiť zámožných židov. Dokonca si mohli kúpiť aj pápeža. Ale jedinou cestou, ako donútiť židovvo veľkých počtoch odchádzať do Palestíny, bolo dosadiť k moci Hitlera a Stalina a v masovom a nevídanom meradle prenasledovať židov."

Kresťanov klamú
Bjerkens má na adresu kresťanov významné varovanie: V súčasných židmi ovládaných médiách sa nachádza množstvo židov, ktorí verejnosti kážu, že nastáva koniec času a že kresťania by mali vidieť svoju vlastnú skazu v pozitívnom svetle, akoby išlo o božienaplnenie židovských a kresťanských proroctiev. Mnohých kresťanov títo šarlatáni takto oklamali. Skaza sveta a jeho národov sa deje ako dôsledok zámerného zasahovania bohatých židov; to nemá nič spoločné s božou vôľou. Títo židovskí lídri vidia v hebrejskej biblii plán, ktorému napomáhajú, aby sa naplnil... (327).

V čom sa Bjerkens a ja líšime
Ako moji čitatelia vedia, ja vidím nový svetový poriadok ako konšpiráciu elít, poháňanúv prvom rade zámerom centrálnych bankárov skonsolidovať svoj monopol na úver a moc. Ja som presvedčený, že je tu silný "židovský" element, ale tí sú spojení s poprednými nevereckými elitami prostredníctvom zmiešaných manželstiev, slobodomurárstva (riadeného spoločnosťou Illuminati) a arianizmu. Pozrite sa, napríklad, na členstvo spoločnosti (riadenej spoločnosťou Illuminati) Skull and Bones. Bjerkens si však nemyslí, že spoločnosť Illuminati by stále ešte bola činná a roli nevercov neprikladá váhu. Bjerkens v e-maili píše, že zmiešané manželstvá, to je súčasť židovskej stratégie:

"Ja som presvedčený, že mocné židovské záujmy sa už 2 500 rokov zámerne pokúšajú splniť židovské mesiášske proroctvá a že sa im pre tento zámer podarilo zlákať aj mnohých nevercov. Prostredníctvom zmiešaných manželstiev, priateľstva a sebeckých záujmov sa im podarilo naverbovať mnohých nevercov, ktorí nie sú oklamaní, ale ktorí sa dopúšťajú neľudských činov z chamtivosti, pýchy alebo z iných nemorálnych dôvodov. Vedia títo, že to, čoho sa dopúšťajú, je zlo? Mám podozrenie, že to vedia. Ja nie som proti identifikovaniu tajných spoločností a vzťahov medzi elitami. Ale ja nevidím dôvod nazývať ich "Illuminati".

Pokiaľ ide o širšiu politiku a tváre tých, čo teraz posúvajú voz smerom k III. svetovej vojne, myslím že ja a početní iní dokázali, že ide o židovské hnutie a že Illuminati neboli ničím iným len malou skupinkou toho židovského hnutia, ktorému ide o apokalypsu a to sa ťahá 2 500 rokov dozadu. Samozrejme, nie za všetkým, čo sa dnes deje, možno vybadať židovskú ruku. Ale ja som presvedčený, že mocné židovské záujmy... majú schopnosť vyvinúť väčší vplyv, než všetky ostatné skupiny dohromady a to už z toho dôvodu, že tí prenikli do toľkých organizácií, náboženstiev a vlád a majú taký neprimeraný vplyv v médiách."

Záverom
Ja by som neprezentoval Bjerknesove názory, keby som s ním nesúhlasil v tom, že je dôležité skúmať židovský mesiamizmus. Ak udalosti vo svete poháňa rothschildovská megalománia, založená na učení Sabatíncov, Starom zákone a talmudskom fanatizme, tak sa nazdávam, že či ide o žida alebo nežida, každý by toto chcel vedieť a dištancovať sa od toho. Pokiaľ ide o rolu židovských Rothschildových agentov v
presadzovaní irackej vojny a útoku na Irán, to istotne zodpovedá hore uvedenému profilu.
Ak má Bjerknes pravdu, tak antisemitizmus je odhalený ako psychologická zbraň, dizajnovanána zneškodnenie opozície voči zákernej tyranii tým, že ju predstavujú ako rasistickú. Túto zbraň používajú aj na manipulovanie židov, ktorí sú proti rothschildovskej šialenej agende a sú jej obeťami.

dr. Henry Makow, kanadský publicista židovského pôvodu
The Truth Seeker, Veľká Británia, Rense Radio Program, USA
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=6898
Tomasito
VIP
VIP

Vo veku 90 rokov zomrel baron Elie Robert de Rothschild

http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/115290/
kali520
Darca
Darca

Jeho nastupcom by mal byt myslim Nathaniel Rotschild (o nom clanok som sem uz daval).

Nieco o skupine Skull and Bones
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Monopoly bánk

Príspevok od používateľa axxis »

http://video.google.com/videoplay?docid ... 6791576096
Takze co si o tom myslite?

// Temy spojene. Tomasito
Tomasito
VIP
VIP

Re: Monopoly bánk

axXis napísal:http://video.google.com/videoplay?docid ... 6791576096
Takze co si o tom myslite?
:shock: Tento dokument zdaleka nebol len o monopoloch bank- system bank sustredeny v rukach uzkej skupiny financnikov je len prostriedkom- prostriedkom k zotroceniu ludstva, podobne ako 9/11, fenomen vojny proti terorizmu, obmedzovanie prav atd.

V niektorych veciach sa clovek ciastocne orientuje, niektore pravdy historie a sucastnosti som sledoval s nemym uzasom. S o to zmiesanejsimi pocitmi vzhliadam k buducnosti ludstva. Odporucam pozriet kazdemu, kto si najde cas- za tych 47 min. to stoji...

PS: ... toto video suvisi s mnohymi temami v tejto rubrike.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mna to prinutilo taktiez sa trochu zamysliet, ale mam pocit akoby bol este kvapku prikrasleny ako knihy Dana Browna. Velmi rad by som bol, keby tam boli vyroky niektorych osobnosti popripade telefonicky rozhovor neako overene (nahrat podobny rozhovor mozem predsa aj ja).

Edit: NA NAS-ke sme co to malo zobrali aj z ekonomie a dozvedel som sa, ze inflacia je nepretrzity(a nezastavitelny) dej, ktory je znizovany umelo. Ak sa tu nachadza niekto kto studuje, popripade ma informacie o inflacii mohol by mi posat PM?
Tomasito
VIP
VIP

axXis napísal:Mna to prinutilo taktiez sa trochu zamysliet, ale mam pocit akoby bol este kvapku prikrasleny ako knihy Dana Browna. Velmi rad by som bol, keby tam boli vyroky niektorych osobnosti popripade telefonicky rozhovor neako overene (nahrat podobny rozhovor mozem predsa aj ja).
Pokial ta to podnietilo zamysliet sa, pochybnopsti su na mieste- v prip. skutocneho zaujmu ta to podnieti ist dalej po podstate veci. Na niektore vyroky som narazil uz pred zhliadnutim tohto videa- napr. vyroky JFK hned z uvodu (staci vygooglit, myslim, ze uryvky som citoval aj v tejto teme). Vacsina cca prvej polovice pre mna nebola nicim novym, no pokial ide cca o druhu polovicu dokumentu, casom si zo zaujmu na par informacii urcite posvietim blizsie (momentalne nie je cas, zial). Zaujimavejsie vsak v kontexte tychto informacii k NWO bude sledovat v zavere nacrtnutu blizku buducnost (vyvoj na scene svetovej- medzinarodnej- politiky, RFID mikrocipy etc.). BTW. nesranduj axXis, s romanom Da Vinci code Browna sa toto neda porovnavat ani z rychlika.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Musim povedat, ze ten dokument je velmi zaujimavy, napriklad o tej Severoamerickej unii som este nepocul. To akoze prestane existovat dolar a zavedie sa Amero? Ropa sa uz nebude predavat v dolaroch ale v Amero? Hmm to sa mi nechce verit ze by si nicili menu nejakou inou, novou. A taktiez v zavere tie elektronicke karty, ktory musi mat kazdy obcan USA, preco som to nevidel niekde v TV? hmmmm
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tie "elektronicke karty" su podmienkou bezvizoveho vstupu do USA :evil: (viac nasraneho smajla som nanestastie nenasiel)
Tomasito
VIP
VIP

axXis napísal:... popripade telefonicky rozhovor neako overene (nahrat podobny rozhovor mozem predsa aj ja).
> http://video.google.com/videoplay?docid ... 8215075609
Hollywood director and documentary film maker Aaron Russo has gone in-depth on the astounding admissions of Nick Rockefeller, who personally told him that the elite's ultimate goal was to create a microchipped population and that the war on terror was a hoax, Rockefeller having predicted an "event" that would trigger the invasions of Iraq and Afghanistan eleven months before 9/11.

Rockefeller also told Russo that his family's foundation had created and bankrolled the women's liberation movement in order to destroy the family and that population reduction was a fundamental aim of the global elite.
Prílohy
slcibd.jpg
slcibd.jpg (20.35 KiB) 2099 zobrazení
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

naozaj velmi zaujimave video, mozno uz niektori ludia po zhliadnuti konecne pochopia, ze media nie su detektorom lzi...

http://en.wikipedia.org/wiki/American_currency_union
http://www.humanevents.com/article.php?id=15017

ak podobne org. ako EU, severoamericka unia atd. sa budu rozsirovat, tak nakoniec skoncime pod vedenim jednym velitelom... preco mam pocit, ze to bude niekto z rodiny bushovcov?
Tomasito
VIP
VIP

jimino napísal:... nakoniec skoncime pod vedenim jednym velitelom...
To je podstata cielu > NWO (New World Order)
jimino napísal:...preco mam pocit, ze to bude niekto z rodiny bushovcov?
Nemusi ist o nikoho z Bush family- ti su len figurkami na sachovnici ovela silnejsich hracov (Rothschild, Rockefeller, Morgan,...).
"We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine, and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years.

"It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years.

"But now the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government.

"The supra national sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries."

David Rockefeller
Prílohy
David Rockefeller.jpg
David Rockefeller.jpg (76.65 KiB) 2063 zobrazení
kali520
Darca
Darca

Axxis naozaj velmi zaujimave video. Je to jednoduche vysvetlenie sucasnej situacie vo svete.

K tym uniam ako Severo americka unia, EU, Azijska unia Africka unia, tak ich spojeniu podla mna brani jedna vec a to je Rusko. Rusko momentalne neni clenom ziadnej unie a pokial viem tak bankari tam maju velmi maly ak nie ziadny vpliv (ak ma niekto zdroj ktory to vyvracia tak sem s nim). Myslim si ze toto je asi najvacsia prekazka bankarov na ovladnutie sveta. Sice uz aj podnikli kroky na zdiskretitovanie Ruska (bolo tu okolo toho zalozene tusim 2 temy) tak bude zaujimave sledovat ako to dopadne. Tak isto moc velky vpliv nemaju ani v Juznej amerike ale tu ako spominal v tomo rozhovore ten Russo tak by mohli napadnut vojensky a zvrhnut Cheveza ale to by si ziadalo opat nejaku zamienku. Takze asi v najblizsej dobe mozme cakat na nejaky "teroristicky utok" zo strany Venezueli alebo nejakeho ineho statu z Juznej ameriky.
Co sa tiky tych cipov tak s tou ich implantaciou to bude tazsie. Najdu sa ludia ktory to budu chciet, ale budu aj taky ktory nie. Takze zavedenie tohoto cipu by trvalo trochu dlhsie
Tomasito napísal:Nemusi ist o nikoho z Bush family- ti su len figurkami na sachovnici ovela silnejsich hracov (Rothschild, Rockefeller, Morgan,...).
Nahodou sa mi podarilo najist clanky o tzv 13 rodin ktore by mali byt na vrchole tohot spiknutia a vladnut svetu http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/index.htm
Osobne si ale myslim ze nad nimi bude este niekto iny.
Tomasito
VIP
VIP

Zeitgeist (full version) Komu by sa podarilo zohnat CZ/SK titulky (mne sa nepodarilo), dostane virtualnu pusu na celo. BTW. dufam, ze nemusim blizsie vysvetlovat, ze nejde o warez (pokial by sa nahodou nasli nejaki aktivisti, precitajte si statement).

kali, nj, Bloodlines of the Illuminati. Kazdopadne, na zaklade vsetkeho co som si mal moznost k tejto tematike k dnesnemu dnu nastudovat, osobne si neviem predstavit silnejsi- vplyvnejsi- rodinny klan, ako klan rodiny Rothschild. Mozme sa len domnievat.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kali520, kto chce napadnut Juznu ameriku asi nebude mat vacsi problem zhodit to na drogy a co sa tyka zavadzania cipov. Bude to povinne a si jasny.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

staci, ze ti daju ten cip do obcianskeho... a info mas vzdy pri sebe... bez obcianskeho totiz ani neexistujes
Napísať odpoveď