Názov auta
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
http://www.daum-motorsport.de/tigra/ vyzera to ako ta ista tigra ale v predchadzajucom stadiu, prahy sedia, zrkadla az na smerovky v nich tiez, kridielko na streche tiez sedi, zadna policka je ina, blatniky su vytiahnute, ale uz doladene... podoba sa trocha, inac som nenasiel nic
Miata je o dacom inom, je to najzabavnejsi roadster (udajne) na trhu, nevyzera moc chlapsky, ale malokedy za jej volantom uvidis zenu. Tam ide o spojitost maleho auta a zadneho nahonu. Keby z toho spravili vacsie/tazsie auto, tak pride o tu zabavnu stranku. Kdezto v Tigre len zeny a este poznam jedneho homosexuala, co mal Tigru.
Presne...o MX-5 snivam, snad sa k nej niekedy dopracujem. Male, lahke, bez strechy a so zadnym nahonommishenko napísal:Miata je o dacom inom, je to najzabavnejsi roadster (udajne) na trhu, nevyzera moc chlapsky, ale malokedy za jej volantom uvidis zenu. Tam ide o spojitost maleho auta a zadneho nahonu. Keby z toho spravili vacsie/tazsie auto, tak pride o tu zabavnu stranku. Kdezto v Tigre len zeny a este poznam jedneho homosexuala, co mal Tigru.
-
Stenky
Professional
asi pred 2 rokmi bola mx-5 uznana za najzenskejsie sportove auto (nie jazdne vlastnosti ale vzhlad) ked ide o lahke vykonne auto so zadnym nahonom tak smart roadster je moj favorit. v tazsej kategorii je to rx-8mishenko napísal:Miata je o dacom inom, je to najzabavnejsi roadster (udajne) na trhu, nevyzera moc chlapsky, ale malokedy za jej volantom uvidis zenu. Tam ide o spojitost maleho auta a zadneho nahonu. Keby z toho spravili vacsie/tazsie auto, tak pride o tu zabavnu stranku. Kdezto v Tigre len zeny a este poznam jedneho homosexuala, co mal Tigru.
// dokonca jedneho z profikov sa spytali ci by dakedy v zivote jazdil na miate (nie testoval ale seriozne jazdil dlhsiu dobu) a tie xichty co daval potom pustali medzi prestrihmi recenzie na miatu
//ale ja som hardcore MAZDA fan takze na mx-5 ani kriveho slova
//myslel som staru miatu. druhu generaciu 1998-2005. nova 3 gen 2006- vyzera fakt dobre
-
Kibo
Hardcore addict
kamaratov brat si teraz jednu kupil a tesi sa z nej ako dieta a teply nie je urcitemishenko napísal:Miata je o dacom inom, je to najzabavnejsi roadster (udajne) na trhu, nevyzera moc chlapsky, ale malokedy za jej volantom uvidis zenu. Tam ide o spojitost maleho auta a zadneho nahonu. Keby z toho spravili vacsie/tazsie auto, tak pride o tu zabavnu stranku. Kdezto v Tigre len zeny a este poznam jedneho homosexuala, co mal Tigru.
-
krupica_dnb
Medium Professional