seagate a podpora pata
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
seagate a podpora pata
firma seagate ukonci podporu vyrobi pripojenia pata na disky a mechaniki od januara 2008.co si o tom myslite?je to dobre alebo mohla este pockat nejaky ten rok?zdroj teletext markiza info3v1.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Mek
Addict
mne to tiez chybat nebude, kedze mam len jeden slot na pata na doske, a to je uz dost stara doska... a tri konektory na sata volne, takze v pripade upgrade-u je volba jasna.
ale konektory sata su dost nanic, tie "patovske" boli aspon take huzevnate, ze samy od seba nevypadavali... so "satackym" konektorom som uz mal problemy, vypadavalo datove spojenie... stacilo prepojit kablik na iny konektor na doske a problem vyrieseny... fakt sa casom tie kontakty unavia, alebo co. ale hlavne, ze mi neodisiel disk (uz som si to pomaly zacinal mysliet)
co sa seagatu tyka, ja aj tak ostanem pri nich... a je jasne, ze pata opustia aj dalsi vyrobcovia, tak ako je to s disketami a magnetofonovymi kazetami.
ale konektory sata su dost nanic, tie "patovske" boli aspon take huzevnate, ze samy od seba nevypadavali... so "satackym" konektorom som uz mal problemy, vypadavalo datove spojenie... stacilo prepojit kablik na iny konektor na doske a problem vyrieseny... fakt sa casom tie kontakty unavia, alebo co. ale hlavne, ze mi neodisiel disk (uz som si to pomaly zacinal mysliet)
co sa seagatu tyka, ja aj tak ostanem pri nich... a je jasne, ze pata opustia aj dalsi vyrobcovia, tak ako je to s disketami a magnetofonovymi kazetami.
-
danpark
Light Star
mne to môže byť teraz už jedno , mal som 2 PATA disky a mechaniku , kúpil som new dosku , tak som musel kompletne vymeniť svoju diskovú sústavu za Sata (II) , pata už zachvíľu nemá budúcnosť ani v mechanikách , takže seagate už mieri do budúcnosti a so sata som ešte problémy nemal , práve naopak , lepšie skúsenosti ako s PATA