Mne fungovalo vsetko okrem Winamp 5. Len bolo treba natahat 64 bitove verzie ak boli (napr. Daemon Tools). Ostatne 32 bitove veci isli v pohode, akurat v mirande bolo treba poupravit ikony a blblo mi GTR2, to bolo sposobene skor nedoladenymi ovladacmi ku grafickej.
/qwixt: presne uz je to vsetko pomerne dobre vyladene, takze tych nefungujucich nie je tak vela
presne tak , mne tam fungovalo všetko čo som skúšal okrem TV karty ( aj tú som tam ale rozbehol) a lock folder XP (ale názov vraví sám za seba) , 3Ds Max síce tiež občas robil kktiny(zanedbatelné) , no to rieši už SP2 ... takže téma by mala byť tak ako písal kolega nadomnou
Edit: aa tiež som mal s nejakým HW BSOD tuším , že som vtedy mal po inštalácii kolo inštalovania ovládačov a keď som nahodil ovládače hádam ku grafike tak mi dalo BSOD a už jedine reinštal , ale tak to ma netrápilo , zmenil som grafu a všetko bolo OK
uplne vsetko islo co som xcel...
akurat mi spravilo velku chybu instalovanie strasej verzie alcoholu
ono ma to aj upozornovalo ze moze dojst k chybe ale co uz.
bola chyba s nejakym HW po nainstalovani... a hned modra obrazovka ktora viedla k restartu,.. ani cez safe mod som sa nedostal.. cize reinstall