Sice to nie je chyba na fore, ale, chcel by som sa spytat, ze ci ludia, ktori mali prispevky v sekcii erotika, prisli o tieto prispevky, napr. niekto mal 50 prispevkov celkovo, z toho 10 v erotike. Po zruseni tejto sekcie bude mat celkovo 40 prispevkov alebo mu tie z erotiky zostali
ked niekto napise vulgarne slove hned je to censored a hviezdicky tak potom preco v teme the best of karma... je normalne ze v prispevkoch je ko... myslim tie sreeny, za to sa netresta???
zdravicko, chcem udelit uzivatelovi K a napise mi Musíte najprv ohodnotiť iných užívateľov, ale ked dam inych uzivatelov, v pohode ma pusti, ked sa vsak vratim k tomuto jednemu, nepusti ma, na ziadnom z jeho prispevkov. co mam karmaban?
Kibo napísal:zdravicko, chcem udelit uzivatelovi K a napise mi Musíte najprv ohodnotiť iných užívateľov, ale ked dam inych uzivatelov, v pohode ma pusti, ked sa vsak vratim k tomuto jednemu, nepusti ma, na ziadnom z jeho prispevkov. co mam karmaban?
Najskôr musíš dať karmu iným ľudom a až potom môžeš dať karmu tomu istému (počet je prísne tajný ale určite na to rýchlo prídeš).
takto, dnes som mu isiel dat k, nepustilo, dal som inemu a aj tak ma nepustilo. to mam teraz rozdat len tak xy kariem aby som mohol dat jemu? doteraz som nemal taky problem.
Kibo napísal:takto, dnes som mu isiel dat k, nepustilo, dal som inemu a aj tak ma nepustilo. to mam teraz rozdat len tak xy kariem aby som mohol dat jemu? doteraz som nemal taky problem.
neviem ci to je chyba alebo nejaka vlastnost ale ked ja mam napr. 2031 prispevkov a dam v profile "Hladat vsetky prispevky od uzivatela Sheep" tak mi ich zobrazi len 1234, kde je problem....?