ucinost zdroja a zvukova karta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
-mato-
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

ucinost zdroja a zvukova karta

Príspevok od používateľa -mato- »

Mam 2 otazky:
1. (uz som ako mirko1) :oops: ... Teda chcem sa spytat ze ci mi utiahne neznackovy shitovy 300W zdroj tuto zostavu:
Intel P4 1.6GHz, 786MB ram (512+256), Ati 9550 256mb, 2 vetraciky, 2 HDD, 2 dvdrw mechaniky + monitor + repraky 2.1 + zvukova karta

2. Zvukovu kartu este nemam ale tento tyzdem by som ju chcel kupit z jedneho bazaru a moja otazka znie: Ked si ju zapojim do PCI (sranda to slovne spojenie ze "do PCI" ,, skor to znie jak dopiči.) tak ze ci budem potrebovat nejake drivre na spojazdnenie lebo tu zvokovu co chcem kupit je len karta bez krabice a driverov
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

2. Áno, bude to potrebovať ovládače, takže budeš musieť prísť na to, aká to je zvuková karta (a ovládače potom stiahneš z internetu). Pri veľkom šťastí, bude pre tú zvukovú kartu ovládač priamo vo Windows.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Monitor napájaš do zdroja? :)

Inak 300W by to mal zvládnuť, pokiaľ nebudeš naraz napaľovať na obidvoch napaľovačkách, niečo kopírovať medzi diskami a ešte si pustiť na pozadí nejakú gamesku.. :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Zvládne to, nakoniec sám ho môžeš otestovať. Stačí Ti na to nejaký dôveryhodný prográmek na monitorovanie napätí zdroja. Zaťaž PC a sleduj, ako veľmi klesajú pod svoju referenčnú hodnotu.
Napísať odpoveď