Znie to dive a ja uz prekvapujem sam seba, ale zabudol som pass na bios a teraz ked si chcem dat novy OS, tak ma nechce pustit do biosu
Co s tym.... Neviete napr. o nejakom univerzalnom passworde?, alebo ja neviem co ....
PS: ak vam to nejako pomoze doska je "ASUS P5B Deluxe Wifi-AP"
thx, len ja nie som ten typ, ktory sa rad sprta v pc, aj ked ide len o taku malickost. Takze by som uvital, ak by sa niekto nudil, zohnat mi ten univerzalny pass ... thx vopred
pozri moj predosli post, a klikni na link, co sa nachadza v riadku ///edit...
v navode, co si dostal k MoBo sa docitas, aku verziu biosu ma tvoja MoBo a na zaklade tohoto infa najdes na prilozenom linku niekolko univ. passwordov pre tvoj bios (fungovat, ale nemusia).
tie univerzalne hesla skoro nikdy nefunguju. mam pocit, ze nove dosky s novym biosom to uz ani nepodporuju. najlahsie je vypnut pc, vybrat baterku a je to. zalezitost par minut. ale ma to jednu nevyhodu. potom treba bios znovu nastavit, lebo bude obnoveny na defaultne hodnoty.
namiesto baterky by som doporucoval radsej vybrat jumper mal by si ho mat nakresleny niekde v knizke a podla nej to spravit je to jednoduksie ako lovit baterku potom treba obnovit bios na defuat-ne hodnoty
dodo_mt napísal:namiesto baterky by som doporucoval radsej vybrat jumper mal by si ho mat nakresleny niekde v knizke a podla nej to spravit je to jednoduksie ako lovit baterku potom treba obnovit bios na defuat-ne hodnoty
dodo
alebo ked ma MSI dosku tak na doske ma na vyresetovanie biosu samostatne tlacidlo, namiesto jumperu. Ale nie som si isty ci to maju vsetky MSI dosky
Uz som to vyrisesil ....
1.) tie univerzalne passy nefunguju (teda aspon mne nefunguju)
2.) baterku nemozem vybrat pretoze grafika je hned pred nou a vazne, rozoberazt PC sa mi nechce
3.) tak som to spravil jumprovanim
dodo_mt napísal:namiesto baterky by som doporucoval radsej vybrat jumper mal by si ho mat nakresleny niekde v knizke a podla nej to spravit je to jednoduksie ako lovit baterku potom treba obnovit bios na defuat-ne hodnoty
dodo
no neviem ako pre teba, ale pre mna je jednoduchsie vybrat tu baterku, ako hladat spravny jumper (teda ovela skor najdem baterku ako jumper)