Čínska farma na kožušiny - Šokujúce video
tyranie zvierat v cine je samostatna kapitola...zaziva tam mucia a zvliekaju z koze macky, psov a mnoho inych zvierat, vlada s tym nic nerobi a obcania asi sa tomu najskor tesia, takze asi s tym zvysok sveta ktory ma zvierata rad neurobi jak vidim
tak jak v jednom interview sa poytali cinana co si mysli ze co zviera je a on "ze je to len pohybujuca sa vec" takze zbohom...ich narod je skratka blby
a tych videi sa tu uz objavilo vela...
tak jak v jednom interview sa poytali cinana co si mysli ze co zviera je a on "ze je to len pohybujuca sa vec" takze zbohom...ich narod je skratka blby
a tych videi sa tu uz objavilo vela...
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
reno23
Guru wannabe
ale fakt v tomto mas pravdu. Radsej by som videl tyrat cloveka, ktory sa vie aspon branit ako nejake zvieratko ktore za nic nemoze a vsetko ho bolidexter7007 napísal:nemal by som zlutovanie.........by som im spravil to iste....radsej ale vazne.....radsej by som vydel tirat ludi ako zvierata.....je mi ich luto velmy.........![]()
![]()
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
misokgb
King
Ty vole, hentakeho skurvysyna by som osobne ja stiahol z koze. Dobre, uz ked tak velice chce tu posratu kozusinu z toho zvierata, v tom mu asi nikto nezabrani, tak mu bud datm smrtelnu injekciu, dobre, je to bu*ik, ktory si to nemoze dovolit, tak chytim zbran a jednym brokom za 20 halierov uplne odrovnam to zviera a nie kkt za ziva to tam dava dole z neho. Uhm, je*ol som si od nervov do LCD a praskol som ho, takze typek dostane nalozene.
jaj
sry
jaj
sry
sry za OT, ale to si dost posral...misokgb napísal:Ty vole, hentakeho skurvysyna by som osobne ja stiahol z koze. Dobre, uz ked tak velice chce tu posratu kozusinu z toho zvierata, v tom mu asi nikto nezabrani, tak mu bud datm smrtelnu injekciu, dobre, je to bu*ik, ktory si to nemoze dovolit, tak chytim zbran a jednym brokom za 20 halierov uplne odrovnam to zviera a nie kkt za ziva to tam dava dole z neho. Uhm, je*ol som si od nervov do LCD a praskol som ho, takze typek dostane nalozene.
jaj
sry
-
Digital
Guru
Po zhliadnutí si podla mna každý rozumný človek pomyslí jak by zabil tých čínanov alebo ak je citlivejší tak to napíše...JoDo napísal:Prečo ich vlastne nezabíjajú ? Však sa im tam mykajú a trhajú, pridávajú si robotu...
(som zvedavý, koľko postov typu : "Číňanov by som upálil zaživa" sa tu ešte objaví![]()
Ja osobne by som ich vsetkych povyzliekal s kože, pozeral by som sa jak sa trepu a potom by som im pomaly lámal kosti ... ja viem že morbidné ale ja by som sa ako aj niektorí ostatný radsej pozeral nato jak zabíjajú človeka tie zvierata... neviem prečo...
Dnes som dostal odvahu a pozrel som si to video
(aj tak nie cele) ale som ani nemohol dalej pozerat
. Som sa skoro rozplakal ked som videl ako toho medvedika hadzu o zem a potom ako tam este zivy lezal bez koze
A co je vela to je vela to nikto proti tomu nic nerobi
alebo sa neda nieco proti tomu urobit
Lebo toto uz neni normalne. Tak sa mi pacia zvierata. Nemal som to ani pozerat 
-
Digital
Guru
Zaostalý , primitívny národ , chudácky žebráci....Vlado6230 napísal:Dnes som dostal odvahu a pozrel som si to video(aj tak nie cele) ale som ani nemohol dalej pozerat
. Som sa skoro rozplakal ked som videl ako toho medvedika hadzu o zem a potom ako tam este zivy lezal bez koze
![]()
![]()
A co je vela to je vela to nikto proti tomu nic nerobi
alebo sa neda nieco proti tomu urobit
Lebo toto uz neni normalne. Tak sa mi pacia zvierata. Nemal som to ani pozerat
-
Digital
Guru
no vacsinou čínania robia veci ako jedenie rybičiek zaživa, alebo strkanie si ich do analu , jedenie psov , taketo zabijanie zvierat atd... tak myslim si že až tak netrepemZmrD napísal:narod za to urcite nemoze tak netrep... a to video je dost vela aj na mna, ale len tazko sa tomu da zabranit, este ked su na svete take Noriky je*nute a kupuju to
psy jedia aj cigani, a mozno si ich aj strkaju do analu, ale to my nemozme vediet... ale narod za to fakt nemoze, len ista skupina ludi z toho narodaDigital napísal:no vacsinou čínania robia veci ako jedenie rybičiek zaživa, alebo strkanie si ich do analu , jedenie psov , taketo zabijanie zvierat atd... tak myslim si že až tak netrepem
A co je na tych kozuchoch take pekne sak nosi na sebe mrtve zviera . Nech kupuju umele alebo nech aspon ty je**uty cinania to zviera najskor zabiju ale nie TOTO. lebo ja som zasadne proti takemuto nezmyselnemu zabijaniu a tyraniu zvieratZmrD napísal:dost ale len tazko sa tomu da zabranit, este ked su na svete take Noriky je*nute a kupuju to
-
easton
Professional
fuj humus to hrozne co ty ping pongovia robia.... joj jak im trepali hlavy o zem a chudaci mali krvave hlavy strasne to co robia...ale panickam ktore nosia kozuchy to asi nevadi...ale ved uz odjakziva ja ludia v praveku pouzivali kozu ako oblecenia..ale aspon tie zvierata zabili.aspon myslim...neuveritelne svine jedne zlte
Ja Ti nepoviem co je na tom take pekne, mne sa to nepaci, uz len preto ako vznikaju tie kozuchy.Vlado6230 napísal:A co je na tych kozuchoch take pekne sak nosi na sebe mrtve zviera . Nech kupuju umele alebo nech aspon ty je**uty cinania to zviera najskor zabiju ale nie TOTO. lebo ja som zasadne proti takemuto nezmyselnemu zabijaniu a tyraniu zvierat
vies pokial sa to bude predavat a bude o to zaujem tak s tym nikto nic nezmozeVlado6230 napísal:Ale podla mna len v Cine takto robia tie kozuchy myslim ze niekde inde ak vyrabaju tak normalne zviera zabiju a az potom dufam. Ale ak je to aj inde tak ako v cine - by som to zakazal.